Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']nie to rzebym sie wtrącała ale ja bym sie obraziła... :obrazic:[/quote]
A Ty cicho siedź! :mad:

Nie ma o co sie obrażać, nr tel wkleiły te małpy, nie ja. A z braciszkiem chciałam się skontaktować bo mam pewien problem z babką mieszkającą 2 piętra niżej i ktoś musi mi ją wystraszyć... :razz: Zeby ją wywiać gdzieś.. :2gunfire:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']A Ty cicho siedź! :mad:

Nie ma o co sie obrażać, nr tel wkleiły te małpy, nie ja. A z braciszkiem chciałam się skontaktować bo mam pewien problem z babką mieszkającą 2 piętra niżej i ktoś musi mi ją wystraszyć... :razz: Zeby ją wywiać gdzieś.. :2gunfire:[/quote]

taa to umie bajeczki wymyślać...
Gosia ja jestem swiadkim ze Sylwia bezczelnie sie umawiala O!:diabloti:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']ale sie też nie obraża na osobe która sie kofa :)[/quote]
Ale coz zrobic - ja wierna w uczuciach, a to to zdradza na kazdym kroku, ino szukac galerii, w ktorych ona siedzi. :placz:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Ale coz zrobic - ja wierna w uczuciach, a to to zdradza na kazdym kroku, ino szukac galerii, w ktorych ona siedzi. [/quote]Nikt sie tu z moimi słowami nie liczy... :placz::placz: ide sie pochlastać .... :placz::placz::placz:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Nikt sie tu z moimi słowami nie liczy... :placz::placz: ide sie pochlastać .... :placz::placz::placz:[/quote]
A mną sie nikt nie przejmuje :placz: Tez sie pojde pochlastac :placz: