mgie Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Dostałam 2 maile w sprawie Millo. Przesłałam na PW Quote
sylwija Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 Już przekazałam Paulinie, która prowadzi adopcję :) Duzo osób z Metro dzwoni, ale też sporo z Tablicy Może Millo już długo nie będzie bezdomniakiem :) Quote
sylwija Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 dla Millo są sprawdzane domki, więc trzeba trzymać kciuki :) z tego samego schronu pochodzi Balto, póki co nie ma tyle szczęścia co nasz Millo - http://www.dogomania.pl/threads/212078-Balto-traci-DT-potrzebne-deklaracje-na-hotel-%28 Quote
sylwija Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 nie do uwierzenia, ale Millo wciąż czeka na domek.. mimo wielu telefonów, nawet sensownych niektórych.. w pewnym momencie cisza.. nie wiem, o co chodzi, to piękny, mądry, idealny wręcz pies.. Quote
mgie Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Dlaczego ? Przeciez były już domy sprawdzane :shock: Odnowiłam tablice.pl Quote
Igiełka Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Jak z tymi sprawdzonymi domkami - przestali się odzywać? wspaniały przyjaciel czeka a tu cisza -sylwija podobnie jak Ty też nie mogę w to uwierzyć Quote
sylwija Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 one miały być sprawdzane i " - super idealne. tylko że przestały się odzywać, nie odpisują na sms'y i nie odbierają kom ;/" dzięki mgie :) najgorsze, że naprawdę Millo jest właściwie bez wad, nie wiem, co się dzieje.. i do dzieci, i do sportów, i do mieszkania.. bez agresji, Jamor na nim inne psy 'sprawdza', bo Millo nie lubi zadym i nie zaczepia sam, i nie reaguje na zaczepki. jednocześnie jest dużym, silnym psem, więc pewnie też ma poczucie własnej osoby :) Jest wyjątkowo zrównoważony i łagodny. Nie rozumiem, dlaczego wciąż bez domku :( Quote
mgie Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Dostałam maila w sprawie Millo. Niby nic szczególnego ale proszę o nie zlekceważenie i odpisanie na niego. Przesyłam na Pw do sylwija. Quote
sylwija Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 dzięki, przekazałam osobie prowadzącej adopcję trzymam mocno kciuki, żeby Millo w końcu miał swój dom i swojego pana.. podobno na sobotę zaplanowana wizyta przed-adopcyjna (kolejna, poprzednie nie doszły do skutku, zainteresowani zamilkli..) Quote
sylwija Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 Millo szykuje się do domku :) wizyta wypadła dobrze :) pojedzie na Śląsk.. Quote
sylwija Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 info z 1/10/2011 :) [quote name='"jamor"']Millo pojechał do DS. Przed wyjazdem pokazał sie problemik - Millo ma uraz do kagańca. panstwo zakupili dla niego kaganiec- koszyczkowy ze skórzanych rzemyków. Na osiedlu gdzie bedzie mieszkał wszystkie psy mają obowiazek nosic kagańce. Millo na widok kaganca wkurzył sioe na mnie i wyraznie dawał znaki ze nie chce, ze sie boi. Zębami łapał mnie za reke w obronie. Panstwo beda musieli troche popracowac aby to zaakceptował. Kwestia czasu i dobrego podejscia. Quote
sylwija Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 od osoby prowadzącej adopcję :) [quote name='"Diesel"']a moje wieści donoszą że w domu Millo aklimatyzuje się cudnie :D póki co jest ogonem nowej właścicielki i wszędzie chce za nią chodzić. ale jak się oswoi to mu przejdzie. rodzinka zachwycona i Millo chyba też :) dzięki wszystkim za pomoc w znalezieniu nowego domu dla Millaczka :)[/quote] Quote
Livka Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Nic dodać nic ująć - oby więcej takich domków :) Quote
sylwija Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 a problem kagańca został rozwiązany - kaganiec zwrócony do sklepu :) Quote
Igiełka Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 super oby więcej takich dobrych wieści :) Quote
Recommended Posts