:: FiGa :: Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Ja mam dwie Bafisi, ale tylko na trybunach :( Szkoda że nie widziałam krówki w akcji na ringu :/ [IMG]http://img219.imageshack.us/img219/4474/obraz125fg6.jpg[/IMG] [IMG]http://img217.imageshack.us/img217/5632/rzeszw200868gt4.jpg[/IMG] Kika mam nadzieje że nie będziesz zła że sie tak tu chwalę tym cudeńkiem :lol: Kurcze myślałam że się na kropka rzucę :loveu: Quote
jolly_94 Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 hej! Witam po miesiącu nieobecności!!! Po drodze zaliczyłam szpital - bo mnie coś ukąsiło - zepsutą kartę sieciową i walniętą przez piorun antenę internetową:p ale już wszystko ok, więc jestem! Pocieszcie mnie, proszę. Dziś pożegnałyśmy drugiego już w tym roku dalmatyńczyka. Po Mikim odszedł za tęczowy most Lucky Luke Plum Brandy. Nie dożył 13 urodzin, nie wytrzymało serducho. Lucuś prawdopodobnie przeszedł zawał w zeszłą niedzielę, od tego czasu bardzo źle się czuł, a dziś odszedł :( :-( :-( ['][']['] Quote
:: FiGa :: Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Przykro mi :( Ale zawał??:-o Z tego co wiem psy nie maja zawałów :lol: ALe nie jestem medium, mogę się mylić ;) Quote
Ania i Salma Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 :glaszcze: [quote name='jolly_94']hej! Po Mikim odszedł za tęczowy most Lucky Luke Plum Brandy. Nie dożył 13 urodzin, nie wytrzymało serducho. Lucuś prawdopodobnie przeszedł zawał w zeszłą niedzielę, od tego czasu bardzo źle się czuł, a dziś odszedł :( :-( :-( ['][']['][/quote] O mój Boże, przecież to tata Salmiczka :placz: Jest mi naprawdę bardzo bardzo przykro :glaszcze: Quote
Guest Reyes Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Strasznie mi przykro :-( Jolly jesteśmy z tobą (*)(*)(*)(*) Quote
:: FiGa :: Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Teraz odchodzi od nas tyle kochanych istot :( Lucky maleńki czekaj tam wraz z Mikim - kochanym dalmasiopodobnym psem, który odszedł 2 tyg temu - na nas :( Quote
Kika Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name=':: FiGa ::']Kika ja tez cię widziałam :cool3: No i ty mnie widziałaś... :eviltong: Ta małolata która szczerzyła się do ciebie z trybun to byłam ja :lol: Siedziałam z goldenką i dużym szwajcarskim psem pasterskim :lol: No i gratuluję :razz::razz: Spisaliście się :cool3::cool3::cool3:[/quote] No to tylko brac i prac :) I czemu nie odezwałaś sie - druga mądra:mad: Mogę te zdjęcia skopiowac, bo tym razem wybrałyśmy się bez aparatu i mam tylko cudze zdjęcia. Quote
Kika Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [IMG]http://img208.imageshack.us/img208/2040/rz04kj4.jpg[/IMG] [IMG]http://img182.imageshack.us/img182/9154/rzeszow2006wd2.jpg[/IMG] Nieszczególnie chyba wygląda Bafiśka na tym pudle.:) Nie nauczyła się jeszcze na takim czymś stawac elegancko :) brak treningu:) Quote
Kika Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='jolly_94']hej! Witam po miesiącu nieobecności!!! Po drodze zaliczyłam szpital - bo mnie coś ukąsiło - zepsutą kartę sieciową i walniętą przez piorun antenę internetową:p ale już wszystko ok, więc jestem! Pocieszcie mnie, proszę. Dziś pożegnałyśmy drugiego już w tym roku dalmatyńczyka. Po Mikim odszedł za tęczowy most Lucky Luke Plum Brandy. Nie dożył 13 urodzin, nie wytrzymało serducho. Lucuś prawdopodobnie przeszedł zawał w zeszłą niedzielę, od tego czasu bardzo źle się czuł, a dziś odszedł :( :-( :-( ['][']['][/quote] O kurcze, stadko Ci się pomniejsza :( Żal psiaka, współczuję. Pewnie przyjdzie czas na nowe dalmaski w domu i one ukoją żal po stracie tych starych towarzyszy. Quote
Guest Reyes Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Ale widze że dzbanek caukiem caukiem dali :evil_lol: Quote
Kika Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='Reyes']Ale widze że dzbanek caukiem caukiem dali :evil_lol:[/quote] Dzbanek wielki, a do tego ładna szklana statuetka i dwie karmy :lol:, ale będzie co jeśc:) Rozetkę tylko podprowadziłyśmy jakiemuś jamnikowi :) Quote
Guest Reyes Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='Kika']Rozetkę tylko podprowadziłyśmy jakiemuś jamnikowi :)[/quote] Nie miał szans was dogonić :evil_lol: Quote
cuciola Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 witam laciatych..w galerii w moim podpisie na stronie podajrze 83 lub 84 sa zdjecia Yoghiego z laciatym Shaggim cioci..zapraszam Quote
Yakubbo Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [FONT=Comic Sans MS]Ja rowniez witam wszystkie laciate psiaki :D No to moja krowa jet kolejna krowa na dogomani :D Hihi Tak sie zastanawaim byl dzis z laciatych w chorzowskim WPKiW na "Z psem za pan brat" ??[/FONT] Quote
Kika Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='Yakubbo'][FONT=Comic Sans MS]Ja rowniez witam wszystkie laciate psiaki :D No to moja krowa jet kolejna krowa na dogomani :D Hihi Tak sie zastanawaim byl dzis z laciatych w chorzowskim WPKiW na "Z psem za pan brat" ??[/FONT][/quote] Co tak brzydko o swoim kropku mówisz?:shake: Quote
Yakubbo Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='Kika']Co tak brzydko o swoim kropku mówisz?:shake:[/quote][FONT=Comic Sans MS]Co brzydko jak brzydko?? :) Mućka :D No co latki ma?? Ma. Trawe je?? Je. No to krowa i tyle :P :lol: [/FONT] Quote
jolly_94 Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Dzięki za słowa otuchy... Nasze psy odchodzą i będa odchodzić, taka kolej rzeczy. Zostało ich 15, z tego aż 13 ma od 8 do 13 lat! Tylko dwa są młodsze... Najbliższe lata mogą być dla nas ciężkie, naprawdę :-( :-( Kika, gratulacje za grupę!!! Quote
Gosia & c.o. Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Joluś Ty tutaj?? Witaj i trzymajcie sie cieplutko w tym trudnym momencie :( Lucuś to pies legenda i zawsze bedziemy o nim pamietać!! ['][']['] Buziaczki od nas i naszej/waszej Bombusi Quote
Guest Reyes Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 [quote name='Gosia i kropki'] Buziaczki od nas i naszej/waszej Bombusi[/quote] :-o A tej drógiej nie macie juz?? :-o Quote
jolly_94 Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 pewnie mają, ale Bombka jest z naszej hodowli:lol: :lol: Dzięki Gosiu! A gdzie niby mam być jak Forum Kropkowe wcięło?! Quote
pati Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [LEFT]No własnie forum kropkowe wcieło :( ale tu widze też pprzyjemnie. Będziemy tu z Zetem częstym gościem :cool3: [/LEFT] Quote
Kika Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Pojawiajcie się częściej, bo to jedyna dla nas w tej chwili platforma porozumienia. [SIZE=1]Ale mądrze napisałam:)[/SIZE] Quote
jolly_94 Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Witaj Zet! Miło, że nas tu coraz więcej :lol: zastanawiam sie jak ściągnąć tu resztę Kropkoforumowiczów? ;) Quote
Guest Reyes Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 A mnie aldi dzisiaj mówiła że appi dzielnie walczy z serwerem... Ps. Jolly co Ci siedzi w avatarku :) ?? Sliczniusie Quote
Recommended Posts