ania90 Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 szaleja na lozku tak jak moi faceci :loveu: Quote
rashelek Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 (edited) Co rashelki lubią najbardziej? Oczywiście wspólne wylegiwanie na łóżku :loveu: Kiedy więc rashelek legł w pościeli z pilotem w ręce, Mikowe przybyło na przytulachy. I tak oto leżałyśmy dobrą godzinę, nim obie zgłodniałyśmy :) Wybaczcie, że jakość zdjęć woła o pomstę do nieba, ale robione były telefonem ;) Wszystkie w sepii, bo z powodu obrzydliwej jakości były strasznie ciemne i tylko sepią dało się z nich coś wyciągnąć... [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-LQkcql7M-CI/UAahj0sX53I/AAAAAAAAB0I/-kWlBG1TdGY/s629/28%20luty%20%281%29.jpg[/IMG] [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-a7Lg8yOWrbM/UAahktdJ50I/AAAAAAAAB0Q/lCEy1vAiWew/s480/28%20luty%20%285%29.jpg[/IMG] [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-VwakGyzChRE/UAahlVKJVcI/AAAAAAAAB0Y/GXr-s5Xu1RM/s480/28%20luty%20%284%29.jpg[/IMG] [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-diFghyyxLbE/UAahotwPEBI/AAAAAAAAB0k/C38IgnWjcIU/s480/28%20luty%20%283%29.jpg[/IMG] [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-CsJgW7raSZY/UAahpGgcStI/AAAAAAAAB0o/8q6C-1kfSeM/s480/28%20luty%20%282%29.jpg[/IMG] Edited July 18, 2012 by rashelek Quote
Jean Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Chyba próbuje zmienić kanał :P [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg560/scaled.php?server=560&filename=201202282.jpg&res=medium[/IMG] Quote
Ty$ka Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Ach... :loveu::loveu::loveu: Nasze kochane leniuchy :loveu: Quote
Baski_Kropka Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Jak słodko nyna! Mój Baski w Częstochowie broił i zamordował kreta :/ Quote
rashelek Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 [quote name='deer_1987'] Wrzucaj i te z poczatku, ja daje z 11 lutego :razz:[/QUOTE] Wrzucę, jak tylko mi odmuli komputer :mad: Chyba pora postawić system, bo to jest paranoja jakaś :shake: [quote name='Patik']Witamy! U nas dopiero teraz od tygodnia wyszło słońce :D z czego jestem bardzo zadowolona. Śliczny DON-ek[/QUOTE] Od 3 dni próbuję Kubusia galerię zobaczyć i mi się zdjęcia nie ładują... Mam nadzieję, że w najbliższym czasie mi się uda. [quote name='cockermaister']Śliczne psinki :loveu: a Molly nie chodzi z wami ?? bo coś ostatnio jej nie widziałam u was na fotach...[/QUOTE] Nie chodzi. Rzekłabym, że wręcz przeciwnie - jeżeli zostaniemy z Miką dostatecznie wcześniej zauważone, to jesteśmy omijane baaaardzo szerokim łukiem :diabloti: [quote name='ania90']szaleja na lozku tak jak moi faceci :loveu:[/QUOTE] Jak wyżej - odmulę jakoś komputer i postaram się zajrzeć i do was :) [quote name='Jean']Chyba próbuje zmienić kanał :P[/QUOTE] Wystarczy, że już mi brat grzebie przy pilocie jak coś próbuję obejrzeć, ona nie musi :mad: [quote name='Ty$ka']Ach... :loveu::loveu::loveu: Nasze kochane leniuchy :loveu:[/QUOTE] :loveu: [quote name='Baski_Kropka']Jak słodko nyna! Mój Baski w Częstochowie broił i zamordował kreta :/[/QUOTE] Haha Baski morrrderca :evil_lol: U nas się ostatnio całkiem sporo dzieje :) Z mniej przyjemnych rzeczy - Mika dostała cieczki :shake: Z prawie miesięcznym opóźnieniem i jest strasznie męcząca. Zrobiła się jakaś gburowata i mi siorbie po nocy... Okropność :lol: Z tych bardziej - wczoraj byliśmy nad zbiornikami wodnymi na "Bałtyku". Oczywiście błoto okropne, same zbiorniki zamarznięte, raj na ziemi :evil_lol: Czekam już na wiosnę i prawdziwe ciepełko, żeby można było gdzieś jechać i nie brodzić w ruchomych piaskach albo się telepać z zimna ;) No i złożyłam podanie o możliwość złożenia prośby o przyniesienie mi AmiPlaya :diabloti: Liczę więc, że niedługo będziemy się mogły lansować w saszetce deluks i obroży :D Ale to pewnie troche sobie poczekam ;) Jutro czeka mnie też wycieczka do zoologa po jakąś kochę dla mego pasztecika, który skończy 2 lata :) Jak to zleciało :loveu: Quote
Molowe Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='rashelek']Nie chodzi. Rzekłabym, że wręcz przeciwnie - jeżeli zostaniemy z Miką dostatecznie wcześniej zauważone, to jesteśmy omijane baaaardzo szerokim łukiem :diabloti: [/QUOTE] o jejku aż tak Was zabolało to że nie podeszłyśmy się przywitać? Przepraszam następnym razem na pewno podbijemy.... Btw Wszystkiego najlepszego dla Miki! Quote
taxelina Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Oooo to jutro urodzinki :loveu: Jak dobrze ze zadna z moich nie ma cieczek :razz: Quote
rashelek Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 [quote name='Molowe']o jejku aż tak Was zabolało to że nie podeszłyśmy się przywitać? Przepraszam następnym razem na pewno podbijemy.... Btw Wszystkiego najlepszego dla Miki![/QUOTE] Zobaczę to uwierzę :diabloti: Dziękuję, jutro przekażę :loveu: [quote name='deer_1987']Oooo to jutro urodzinki :loveu: Jak dobrze ze zadna z moich nie ma cieczek :razz:[/QUOTE] Moja stara krowa :loveu: Oj zazdroszczę. Chętnie bym swoją wycięła, ale finansów brak :shake: [quote name='Patik']Jakie śliczne zdjęcia , jaka zadowolona :P[/QUOTE] Taak, jak może się wylegiwać to jest zachwycona. Zwłaszcza leżąc na mnie :lol: Quote
taxelina Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Milke juz dostalam taka :razz: a Sherry sterylka kosztowala tyle co ona sama 4500 kr (2250 zl) :D Quote
cockermaister Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='rashelek'] Moja stara krowa :loveu: :[/QUOTE] ekhm... jak stara krowa??? moja Koki będzie mieć za miesiąc 4 lata... ja nie wiem kiedy to zleciało .... Quote
Kasi i Lena Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Jaka stara:) młodziutki wyrośnięty cielaczek a nie krowa:D moja Fifka jest w podobnym wieku w maju będzie mieć 2 lata. Quote
rashelek Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 [quote name='deer_1987']Milke juz dostalam taka :razz: a Sherry sterylka kosztowala tyle co ona sama 4500 kr (2250 zl) :D[/QUOTE] Zmieniłaś moje spojrzenie na ceny sterylki w Polsce :D Chociaż i tak te 400zł to dla mnie dużo... [quote name='cockermaister']ekhm... jak stara krowa??? moja Koki będzie mieć za miesiąc 4 lata... ja nie wiem kiedy to zleciało ....[/QUOTE] Prawde mówiąc to myślałam, że Koki jest starsza. To jeszcze kawał życia przed nią :D To jest bardzo dobre pytanie: KIEDY TO ZLECIAŁO?! [quote name='Kasi i Lena']Jaka stara:) młodziutki wyrośnięty cielaczek a nie krowa:D moja Fifka jest w podobnym wieku w maju będzie mieć 2 lata.[/QUOTE] Wredne, owłosione krówsko :D W maju minie 2 lata odkąd Mika jest u nas, to będziemy razem świętować. Urodzinowo-rocznicowo :D Quote
taxelina Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='rashelek']Zmieniłaś moje spojrzenie na ceny sterylki w Polsce :D Chociaż i tak te 400zł to dla mnie dużo...[/QUOTE] Wez nic nie mow :mad: Tutaj to wet min 10 razy drozszy... przez cala chorobe Niuni poszlo ponad 50 tys zlotych... (przez rok) Quote
rashelek Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 (edited) [quote name='deer_1987']Wez nic nie mow :mad: Tutaj to wet min 10 razy drozszy... przez cala chorobe Niuni poszlo ponad 50 tys zlotych... (przez rok)[/QUOTE] Dobrze, że nie wahałaś się tyle na weta wydać. Ktoś inny pewnie dałby sobie spokój i po prostu uśpił... Wczoraj stało się to, co przewidywałam od dawna - padł mi komputer. Skiepścił się interfejs użytkownika i dziś trzeba było od nowa postawić system. Dlatego też dopiero dzisiaj chwalę się zdobyczami z wczoraj :) [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-IHKQm3m58bE/UAahrCrvjjI/AAAAAAAAB1A/pmWKbDPFPzk/s640/5 marca (1).JPG[/IMG] Mika oczywiście połowę paluszków pochłonęła od razu, na dziś jej jeszcze zostało :) Saszetka jest świetna, już sprawdziłam, że mieszczą mi się do niej smaki (w tej części na górze), aparat i piłka (część na zamek). Na upartego wepchnę pewnie też smycz, więc będzie idealna na wiosenno-letnie siedzenie na dworze :loveu: Obroża jest wielka, bardzo masywna. Ale na Mice wcale nie wygląda na taką wielką, wręcz przeciwnie - ginie w sierści ;) [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-ohOHvzH9N4Y/UAahpozLxDI/AAAAAAAAB0w/KPY6jW0rwtE/s640/5 marca (2).JPG[/IMG] [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-641RGATEN4E/UAahqZ6qnNI/AAAAAAAAB04/IoMCIuGrkZs/s640/5 marca (3).JPG[/IMG] Mój piesek postanowił mi wczoraj zrobić prezent na swoje urodziny i robiła piekne obroty. Bez jej skakania i mojego wywijania ręką nad jej dupskiem :D Edited July 18, 2012 by rashelek Quote
Ty$ka Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 [quote name='rashelek']Zmieniłaś moje spojrzenie na ceny sterylki w Polsce :D Chociaż i tak te 400zł to dla mnie dużo...[/QUOTE] Przepraszam... jakie 400zł?! Ło Mamusiu :D. U mnie suczki o wzroście Mikowatej mają sterylkę za 150zł (ze wszystkim)... ;P OK, nie będę już Ciebie dołować :D Quote
rashelek Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 No u nas 300-400zł. Jeszcze zależy gdzie i co się chce mieć w tej cenie ;) Quote
Jean Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 fajowa obroża, a saszetkę gdzie kupiłas i za ile? Pewnie drogo co? Tez bym chciała taką pojemną ;) Quote
taxelina Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Pewnie tak, ale dla nas to byla Niunia, czlonek rodziny :loveu: Ladnie jkej w zielonym :loveu: Quote
rashelek Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 [quote name='Jean']fajowa obroża, a saszetkę gdzie kupiłas i za ile? Pewnie drogo co? Tez bym chciała taką pojemną ;)[/QUOTE] Saszetka i obroża są z AmiPlaya, ale saszetek nie szyją już od dłuższego czasu. Moja na specjalne zamówienie ;) [quote name='deer_1987']Pewnie tak, ale dla nas to byla Niunia, czlonek rodziny :loveu: Ladnie jkej w zielonym :loveu:[/QUOTE] Ano, dla nas to członkowie rodziny, a dla większości ludzi "tylko pies" :( Też mi się podoba :loveu: Chociaż miałam wątpliwości, czy jej będzie zielony pasował. Jeszcze muszę jej coś fioletowego kupić (pewnie padnie na ElPerro albo zwykłego taśmowego AmiPlaya) i będe spełniona życiowo. Quote
Recommended Posts