Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie do uwierzenia, ale Millo wciąż czeka na domek..

mimo wielu telefonów, nawet sensownych niektórych.. w pewnym momencie cisza..

nie wiem, o co chodzi, to piękny, mądry, idealny wręcz pies..

Posted

one miały być sprawdzane i " - super idealne. tylko że przestały się odzywać, nie odpisują na sms'y i nie odbierają kom ;/"

dzięki mgie :)

najgorsze, że naprawdę Millo jest właściwie bez wad, nie wiem, co się dzieje.. i do dzieci, i do sportów, i do mieszkania.. bez agresji, Jamor na nim inne psy 'sprawdza', bo Millo nie lubi zadym i nie zaczepia sam, i nie reaguje na zaczepki. jednocześnie jest dużym, silnym psem, więc pewnie też ma poczucie własnej osoby :)
Jest wyjątkowo zrównoważony i łagodny.
Nie rozumiem, dlaczego wciąż bez domku :(

• 2 weeks later...
Posted

dzięki, przekazałam osobie prowadzącej adopcję

trzymam mocno kciuki, żeby Millo w końcu miał swój dom i swojego pana..
podobno na sobotę zaplanowana wizyta przed-adopcyjna (kolejna, poprzednie nie doszły do skutku, zainteresowani zamilkli..)

Posted

info z 1/10/2011 :)

[quote name='"jamor"']Millo pojechał do DS. Przed wyjazdem pokazał sie problemik - Millo ma uraz do kagańca. panstwo zakupili dla niego kaganiec- koszyczkowy ze skórzanych rzemyków. Na osiedlu gdzie bedzie mieszkał wszystkie psy mają obowiazek nosic kagańce. Millo na widok kaganca wkurzył sioe na mnie i wyraznie dawał znaki ze nie chce, ze sie boi. Zębami łapał mnie za reke w obronie. Panstwo beda musieli troche popracowac aby to zaakceptował. Kwestia czasu i dobrego podejscia.

Posted

od osoby prowadzącej adopcję :)

[quote name='"Diesel"']a moje wieści donoszą że w domu Millo aklimatyzuje się cudnie :D

póki co jest ogonem nowej właścicielki i wszędzie chce za nią chodzić. ale jak się oswoi to mu przejdzie.

rodzinka zachwycona i Millo chyba też :)

dzięki wszystkim za pomoc w znalezieniu nowego domu dla Millaczka :)[/quote]

• 4 weeks later...