DogMaster Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Średniaki czy nie ale i tak cudne są:loveu: Quote
ewatr Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 [quote name='terra']To są te średniaki?[/quote] To są malce około 3 miesieczne - to ten sam boks w ktorym ja robiłam zdjecia :lol: Quote
Ulka18 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Ewus, czy dostalas zdjecia ode mnie wczoraj? Nie dzialal mi internet i nie moglam zaladowac zdjec. Quote
ewatr Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 [quote name='Ulka18']Ewus, czy dostalas zdjecia ode mnie wczoraj? Nie dzialal mi internet i nie moglam zaladowac zdjec.[/quote] Tak dostałam :lol: a co mam je tu wstawić ? Czy juz sobie poradzisz ? Quote
Ulka18 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Ewus, myslalam tylko, ze moze dodasz te ladniejsze z Pania Basia na allegro. Quote
ewatr Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 [quote name='Ulka18']Ewus, myslalam tylko, ze moze dodasz te ladniejsze z Pania Basia na allegro.[/quote] Dodam :lol: a pani Basia juz sie "sprzedaje " ;) na allegro i ma całkiem niezłą ogladalnośc juz prawie 450 .......:eviltong: Ciekawe czy ktos wogole dzwoni do p.Kierownika w ich sprawie ? I mam pytanie bo nie moge sie doszukać w galerii tego psa/suni ktora jest na zdjeciu razem z boksiem podobna do owczarka anatolijskiego czy ona ma zdjecia i czy ktos ja wystawia ? Bo jest przepiękna i z pamięci mi wyjsc nie może ...a nie mam jej zdjec bo mi sie schowała do budy :shake: Quote
Ulka18 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [QUOTE] I mam pytanie bo nie moge sie doszukać w galerii tego psa/suni ktora jest na zdjeciu razem z boksiem podobna do owczarka anatolijskiego czy ona ma zdjecia i czy ktos ja wystawia ? Bo jest przepiękna i z pamięci mi wyjsc nie może ...a nie mam jej zdjec bo mi sie schowała do budy [/QUOTE] Ewcia, Ty jakby moja siostra byla :p Od razu wypatrzylam ta suczke i przelecialam galerie w jej poszukiwaniu. Nie znalazlam, wiec raniutko mailik poszedl do kierownika z prosba o zdjecia. Kierownik sam musi zdjecia zrobic i zgrac na kompa, bo nie ma pani Izy. No chyba, ze to jakas sunia z dalszych stron galerii przeniesiona. Quote
ewatr Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 [quote name='Ulka18']Ewcia, Ty jakby moja siostra byla :p [/quote] Kto wie Aga ? kto wie :eviltong:;)........ może w poprzednim życiu ? Cos w ty jest :hmmmm: A wracajac do tematu to ona mi wygladała na młoda sunie tak , ze chyba nie jest długo w schronisku .......... jak beda zdjecia to ja ją wystawie ! Quote
terra Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='ewatr']To są malce około 3 miesieczne - to ten sam boks w ktorym ja robiłam zdjecia :lol:[/quote] Tak, tak ewatr, pieseczki poznałam:loveu:. Chodziło mi o ich docelowy wzrost, czyli średni;) A czy bedą mix ONeczki? Quote
xmartix Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='ewatr'] [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/3bbb78828e0dcd92.html"][IMG]http://images25.fotosik.pl/261/3bbb78828e0dcd92med.jpg[/IMG][/URL] [/quote] Pani z Bolkowa (dolnośląskie) wybrała tego szczeniaka. Czy ktoś mógłby zaoferować transport dla tego pieska za zwrot kosztów naturalnie! Pisałyście cioteczki że jest szansa. Ja ten domek sprawdzę w poniedziałek, ale jak będzie transport wcześniej to oczywiście wcześniej sprawdzę domek. PLIS mam napisać gdzieś indziej w sprawie transportu? czy mogę prosić o zdjęcie mamusi tego pieska? Quote
xmartix Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 ewentualnie [B]Mielec-Katowice,[/B] bo z Katowic raczej będe miała transport:):) Quote
Ulka18 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Xmatrix, dzieki :Rose: juz napisalam do kierownik prosbe o zdjecia mamy. Ona nie jest duza, tak do pol lydki, szczupla. Nie ma jej na stronie, bo jest nowa. Napisalam tez do Jogi nt. transportu do Wrocka. Musimy poczekac az odpisze. Quote
xmartix Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 superowo :) MIelec trochę daleko, ale skoro Pani chce zapłacić za transport to.. jak będzie transport to jadę ten domek sprawdzić:p Quote
Paulina_mickey Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 no to trzymam kciuki żaby się udało :kciuki: Quote
Ulka18 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Dzisiaj znalazl dom jeden szczeniak. Nie wiem ktory niestety. [QUOTE]temat: Rozne Od: "Profil1" <[email protected]> Data: Cz Sierpnia 14 2008, 8:06 pm [B][SIZE="3"][COLOR="Green"]Wieczorem poszedł kolejny szczeniak i kotek z małych.[/COLOR][/SIZE][/B][/QUOTE] Quote
Paulina_mickey Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Cieszę się że szczeniaczki znajdują domki :loveu: Quote
DogMaster Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Ja też się cieszę z tego powodu że szczeniaków ubywa:loveu: Quote
zulugula Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='Ulka18']Zulugula, cos mi sie ta pani z Bydgoszczy przypomina. Czy ona ma dziecko?[/quote] Nie wiem czy ma dziecko. Interesowała się też innym szczylkiem. Zadałam jej troszkę pytań. Niby domek wydaje się fajny. Osoba miła, kochająca zwierzaki. Jednak na hasło sterylka, strasznie się wystraszyła. Mówi, że już nie jedną suczkę miała i ma dom z ogrodem, szczelne ogrodzenie. Fakt faktem, nie jest na tak. Być może dałaby się przekonać. Ale na razie nie widzę potrzeby, żeby drązyć temat. Ten drugi szczylek, którym się interesowała ma ponoć całkiem niezłe "branie" :cool3: Ja najprawdopodobniej w czwartek będę jechała z Warszawy do Katowic. Jeśli znajdzie się transport do Warszawy do tego czasu, to sprawa tego maleństwa do ludzi z Wrocka jest rozwiązana. Mogę też odebrać np. w Tomaszowie, Częstochowie lub w innym mieście przy trasie Katowickiej. Nie wiem jednak, czy to ma sens, bo z Mielca do Katowic bliżej niż do Wawki. ;) Quote
xmartix Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 dzięki, ale nie wszyscy jeżdzą do Katowic... [B]czyli potrzebny byłby transport MIELEC-WARSZAWA dla białego maleństwa !!![/B] Quote
zulugula Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='ewatr'] [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/05a7b8bae718b72a.html"][IMG]http://images28.fotosik.pl/263/05a7b8bae718b72a.jpg[/IMG][/URL] [/quote] Identycznym psiaczkom szukam teraz domku. Podajcie mi więcej informacji na jego temat: chłopak, dziewczyna, ile tygodni, czy szczepione, odrobaczone, jakiej wielkości może być? Mam bardzo dużo chetnych na chłopaka. Niektóre domki bardzo fajne; raczej na śląsku + jeden w Warszawie. Quote
Paulina_mickey Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [URL]http://images28.fotosik.pl/263/05a7b8bae718b72a.jpg[/URL] Tam chyba widać siuśka na tym zdjęciu :evil_lol: To chyba chłopaczek, ale ręki sobie bym nie dała uciąć:evil_lol: Ale jest cudowny :D Quote
zulugula Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Ja też siusiaka widzę. Jutro sprawdzam domek dla chłopaka. Jeśli wszystko będzie ok, to dzwonię i pytam czy chcą takiego chłopaka innych chętnych. Nie wiem w jakim ona może być wieku. Chyba ze 3 m-ce? Wielkość - raczej będzie max do kolan? Ten psiak wygląda jak z jednego miotu, tylko starszy. Identycznie jest umaszczony, uszka klapnięte. Nawet ma taką samą przerwę pomiędzy czarnym nochalkiem a resztą umaszczenia. Śmiałam się, że ona mają taką maskę jak zorro ;) Spójrzcie tylko na te czarne zaokrąglenia przy ślipkach. Plamki nad oczami, jasna krawatka, podpalane nóżki, kolory... Wszystko identyko. No może te moje mają troszkę dłuższe łapki. Wklejam fotkę. Tam jeszcze były znacznie młodsze. Zmieniły się i są bardzo do tego Waszego ciapka podobne. [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images23.fotosik.pl/254/93266b49f827e109.jpg[/IMG][/URL] Acha, mam jeszcze pytanie: czy ziele77 nadal chce ta rudą? Jesli tak, to moze byc w drugą strone. Pies moze jechac do Katowic ze szczylkiem (jesli sie transport znajdzie), a tam ja odbiore i zawioze do wawki. Quote
xmartix Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 czy ten biało-szary szczeniak to piesek?? i jeszcze raz proszę o zdjęcie mamusi jego oraz PŁATNY TRANSPORT MIELEC-WARSZAWA lub MIELEC-KATOWICE/WROCŁAW Quote
Recommended Posts