ewatr Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Maluszki na gore ........ na allegro jest obserwator i 1020 wejsc ..ciekawe czy ludzie dzwonia o malce :roll: ? Quote
Reno2001 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 No właśnie. Dla nas jest najgorszy fakt, że nie wiemy, które jeszcze są, czy jakieś domki juz znalazły ...:roll: Trzeba nam wolontariusza z Mielca, który raz w tygodniu mógłby podejśc do schroniska, popstrykac fotki i zrobic bilans psów, które schronisko w tym czasie opuściły. [B]To by była rewelacja!!![/B] Quote
zulugula Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='emilia2280']a ile za transport potrzeba Zulugula? mogé pomóc choc troché.[/quote] Chciałam wczoraj jechać po psiaczki, ale ktoś zrezygnował z płatnego transportu ze względu na jego wysokość. Aktualnie mam jedną osobę z Warszawy chetną zaadoptować czarnego chłopczyka z tymi plamkami nad oczami. Postaram się jeszcze zorganizować wizytę przedadopcyjną. Mogę zabrać do siebie na DT tego białego szczylka z plamkami na oczkach a'la bernardyn ;) Nie wiem jaka to płeć (wystawiłabym mu allegro). Popytam jeszcze, czy ktoś deklaruje DT dla któregoś maluszka. Ostatnio zwolniło się parę domków. Jogi czy Twój transport jest darmowy (taki przy okazji), czy też potrzebujesz zwrotu kosztów paliwa? Czy data 25/08 to pewniak? Ile szef chce za ten transport do Jogi? Quote
ewatr Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [quote name='Reno2001']Trzeba nam wolontariusza z Mielca, który raz w tygodniu mógłby podejśc do schroniska, popstrykac fotki i zrobic bilans psów, które schronisko w tym czasie opuściły. [B]To by była rewelacja!!![/B][/quote] Dokładnie tak ! [B]Wolontariusz z Mielca potrzebny jak zdrowie !!![/B] Bo tak to pracujemy , ze tak powiem po omacku :roll: Quote
zulugula Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 O 19 umówiłam się na wizytę przedadopcyjną z kobietą z Warszawy. Przez tel. prosiła żebym pieska przywiozła jak najszybciej, bo ją serce boli, jak zobaczyła, ze taki maluszek leży na ziemi i to w schronisku. Przed wizytą zadzwoniła jeszcze, żeby się upewnić czy już do niej jadę z pieskiem. Kiedy ją wyprowadziłam z błędu informując że pesek jeszcze w schronie, a ja przyjeżdzam w celu omówienia zasad adopcji, niby się zgodziła. A za 2 minuty otrzymałam sms, że mąż nie zgodził się na pieska :mad: Nie bardzo jarze o co chodzi. Najprawdopodobniej się wystraszyła umowy adopcyjnej. Być może nie miała uczciwych zamiarów. Fakt faktem dobrze, że za wczasu. Jej dane umieszczam na czarnych kwiatkach. Kobieta mieszka w Warszawie na Ursusie. Głos dojrzały. Ale wcześniej rozmawiałam z młodą dziewczyną, która przekazała kontakt do zainteresowanej osoby. Chce tylko samca. Quote
emilia2280 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Jesli cos sié wyklaruje z transportem to doplacé/zaplacé za paliwo (zalezy jakie to kwoty). Jakbym nie doczytala na wátku- wal na pw. Quote
Marzena&Gusti Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Ludzie często boją się umowy:( Może to i dobrze,że się rozmyślili...... Quote
zulugula Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='Marzena&Gusti']Ludzie często boją się umowy:( Może to i dobrze,że się rozmyślili......[/quote] Dokładnie z tego samego założenia wychodzę. Być może gdy będą mieli choć troszkę utrudnioną adopcję pieska, to się zorientują, że to nie zabawka. Quote
GameBoy Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 jak wydam swoje moge cos od Was wziac, odezwijcie sie do mnie jak potrzeba DT dla maluchow Quote
Reno2001 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='GameBoy']jak wydam swoje moge cos od Was wziac, odezwijcie sie do mnie jak potrzeba DT dla maluchow[/quote] Dzięki [B]GameBoy[/B]. Bedziemy miały na uwadze :loveu:. Quote
zulugula Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Czy coś juz wiadomo z transportem do Warszawy 25/08? Quote
GameBoy Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 malego puchatego szczeniaczka szukam, ktory docelowo bedzie maly macie cos takiego? Quote
Reno2001 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Niestety wszytskie te szczeniaki, które teraz są, na pewno minimum średnie będą :roll:. Co do transportu 25.08 jeszcze nic nie wiadomo. Quote
zulugula Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='ewatr']Najmniejsze beda te dwa beda naprawde niewielkie : [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/b53c1ea06ce6c885.html"][IMG]http://images34.fotosik.pl/340/b53c1ea06ce6c885med.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/ef71a0334c917e73.html"][IMG]http://images28.fotosik.pl/263/ef71a0334c917e73med.jpg[/IMG][/URL] [/quote] Przecież ten białasek miał być malutki. Nie ma go już. To własnie jego nie widziałam na allegro. Quote
ewatr Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 [quote name='zulugula']Przecież ten białasek miał być malutki. Nie ma go już. To własnie jego nie widziałam na allegro.[/quote] Hm to ja nie wiem :shake: on jest na allegro na samym koncu aukcji ..... [URL]http://www.allegro.pl/item416670126_od_urodzenia_bezdomne_szczeniaczki.html[/URL] Quote
zulugula Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Faktycznie jest na allegro. Tyle wyświetleń i nikt nie pytał o maluszki??? Nie wiadomo, które psiaczki zostały w schronie? GB szuka małego kudłatego. Myślałam, że ten białasek jest w sam raz do polecenia (?) Quote
GameBoy Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 bialasek ma zle foto, nic nie widac tylko micha z breja :oops: Quote
Reno2001 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Wysłałam zapytanie do Kierownika. Nie ręczę jednak za szybką odpowiedź ;). Quote
ewatr Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 [quote name='GameBoy']bialasek ma zle foto, nic nie widac tylko micha z breja :oops:[/quote] To trzeba było zobaczyc w jakich warunkach wogole były te zdjecia robione .........:-( Quote
Recommended Posts