anula1959 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Zefirku , musisz być na pierwszej stronie , żeby cię zauważyli!:loveu: Quote
agnes34 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Bylam wczoraj z Zefirkirm na spacerku :lol: no i mialam przyjemnosc poznac sie z Karusip bo byla uregulowac platnosci za Beroska. IvI tez byla z nami na spacerku ! Ale niestety nie spotkalam sie z Justyna i nie wiem czy byla wczoraj w Klinice i zabrala wieczorem Zefirka. Moze podjade tam dzisiaj to cos sie dowiem. Quote
agnes34 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 karusiap napisał(a):poznalam dzis Zefirka..zdjecia nie oddaja absolutnie jego pienka...jest przesliczny:loveu: Bo Zefirek to sliczny chlopak!! Karolina ciesze sie ,że Cie poznalam.:lol: Quote
karusiap Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Aga ja tez sie bardzo ciesze!!mam nadzieje ze jeszcze sie spotkamy:cool3: Quote
deisunia Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 anula1959 napisał(a):Jutro się sprawa wyjaśni, Justyna jeszcze raz będzie w Klinice i będzie rozmawaić w sprawie Zefira , bo dziś nie było jego opiekunki. Dziękuję za informacje-czekam z niecierpliwościa na kolejne wieści Zefirku w górę:multi: Quote
Buddy Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 anula1959 napisał(a):Do góry "malutki"! Jakie wiesci z wizyty dzis w klinice ? Quote
agnes34 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 anula1959 napisał(a):Jutro się sprawa wyjaśni, Justyna jeszcze raz będzie w Klinice i będzie rozmawaić w sprawie Zefira , bo dziś nie było jego opiekunki. Anula, czy cos wiadomo co slychac u Zefirka? Quote
anula1959 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 agnes34 napisał(a):Anula, czy cos wiadomo co slychac u Zefirka? Niestety Agusiu , ja nic nie wiem, w każdym razie nie mam nowych informacji w jego sprawie:niewiem: Quote
Justyna_wolontariat Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Wszystko już uregulowane wczoraj zapłaciłam 500 zł za jego pobyt a dzis 529 za ten zabieg łacznie z lekami, fakture juz wysłałam na AFN Zefirek w sobote pojedzie do nowego domu, no moz ejuz w piatek dlatego dziś zabrałm go do siebie mój Dino jest u siostry wiec mogłam zabrac Zefirka chce go wykąpać i wyszczotkować. Super psiak całkowicie zdrowy jedyne co to musi dostawac ta specjalistyczna sucha karme z royala ale mozna spróbować podać kurczaka z marchewką. Wieczorem czeka go kąpiel a teraz smacznie spi po długim spacerku temperament to on ma:loveu: Zdjecia z nowego domu beda, informacje też. Quote
asiaf1 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Justyna_wolontariat napisał(a):Wszystko już uregulowane wczoraj zapłaciłam 500 zł za jego pobyt a dzis 529 za ten zabieg łacznie z lekami, fakture juz wysłałam na AFN Zefirek w sobote pojedzie do nowego domu, no moz ejuz w piatek dlatego dziś zabrałm go do siebie mój Dino jest u siostry wiec mogłam zabrac Zefirka chce go wykąpać i wyszczotkować. Super psiak całkowicie zdrowy jedyne co to musi dostawac ta specjalistyczna sucha karme z royala ale mozna spróbować podać kurczaka z marchewką. Wieczorem czeka go kąpiel a teraz smacznie spi po długim spacerku temperament to on ma:loveu: Zdjecia z nowego domu beda, informacje też. :-o :-o :-o ale wieści!:multi: :multi: Może nie doczytałam ale gdzie jedzie Zefirek? Quote
Justysia i Grześ Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Rany a ten "nowy dom" to dom stały już ? Czy może tak to zabrzmiało a chodzi wciąż o tymczasowy ? Jejku, oby stały... Quote
agnes34 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Justyna_wolontariat napisał(a):Wszystko już uregulowane wczoraj zapłaciłam 500 zł za jego pobyt a dzis 529 za ten zabieg łacznie z lekami, fakture juz wysłałam na AFN Zefirek w sobote pojedzie do nowego domu, no moz ejuz w piatek dlatego dziś zabrałm go do siebie mój Dino jest u siostry wiec mogłam zabrac Zefirka chce go wykąpać i wyszczotkować. Super psiak całkowicie zdrowy jedyne co to musi dostawac ta specjalistyczna sucha karme z royala ale mozna spróbować podać kurczaka z marchewką. Wieczorem czeka go kąpiel a teraz smacznie spi po długim spacerku temperament to on ma:loveu: Zdjecia z nowego domu beda, informacje też. Justyna a ten domek to juz tak na stale czy tylko tymczasowy?? przesylam caluski dla Zefirka i zycze mu duzo szczescia!!:lol: :lol: A teskni , bo on lecznice i pracownikow traktowal jak swoj dom?? Quote
anula1959 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Zefirku mój kochany , tak sie ogromnie cieszę , że juz znalazłeś swoje miejsce na ziemi :multi: ! Teraz tylko czekamy Justynko na szczególy , bo jesteśmy ogromnie ciekawi gdzie Zefirek jedzie! Agusiu , napewno tęskni , już się zdążył przyzwyczaić do nich przez dwa miesiące. Quote
Pianka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Jak w sobote to stały. Niemcy go zabierają. Hurrrraaaa:multi: Quote
karusiap Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 ja tez w klinice uslyszalama, ze zefirek za granice jedzie Quote
izulkabu Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Pianka napisał(a):Jak w sobote to stały. Niemcy go zabierają. Hurrrraaaa:multi: Sledze wątek od dawna, i nie tylko ten i wiecie co mnie zastanawia.... że wielu niemców adoptuje nasze "biedy"....:loveu: a wiecie co mnie dobija w takim momencie.... to że tylu polaków oddaje swoje psy dlatego że wyjeżdża za granicę....czy to nie ironia...... i głupie moim zdaniem tłumaczenia....:crazyeye: :angryy: Zefirku powodzenia...:loveu: Quote
Pitty Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Uciesze sie dopiero , jak Zefir bedzie w domu.Wole nie zapeszac.Na razie tylko mala radosc.:multi: A gdzie do Niemiec ? Quote
Justyna_wolontariat Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Justyna_wolontariat napisał(a):Zefirek pojedzie do Niemiec, do pani która go zabiera mam pełne zaufanie, wie dobrze, że Zefirek był chory potrzebuje specjalnej karmy, zapewniła, że do pewnosci bedzie miał jeszcze raz wykonane badania, Zefirek bedzie miszkał w domu z ogrodem, to dom tymczasowy ale jezeli nie znajdzie sie osoba odpowiednia dla Zefirka to Zefirek tam zostanie. Nawet panie z lecznicy powiedziłay, ze psinka potrzebuje duzej ilości ruchu troszke mu sie ostatnio przytyło:evil_lol: faktycznie chłopak ma duży apetyt. Quote
agnes34 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Nasz kochany Zefirek tyle przeszedl zlego w swoim zyciu i mam nadzieje ,ze w tym nowym domku bedzie szczesliwy do konca swoich dni.! Czekamy na jakies nowe wiesci Quote
Recommended Posts