Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Witamy się dzisiaj z mocno zasniezonej Wwy:)

pzdr.

Witamy również :bye: z nie mniej zaśnieżonej mojej dziury, ale Miśce chyba to sie podoba :lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
A u nas dzisiaj prawie wiosna:)

pzdr.

Pozazdrościć, ja tylko poczułam lekki wiaterek, jakby wiosenny. Ale to jeszcze całkiem nie to :cool3:

Misiak niegrzeczny, skarżą mi sie w domu, że na ludzi szczeka. Ja podałam szybki, skuteczny sposób -nie wychodzić z nim :eviltong: Ale nie wszystkim się to spodobało i dyskusja przeszła na jakieś zupełnie odległe tematy, a jutro rano pewnie znów będzie "Idzie Miś ze mną?"

Posted

cześć Dżasta. :D miałam wczoraj pisać do Ciebie żebyś podeszłą na dworzec bo sobie pksem do Kielc jechałam i przez Miechów też, tylko kierowca nie zrobił postoju w Miechowie tylko gdzieś dalej. :< :diabloti:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Hahaha, ludzie to sa dziwni, prawda?;)

pzdr.
Dobrze chociaż, że u mnie dziwni w tę stronę... Jest się z czego cieszyć :lol:

dogomanka_ napisał(a):
cześć Dżasta. :D miałam wczoraj pisać do Ciebie żebyś podeszłą na dworzec bo sobie pksem do Kielc jechałam i przez Miechów też, tylko kierowca nie zrobił postoju w Miechowie tylko gdzieś dalej. :< :diabloti:
No widzisz, a ja wczoraj szlajałam się bez celu...:cool3: ale jak miło, że o mnie pomyślałaś :loveu: :D

Posted

Bewarka napisał(a):
Dobrze chociaż, że u mnie dziwni w tę stronę... Jest się z czego cieszyć :lol:

No widzisz, a ja wczoraj szlajałam się bez celu...:cool3: ale jak miło, że o mnie pomyślałaś :loveu: :D

no już mialam dzwonić do Ciebie bo zazwyczaj tam u Was jest taki 30 minutowy przystanek. :D tzn jak ze 3 lata temu tez jechalam do Kielc pksem to wlasnie w Miechowie byl postój długi. :razz:

Posted

dogomanka_ napisał(a):
no już mialam dzwonić do Ciebie bo zazwyczaj tam u Was jest taki 30 minutowy przystanek. :D tzn jak ze 3 lata temu tez jechalam do Kielc pksem to wlasnie w Miechowie byl postój długi. :razz:
Zapomniał może :eviltong: Ty sie nie chwaliłaś a teraz pewnie na balety będziesz śmigać :D i na fb focie z jakiejś Ibizy czy czego tam, ja pamiętam xD

Posted

Bewarka napisał(a):
Zapomniał może :eviltong: Ty sie nie chwaliłaś a teraz pewnie na balety będziesz śmigać :D i na fb focie z jakiejś Ibizy czy czego tam, ja pamiętam xD

skąd Ty pamiętasz takie rzeczy. :diabloti: ja to wczoraj mialam takie balety, że zamiast impreze odwalić jakąś to z Dudziaczkiem i jej kolegami ogladalysmy w srodku nocy walki robali na animal planet. :diabloti: to jest balet dopiero. :diabloti:

Posted

dogomanka_ napisał(a):
skąd Ty pamiętasz takie rzeczy. :diabloti: ja to wczoraj mialam takie balety, że zamiast impreze odwalić jakąś to z Dudziaczkiem i jej kolegami ogladalysmy w srodku nocy walki robali na animal planet. :diabloti: to jest balet dopiero. :diabloti:

Czasami mi coś w głowie siedzi i już ^^ chociaż z tą "Ibizą" miałam problem, ale doszłam do tego, bo wyspa :D
Haha jakie rozrywki, ale pewnie nie na sucho o :eviltong:

Posted

Bewarka napisał(a):
Czasami mi coś w głowie siedzi i już ^^ chociaż z tą "Ibizą" miałam problem, ale doszłam do tego, bo wyspa :D
Haha jakie rozrywki, ale pewnie nie na sucho o :eviltong:

ja na sucho calkiem, tylko reddsa jednego wypiłam. :diabloti: ale ogólnie jaka to konsternacja była przy tych robalach, jak myślisz: kto wygrał walkę pasikonik vs. modliszka? :diabloti:

Posted

dogomanka_ napisał(a):
ja na sucho calkiem, tylko reddsa jednego wypiłam. :diabloti: ale ogólnie jaka to konsternacja była przy tych robalach, jak myślisz: kto wygrał walkę pasikonik vs. modliszka? :diabloti:
Heee? A był tam Bear Grylls...? :diabloti:

Posted

Pola, na twoim ulubionym jak mniemam :grins: starym i obskurnym :loveu: ale menda mi nie powie...

[quote name='DomixX']U nas dziś też prawie wiosna, ale kilkanaście minut temuu przeszła taka śnieżyca, że hoho..:crazyeye:
Miziaki dla panienek :loveu:Luty plecień :razz: :lol:
Dziękować, ale mizianko pójdzie tylko do Misi- może nie doczytałaś, a tematu nie zmieniłam, że Nika jest za TM :(

No to jeszcze jedna Miśka

Posted

[quote name='deer_1987']http://i711.photobucket.com/albums/ww120/Bewarka/nowy%20rozdzial/tynkiiii.jpg
lubie ja :loveu:

[quote name='Asiaczek']rozpoznawalna po kędziorkach za uszami:)
http://i711.photobucket.com/albums/ww120/Bewarka/nowy%20rozdzial/tynkiiii.jpg

Pzdr.
:iloveyou: prosze jakie ma powodzenie :) a na urodzinach mojego brata wczoraj to nie ośmieliła sie zajrzeć do pokoju ;)

A dziś mija dokładnie miesiąc...zrobiłam filmik, niektóre nagrania są dla mnie bardzo stare i w ogóle nie wiedziałam, że tyle ich mam. A i tak nie wrzucałam wszystkiego ;P
[video=youtube;MJYoelHehFo]http://www.youtube.com/watch?v=MJYoelHehFo&feature=youtu.be[/video]

Posted

[quote name='Tepes']matko to już miesiąc jak to leci...
a filmik super Nikusia kochana choć mi się łzę uroniło jak to oglądałąm

Dla mnie jakby więcej właśnie, całe wieki. Dużo się zmieniło od tego czasu, ale nie jestem pewna, czy na lepiej...:razz:

Posted

[quote name='Asiaczek']Zmiany zawsze sa na lepsze lub na gorsze. Po to sa zmiany...

pzdr.
[quote name='dogomanka_']miesiąc, aż miesiąc, strasznie ten czas ucieka
Najlepsza zmiana teraz to zmiana pogody :) Tego właśnie było mi trzeba, nawet bez upałów :loveu:
Byłam dziś w teatrze, nie ze szkoły :grins: a brat na początku tygodnia adoptował drugiego kota- Fiffiriffi :diabloti: a normalnie Fifek/Fifcio. Jutro może pokaże. :D Jak na razie Misiak na dobranoc

troche przeróbki i można wstawić :eggface: