Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 270
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja mam dwie Bafisi, ale tylko na trybunach :( Szkoda że nie widziałam krówki w akcji na ringu :/
[IMG]http://img219.imageshack.us/img219/4474/obraz125fg6.jpg[/IMG]
[IMG]http://img217.imageshack.us/img217/5632/rzeszw200868gt4.jpg[/IMG]
Kika mam nadzieje że nie będziesz zła że sie tak tu chwalę tym cudeńkiem :lol:
Kurcze myślałam że się na kropka rzucę :loveu:

Posted

hej!
Witam po miesiącu nieobecności!!! Po drodze zaliczyłam szpital - bo mnie coś ukąsiło - zepsutą kartę sieciową i walniętą przez piorun antenę internetową:p ale już wszystko ok, więc jestem!
Pocieszcie mnie, proszę. Dziś pożegnałyśmy drugiego już w tym roku dalmatyńczyka. Po Mikim odszedł za tęczowy most Lucky Luke Plum Brandy. Nie dożył 13 urodzin, nie wytrzymało serducho. Lucuś prawdopodobnie przeszedł zawał w zeszłą niedzielę, od tego czasu bardzo źle się czuł, a dziś odszedł :( :-( :-(
[']['][']

Posted

:glaszcze: [quote name='jolly_94']hej!
Po Mikim odszedł za tęczowy most Lucky Luke Plum Brandy. Nie dożył 13 urodzin, nie wytrzymało serducho. Lucuś prawdopodobnie przeszedł zawał w zeszłą niedzielę, od tego czasu bardzo źle się czuł, a dziś odszedł :( :-( :-(
['][']['][/quote]
O mój Boże, przecież to tata Salmiczka :placz: Jest mi naprawdę bardzo bardzo przykro :glaszcze:

Posted

Strasznie mi przykro :-(
Jolly jesteśmy z tobą
(*)(*)(*)(*)

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Kika ja tez cię widziałam :cool3: No i ty mnie widziałaś... :eviltong: Ta małolata która szczerzyła się do ciebie z trybun to byłam ja :lol: Siedziałam z goldenką i dużym szwajcarskim psem pasterskim :lol:

No i gratuluję :razz::razz: Spisaliście się :cool3::cool3::cool3:[/quote]

No to tylko brac i prac :)
I czemu nie odezwałaś sie - druga mądra:mad:

Mogę te zdjęcia skopiowac, bo tym razem wybrałyśmy się bez aparatu i mam tylko cudze zdjęcia.

Posted

[IMG]http://img208.imageshack.us/img208/2040/rz04kj4.jpg[/IMG]

[IMG]http://img182.imageshack.us/img182/9154/rzeszow2006wd2.jpg[/IMG]

Nieszczególnie chyba wygląda Bafiśka na tym pudle.:) Nie nauczyła się jeszcze na takim czymś stawac elegancko :) brak treningu:)

Posted

[quote name='jolly_94']hej!
Witam po miesiącu nieobecności!!! Po drodze zaliczyłam szpital - bo mnie coś ukąsiło - zepsutą kartę sieciową i walniętą przez piorun antenę internetową:p ale już wszystko ok, więc jestem!
Pocieszcie mnie, proszę. Dziś pożegnałyśmy drugiego już w tym roku dalmatyńczyka. Po Mikim odszedł za tęczowy most Lucky Luke Plum Brandy. Nie dożył 13 urodzin, nie wytrzymało serducho. Lucuś prawdopodobnie przeszedł zawał w zeszłą niedzielę, od tego czasu bardzo źle się czuł, a dziś odszedł :( :-( :-(
['][']['][/quote]

O kurcze, stadko Ci się pomniejsza :(
Żal psiaka, współczuję. Pewnie przyjdzie czas na nowe dalmaski w domu i one ukoją żal po stracie tych starych towarzyszy.

Posted

Ale widze że dzbanek caukiem caukiem dali :evil_lol:

Posted

[quote name='Reyes']Ale widze że dzbanek caukiem caukiem dali :evil_lol:[/quote]

Dzbanek wielki, a do tego ładna szklana statuetka i dwie karmy :lol:, ale będzie co jeśc:) Rozetkę tylko podprowadziłyśmy jakiemuś jamnikowi :)

Posted

[quote name='Kika']Rozetkę tylko podprowadziłyśmy jakiemuś jamnikowi :)[/quote]
Nie miał szans was dogonić :evil_lol:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Ja rowniez witam wszystkie laciate psiaki :D No to moja krowa jet kolejna krowa na dogomani :D Hihi Tak sie zastanawaim byl dzis z laciatych w chorzowskim WPKiW na "Z psem za pan brat" ??[/FONT]

Posted

[quote name='Yakubbo'][FONT=Comic Sans MS]Ja rowniez witam wszystkie laciate psiaki :D No to moja krowa jet kolejna krowa na dogomani :D Hihi Tak sie zastanawaim byl dzis z laciatych w chorzowskim WPKiW na "Z psem za pan brat" ??[/FONT][/quote]

Co tak brzydko o swoim kropku mówisz?:shake:

Posted

[quote name='Kika']Co tak brzydko o swoim kropku mówisz?:shake:[/quote][FONT=Comic Sans MS]Co brzydko jak brzydko?? :) Mućka :D No co latki ma?? Ma. Trawe je?? Je. No to krowa i tyle :P :lol: [/FONT]

Posted

Dzięki za słowa otuchy...
Nasze psy odchodzą i będa odchodzić, taka kolej rzeczy. Zostało ich 15, z tego aż 13 ma od 8 do 13 lat! Tylko dwa są młodsze... Najbliższe lata mogą być dla nas ciężkie, naprawdę :-( :-(

Kika, gratulacje za grupę!!!

Posted

[quote name='Gosia i kropki']
Buziaczki od nas i naszej/waszej Bombusi[/quote]
:-o A tej drógiej nie macie juz?? :-o

Posted

A mnie aldi dzisiaj mówiła że appi dzielnie walczy z serwerem...
Ps. Jolly co Ci siedzi w avatarku :) ?? Sliczniusie