Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 644
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bylam wczoraj z Zefirkirm na spacerku :lol: no i mialam przyjemnosc poznac sie z Karusip bo byla uregulowac platnosci za Beroska.
IvI tez byla z nami na spacerku !
Ale niestety nie spotkalam sie z Justyna i nie wiem czy byla wczoraj w Klinice i zabrala wieczorem Zefirka.
Moze podjade tam dzisiaj to cos sie dowiem.

Posted

karusiap napisał(a):
poznalam dzis Zefirka..zdjecia nie oddaja absolutnie jego pienka...jest przesliczny:loveu:

Bo Zefirek to sliczny chlopak!!
Karolina ciesze sie ,że Cie poznalam.:lol:

Posted

anula1959 napisał(a):
Jutro się sprawa wyjaśni, Justyna jeszcze raz będzie w Klinice i będzie rozmawaić w sprawie Zefira , bo dziś nie było jego opiekunki.

Dziękuję za informacje-czekam z niecierpliwościa na kolejne wieści
Zefirku w górę:multi:

Posted

anula1959 napisał(a):
Jutro się sprawa wyjaśni, Justyna jeszcze raz będzie w Klinice i będzie rozmawaić w sprawie Zefira , bo dziś nie było jego opiekunki.

Anula, czy cos wiadomo co slychac u Zefirka?

Posted

Wszystko już uregulowane wczoraj zapłaciłam 500 zł za jego pobyt a dzis 529 za ten zabieg łacznie z lekami, fakture juz wysłałam na AFN

Zefirek w sobote pojedzie do nowego domu, no moz ejuz w piatek dlatego dziś zabrałm go do siebie mój Dino jest u siostry wiec mogłam zabrac Zefirka chce go wykąpać i wyszczotkować.

Super psiak całkowicie zdrowy jedyne co to musi dostawac ta specjalistyczna sucha karme z royala ale mozna spróbować podać kurczaka z marchewką.

Wieczorem czeka go kąpiel a teraz smacznie spi po długim spacerku temperament to on ma:loveu:

Zdjecia z nowego domu beda, informacje też.

Posted

Justyna_wolontariat napisał(a):
Wszystko już uregulowane wczoraj zapłaciłam 500 zł za jego pobyt a dzis 529 za ten zabieg łacznie z lekami, fakture juz wysłałam na AFN

Zefirek w sobote pojedzie do nowego domu, no moz ejuz w piatek dlatego dziś zabrałm go do siebie mój Dino jest u siostry wiec mogłam zabrac Zefirka chce go wykąpać i wyszczotkować.

Super psiak całkowicie zdrowy jedyne co to musi dostawac ta specjalistyczna sucha karme z royala ale mozna spróbować podać kurczaka z marchewką.

Wieczorem czeka go kąpiel a teraz smacznie spi po długim spacerku temperament to on ma:loveu:

:-o :-o :-o

ale wieści!:multi: :multi:
Może nie doczytałam ale gdzie jedzie Zefirek?

Posted

Justyna a ten domek to juz tak na stale czy tylko tymczasowy??
przesylam caluski dla Zefirka i zycze mu duzo szczescia!!:lol: :lol:

A teskni , bo on lecznice i pracownikow traktowal jak swoj dom??

Posted

Zefirku mój kochany , tak sie ogromnie cieszę , że juz znalazłeś swoje miejsce na ziemi :multi: ! Teraz tylko czekamy Justynko na szczególy , bo jesteśmy ogromnie ciekawi gdzie Zefirek jedzie!
Agusiu , napewno tęskni , już się zdążył przyzwyczaić do nich przez dwa miesiące.

Posted

Pianka napisał(a):
Jak w sobote to stały.
Niemcy go zabierają. Hurrrraaaa:multi:

Sledze wątek od dawna, i nie tylko ten i wiecie co mnie zastanawia.... że wielu niemców adoptuje nasze "biedy"....:loveu: a wiecie co mnie dobija w takim momencie.... to że tylu polaków oddaje swoje psy dlatego że wyjeżdża za granicę....czy to nie ironia...... i głupie moim zdaniem tłumaczenia....:crazyeye: :angryy:

Zefirku powodzenia...:loveu:

Posted

Zefirek pojedzie do Niemiec, do pani która go zabiera mam pełne zaufanie, wie dobrze, że Zefirek był chory potrzebuje specjalnej karmy, zapewniła, że do pewnosci bedzie miał jeszcze raz wykonane badania, Zefirek bedzie miszkał w domu z ogrodem, to dom tymczasowy ale jezeli nie znajdzie sie osoba odpowiednia dla Zefirka to Zefirek tam zostanie.

Nawet panie z lecznicy powiedziłay, ze psinka potrzebuje duzej ilości ruchu troszke mu sie ostatnio przytyło:evil_lol: faktycznie chłopak ma duży apetyt.

Posted

Nasz kochany Zefirek tyle przeszedl zlego w swoim zyciu i mam nadzieje ,ze w tym nowym domku bedzie szczesliwy do konca swoich dni.!

Czekamy na jakies nowe wiesci