trans_b Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Dawno sie nie odzywalam, ale w sumie nic sie nie dzieje. Trusia ma sie dobrze, jest zdrowa, ladnie je i jest pelna energii. Przyzywczaila sie do tego, ze czasem wychodzimy/wyjezdzamy i przyjmuje to ze stoickim spokojem. Molestuje Diefe, dziecko obchodzi szerokim lukiem i ogolnie stara sie dopasowac do rodziny. Zdarza jej sie posiusiac w domu albo cos pogryzc (miske, bude, koc), ale raczej tylko swoje rzeczy. Wyslalam aurzee zdjecia do wrzucenia - ledwo udalo mi sie cokolwiek zrobic, bo jakTrusia jest na chodzie, to mi same zamazane foty wychodza, a jak spi, to nie ma co fotografiwac (zreszta budzi sie jak podejde). Quote
auraa Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 ciekawe, dlaczego siusia? Jak Diefa reaguje na jej zaczepki, przyzwyczaiła się? Idę zobaczyć zdjęcia....... Quote
auraa Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 [IMG]http://img231.imageshack.us/img231/8725/01wspolneprzewalanki.jpg[/IMG] wspólne harce [IMG]http://img716.imageshack.us/img716/1360/03modelki.jpg[/IMG] modelki!!!!!!!!! [IMG]http://img818.imageshack.us/img818/6265/02zmeczonepozabawie.jpg[/IMG] zmęczone po zabawie............. Quote
trans_b Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Wlasnie nie moge tego jej siusiania rozgryzc. Najpierw myslalam, ze po prostu rano za bardzo ja cisnie (bo zwykle zdarzalo sie rano), chociaz niby potrafila w nocy obudzic na siku. Ale jak jej sie zdarzylo wieczorem, zaraz po powrocie ze spaceru, to zwatpliam. Robi tylko i wylacznie w pomieszczeniach niemieszkalnych (salon, korytarz, kuchnia) - ewidentnie nawet przycisnieta potrzeba nie brudzi sobie w sypialni (tj. w naszej sypialniopracowni, w budzie). Generalnie radzimy sobie tak, ze ograniczamy jej samodzielne przebywanie w ich okolicach, tj. albo jest sama na dworze, albo jest ze mna w pracowni - nigdy sama w mieszkaniu. Aha, zapomnialam dodac - juz rzadko ja przypinamy przy budzie, raczej puszczamy ja luzem po ogrodku. Jej kopanie nie ma charakteru celowego (tj. kopie dla kopania, a nie w celu wykonania podkopu), a najslabszy element plotu ma aktualnie pod soba bruk, wiec tedy sie nie wydostanie. Diefa sie z nia bawi. Glownie powarkuje i podgryza, ale nigdy nie zaciska zebow. Czasem nawet sama Trusie zaczepi. Jak ma Trusi dosyc, to ja czasem mocniej zebami potraktuje, ale bez wrogosci, raczej z cyklu "spadaj, mloda". Aha, psy maja oba legowiska u nas w sypialni: Diefa jako starsza i godniejsza miala koc i 2 poduszki, Trusia - stara koldre. Diefa ciagle zajmowala jej miejsce, wiec sie w koncu zamienily. Ciekawe, kiedy ponowna zamiana (Diefa jest po prostu zazdrosna. Nawet wode wypije Trusi, dla zasady). Quote
auraa Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 Oj widzę, że panny się dogadały! Wspaniałe zdjęcia:lol: Quote
auraa Posted July 31, 2012 Author Posted July 31, 2012 Co nowego u Trusi? Jak sie panna zachowuje? Quote
Recommended Posts