_ChiQuiTa_ Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Ech tak jasne, najpierw tu nr tel sie wyminiaja, teraz to... :placz: :placz:[/quote] nie to rzebym sie wtrącała ale ja bym sie obraziła... :obrazic: Quote
:: FiGa :: Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Ech tak jasne, najpierw tu nr tel sie wyminiaja, teraz to... :placz: :placz:[/quote]Kto wymienia?! Bezczelni no! :crazyeye: Wkleili mój nr! :mad::mad: Quote
g_o_n_i_a Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']nie to rzebym sie wtrącała ale ja bym sie obraziła... :obrazic:[/quote] Zrobie tak jak mowisz.. :obrazic::obrazic::obrazic: Quote
:: FiGa :: Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']nie to rzebym sie wtrącała ale ja bym sie obraziła... :obrazic:[/quote] A Ty cicho siedź! :mad: Nie ma o co sie obrażać, nr tel wkleiły te małpy, nie ja. A z braciszkiem chciałam się skontaktować bo mam pewien problem z babką mieszkającą 2 piętra niżej i ktoś musi mi ją wystraszyć... :razz: Zeby ją wywiać gdzieś.. :2gunfire: Quote
:: FiGa :: Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Zrobie tak jak mowisz.. :obrazic::obrazic::obrazic:[/quote] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: A mnie to już nikt tu nie słucha/...?? :placz::placz: Quote
g_o_n_i_a Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Tak, tak :obrazic: Dobranoc Justynko :placz: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name=':: FiGa ::']A Ty cicho siedź! :mad: Nie ma o co sie obrażać, nr tel wkleiły te małpy, nie ja. A z braciszkiem chciałam się skontaktować bo mam pewien problem z babką mieszkającą 2 piętra niżej i ktoś musi mi ją wystraszyć... :razz: Zeby ją wywiać gdzieś.. :2gunfire:[/quote] taa to umie bajeczki wymyślać... Gosia ja jestem swiadkim ze Sylwia bezczelnie sie umawiala O!:diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Ja wszystko tu widzialam, jak sie wymienialy, a tu nagle numer Sylwii... Widzialam! Umawia sie z innymi... :placz: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Ja wszystko tu widzialam, jak sie wymienialy, a tu nagle numer Sylwii... Widzialam! Umawia sie z innymi... :placz:[/quote] niechce nic mowic ale ja bym ją :2gunfire: Quote
g_o_n_i_a Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Ee tam, ni mam nic do strzelania... Zreszta nie zabija sie osoby, ktora sie kofa, prawda? :cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Ee tam, ni mam nic do strzelania... Zreszta nie zabija sie osoby, ktora sie kofa, prawda? :cool3:[/quote] ale sie też nie obraża na osobe która sie kofa :) Quote
g_o_n_i_a Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']ale sie też nie obraża na osobe która sie kofa :)[/quote] Ale coz zrobic - ja wierna w uczuciach, a to to zdradza na kazdym kroku, ino szukac galerii, w ktorych ona siedzi. :placz: Quote
:: FiGa :: Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Ale coz zrobic - ja wierna w uczuciach, a to to zdradza na kazdym kroku, ino szukac galerii, w ktorych ona siedzi. [/quote]Nikt sie tu z moimi słowami nie liczy... :placz::placz: ide sie pochlastać .... :placz::placz::placz: Quote
g_o_n_i_a Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Nikt sie tu z moimi słowami nie liczy... :placz::placz: ide sie pochlastać .... :placz::placz::placz:[/quote] A mną sie nikt nie przejmuje :placz: Tez sie pojde pochlastac :placz: Quote
:: FiGa :: Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']A mną sie nikt nie przejmuje :placz: Tez sie pojde pochlastac :placz:[/quote]Chodzmy razem :placz::placz: Quote
g_o_n_i_a Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Chodzmy razem :placz::placz:[/quote] Ok... Za łapke? :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Ok... Za łapke? :loveu:[/quote]Nie, za noge :loveu::loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Nie, za noge :loveu::loveu:[/quote] Tez dobre :loveu: :loveu: :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Tez dobre :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]No to chodźmy.. A po czym się pochlastamy..?? :razz: Quote
g_o_n_i_a Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name=':: FiGa ::']No to chodźmy.. A po czym się pochlastamy..?? :razz:[/quote] Lii, ale fajnie! :loveu: :evil_lol: A ja wiem? :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Lii, ale fajnie! :loveu: :evil_lol: A ja wiem? :cool3:[/quote]No to siem zastanawiaj :razz::razz: A mże Edyta nam podpowie :razz: Quote
g_o_n_i_a Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name=':: FiGa ::']No to siem zastanawiaj :razz::razz: A mże Edyta nam podpowie :razz:[/quote] Nie, bo poszla łajza jedna. :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Nie, bo poszla łajza jedna. :eviltong:[/quote]Ale pisała że wróci :razz: <w tyle> Edyta! Wrócisz??!! Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Ale pisała że wróci :razz: <w tyle> Edyta! Wrócisz??!![/quote] Ta, wroci. :evil_lol: Mama kijem przegonila i tyle :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Ta, wroci. :evil_lol: Mama kijem przegonila i tyle :diabloti:[/quote] I co ?? A nie mówiłam :razz::razz: Quote
Recommended Posts