Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bączek był dzisiaj gwiazdą akcji Zerwijmy Łańcuchy... był filmowany i fotografowany. W dodatku znalazł miłość swojego życia - yorka pana z telewizji, ich zabawy nie miały końca. Za to moja Jura powinna dostać medal cierpliwości. Ona średnio toleruje psy w bliskim otoczeniu, natomiast Bączek skacze po niej, ciągnie za uszy i gryzie po wargach, drapie po oczach a ona nic...

Posted

Bączek do końca września musi znaleźć nowy dom lub inny dom tymczasowy :(... W październiku wracam do domu rodzinnego, miałam być jakiś czas na bezrobociu i zająć się Bączkiem, ale okazało się, że dostałam pracę i zaczynam już 3 października. U mnie w domu od rana do 16 niema nikogo, psów doglądają jedynie dziadkowie, ale polega to jedynie na wypuszczaniu ich na siku i zajęcie się jeszcze dodatkowo rozbrykanym szczeniakiem nie było by dla nich dobre.
No nie tak miało to wyjść, nie myślałam, że tak szybko uda mi się znaleźć jakąś pracę.

Dlatego też szybko trzeba działać...

Posted

Prośba!Cioteczki kto może w Poznaniu użyczyć jednego noclegu dla suni.Sunia jest w Krotoszynie i musi dotrzeć do Poznania w niedzielę (25.09-jest transport załatwiony)następnie w poniedziałek zostanie odebrana przez Koskę i zawieziona do Gdańska.To jedyna taka szansa aby sunia dotarła do Gdańska.Bardzo proszę o pomoc Cioteczki z Poznania.Pilne!

Posted

Myśli nad nim jeszcze jeden domek. Wczoraj byłam na weselu i mieli się nim zająć jedni państwo, ale kilka dni temu ich pies zachorował i zrezygnowali. Na szybko musiałam coś znaleźć i mój kolega powiedział, że zna kogoś kto się zaopiekuje małym. Dzisiaj pojechałam go odebrać i okazało się, że to córka mojej pani wychowawczyni z podstawówki. Obie zakochały się w Bączku, ale muszą jeszcze pomyśleć czy na pewno to czas na psa. Miałby tam fajnie.

• 1 month later...
Posted

POMÓŻ NAM I WEŹ UDZIAŁ W KONCERCIE CHARYTATYWNYM

Serdecznie zapraszamy na koncert charytatywny, na rzecz naszych podopiecznych!!!!!!

Bilety w cenie 55 zł do nabycia w RockLongLuck-u na ulicy Półwiejskiej oraz u wolontariuszy Fundacji Głosem Zwierząt.

Artyści całe gaże przekazują na pomoc zwierzętom.

• 2 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

A Arika rośnie jak na drożdżach, jest po pierwszej cieczce, i za miesiąc ma termin na zabieg.
Uspokoiła się i przestała gryźć wszystko i wszystkich. Ma mnóstwo energii.

• 7 months later...