Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[SIZE=4][B]Słaba? Prosze bardzo :diabloti::
[/B][/SIZE][CENTER][SIZE=4][B]:drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking:
:cunao:
[/B][/SIZE][SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE][/CENTER]

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']a ja nie mam O! :diabloti:[/quote]
Ło, to tak jak ja. :diabloti: :evil_lol: :evil_lol:
Jak tak mozna pic przez dwie strony :roflt:[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=red][B][I]:roflt:;-)[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

Gonia..? :mad: Co ja Ci mówiłam o tego typu trunkach? :mad:

A ja to dopiero jestem dobre dziecko - nie piję alkoholu wcale :razz:

A świętowac możemy tak do 200 mi to nie przeszkadza :cool3:

:pepsi:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Ale ja nie napisalam co pije. Piwo jest padkudne :shake:[/quote]Widziałam na poprzedniej stronie, nie musisz mówić tego na głos :diabloti:

[quote name='ß@$!@']a j bardzoo niegrzeczna jestem, lubie alkohol i ostatnio myslałam o ćpaniu...:roll:[/quote]Ja tez miałam momenty kiedy myślałam o ćpaniu :diabloti: I pisze serio :oops:

Posted

A w ramach dzisiejszego sukcesu (skończenia tych 100 stron) daje wam mojego brata którego sama, osobiście oszpeciłam :diabloti: zęby koloru zółtego to też moja zasługa...:)

[B][SIZE=4]Spóźnialskim dziękujemy!!! :eviltong:[/SIZE][/B]

Posted

[quote name='justys95']A w ramach dzisiejszego sukcesu (skończenia tych 100 stron) daje wam mojego brata którego sama, osobiście oszpeciłam :diabloti: zęby koloru zółtego to też moja zasługa...:)

[IMG]http://img241.imageshack.us/img241/1509/bentonys2.jpg[/IMG][/quote]Justynko daj mi nr jego tel..
[SIZE=7][COLOR=Magenta]BŁAGAM...
:modla:
[SIZE=2][COLOR=MediumTurquoise][Gosiu nie bierz tego do siebie:diabloti:][/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name=':: FiGa ::'][SIZE=7][COLOR=magenta][SIZE=2][COLOR=mediumturquoise][Gosiu nie bierz tego do siebie:diabloti:][/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/quote]
Ech tak jasne, najpierw tu nr tel sie wyminiaja, teraz to... :placz: :placz: