conceited Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 zna komendy ??? !!! matko jedyna... genialny szczeniak :) Nikt nie dzwonił jeszcze w sprawie Bąka, ale ja nie obserwuję ;) Quote
Asia_Rawicz Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Miałam zapytanie o szczeniaka, który znalazł już domek. Pani koniecznie chce szczeniaka i żeby był to piesek a nie suczka. Podeślę Pani Bączka, może jej się spodoba. Quote
dronka Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Oj tak prosimy, prosimy. No i koniecznie wspomnieć o jego geniuszu ;-) Quote
dronka Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Do góry Ares, szukaj domu, szukaj... Quote
Paulina87 Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Bączek był dzisiaj gwiazdą akcji Zerwijmy Łańcuchy... był filmowany i fotografowany. W dodatku znalazł miłość swojego życia - yorka pana z telewizji, ich zabawy nie miały końca. Za to moja Jura powinna dostać medal cierpliwości. Ona średnio toleruje psy w bliskim otoczeniu, natomiast Bączek skacze po niej, ciągnie za uszy i gryzie po wargach, drapie po oczach a ona nic... Quote
conceited Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 a Pan z telewizji nie chcial go zaadoptowac?:) Quote
Paulina87 Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Stwierdził, że jakby była jego córka to już nie dałaby mu spokoju a on ma jeszcze rozum, więc nie. Quote
dronka Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Oj tam, oj tam, żeby się tak od razu wozić z tym rozumem ;-) Quote
Paulina87 Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Uściski Uploaded with ImageShack.us Quote
Ajula Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 fajnie :) dziewczyny a co z tym Pikusiem wyszło? Quote
Paulina87 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Bączek do końca września musi znaleźć nowy dom lub inny dom tymczasowy :(... W październiku wracam do domu rodzinnego, miałam być jakiś czas na bezrobociu i zająć się Bączkiem, ale okazało się, że dostałam pracę i zaczynam już 3 października. U mnie w domu od rana do 16 niema nikogo, psów doglądają jedynie dziadkowie, ale polega to jedynie na wypuszczaniu ich na siku i zajęcie się jeszcze dodatkowo rozbrykanym szczeniakiem nie było by dla nich dobre. No nie tak miało to wyjść, nie myślałam, że tak szybko uda mi się znaleźć jakąś pracę. Dlatego też szybko trzeba działać... Quote
Paulina87 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Są zainteresowane już 2 domki Bączkiem :) A tymczasem zapraszam do podziwiania naszej gwiazdy telewizji ;) http://www.ostrow24.tv/film/zerwijmy-lancuchy-na-rynku Quote
dronka Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Trzymamy kciuki za domi\ki, a chłopak nie tylko genialny ale i fotogeniczny i jak się przed kamerą potrafi zachować ;-) Quote
Anula Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Prośba!Cioteczki kto może w Poznaniu użyczyć jednego noclegu dla suni.Sunia jest w Krotoszynie i musi dotrzeć do Poznania w niedzielę (25.09-jest transport załatwiony)następnie w poniedziałek zostanie odebrana przez Koskę i zawieziona do Gdańska.To jedyna taka szansa aby sunia dotarła do Gdańska.Bardzo proszę o pomoc Cioteczki z Poznania.Pilne! Quote
dronka Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Kurde totalny niefart, bo jestem w Lublinie i wracam dopiero w poniedziałek :-( Quote
conceited Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 oejej, jaki on piękny i mądry :) dziś miałam fajne zapytanie w jego sprawie, a dziewczyny jadą w środę na wizytę do innychl udzi, chyba coś z tego w końcu będzie :) Quote
Paulina87 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Myśli nad nim jeszcze jeden domek. Wczoraj byłam na weselu i mieli się nim zająć jedni państwo, ale kilka dni temu ich pies zachorował i zrezygnowali. Na szybko musiałam coś znaleźć i mój kolega powiedział, że zna kogoś kto się zaopiekuje małym. Dzisiaj pojechałam go odebrać i okazało się, że to córka mojej pani wychowawczyni z podstawówki. Obie zakochały się w Bączku, ale muszą jeszcze pomyśleć czy na pewno to czas na psa. Miałby tam fajnie. Quote
dronka Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Wszystkie psiaki już w swoich domach. Jako ostatni został adoptowany Pikuś. Adoptowało go bezdzietne małżeństwo. Oj będzie rozpieszczanie :-) Quote
dronka Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 POMÓŻ NAM I WEŹ UDZIAŁ W KONCERCIE CHARYTATYWNYM Serdecznie zapraszamy na koncert charytatywny, na rzecz naszych podopiecznych!!!!!! Bilety w cenie 55 zł do nabycia w RockLongLuck-u na ulicy Półwiejskiej oraz u wolontariuszy Fundacji Głosem Zwierząt. Artyści całe gaże przekazują na pomoc zwierzętom. Quote
Paulina87 Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Co u reszty rodzinki? Ares (teraz Max) jest rozpieszczony do granic możliwości, przez co czasami włazi właścicielką na głowę. Nadal jest cwaną besią, siada, leży, aportuje. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
dronka Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 A Arika rośnie jak na drożdżach, jest po pierwszej cieczce, i za miesiąc ma termin na zabieg. Uspokoiła się i przestała gryźć wszystko i wszystkich. Ma mnóstwo energii. Quote
dronka Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 SERDECZNIE ZAPRASZAMY NA BAZAREK CAŁY DOCHÓD PRZEZNACZONY NA PODOPIECZNYCH FUNDACJI GŁOSEM ZWIERZĄT http://www.dogomania.pl/forum/threads/234125-Bazarkowe-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-podopiecznych-Fundacji-G%C5%82osem-Zwierz%C4%85t-do-05-11-2012-do-21-00?p=19868031#post19868031 Quote
Recommended Posts