Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[URL]https://lh6.googleusercontent.com/-Nm4acFWZHcQ/UtgqRrUTMZI/AAAAAAAAJKM/AmTyFi5IvWM/s640/2014.01.16%20%284%29.JPG[/URL] ale pióropusz :loveu:

a obróżki piękne :loveu:

Posted

[quote name='phase']Ale u Was wiosna :crazyeye: Ale muszę przyznać, że piękne fotki :loveu: Deszcz to zło!

A co do uczelni widzę, że nie tylko ja ją wyklinam :lol::evil_lol: Wiec pjona Martuś. :grins:[/QUOTE]

Raczej późny listopad :lol: Dzięki! Już wolałabym śnieg zamiast takiej ulewy...
Wiesz, jak cały semestr było dobrze to nam na koniec muszą dowalić, nie? :shake: Jeszcze dzisiaj mam roboty i od przyszłego tygodnia codziennie coś... Czekam na jutro, pójdziemy z Miczkensem do A. i troche odpoczniemy ;)

[quote name='betty_labrador']ALe super obróżki :D

To u Was nie ma Śnieguuuu? :-o No nie :P[/QUOTE]

Dzięki :D
Nie ma :P Padał jednego dnia, ale nic nie zostało.

[quote name='kalyna'][URL]https://lh6.googleusercontent.com/-Nm4acFWZHcQ/UtgqRrUTMZI/AAAAAAAAJKM/AmTyFi5IvWM/s640/2014.01.16 (4).JPG[/URL] ale pióropusz :loveu:

a obróżki piękne :loveu:[/QUOTE]

No owłosiona świnia :evil_lol:
Dzięki dzięki :D

Ale u nas dzisiaj mgła, wlazłabym na 2 osoby na spacerze, bo ich nie widziałam :mdleje: Ale! Zapalili nam już latarnie na dzielni, bo ostatnio 2 dni nie świeciły :roll:
A tak to lipa, znowu nam pogoda pokrzyżowała plany i nigdzie nie pojedziemy... Może jutro...

Posted

[quote name='Sonka95']Hejka :) :)[/QUOTE]

Hej :D

[quote name='Molowe']Przez ostatnie dni wieczorami na naszym osiedlu czułam się jak na wsi tak cimno...:diabloti: A Wam kiedy zaczyna się wolne? :)[/QUOTE]

No wyjść rano czy wieczorem to aż strach było, makabra :lol: 30.01 zaczyna mi się sesja (2tyg wolnego z przerwami na egzaminy ;) ) a potem mam 1tydz przerwy międzysemestralnej :)

Jak jutro utrzyma się taka pogoda to idziemy na dłuuuugi spacer, może nawet coś cyknę fot :D

Posted

[quote name='rashelek']Raczej późny listopad :lol: Dzięki! Już wolałabym śnieg zamiast takiej ulewy...
Wiesz, jak cały semestr było dobrze to nam na koniec muszą dowalić, nie? :shake: Jeszcze dzisiaj mam roboty i od przyszłego tygodnia codziennie coś... Czekam na jutro, pójdziemy z Miczkensem do A. i troche odpoczniemy ;)
[/QUOTE]
No dokładnie!! U mnie jeszcze koła w następnym tygodniu, a najśmieszniejsze, że z historii jest koło jedno na cały semestr i tylko jedna poprawa :roll: Taki młody facet a taki gbur...
Ja też mam przechlapane teraz, cały czas w książkach... Ale będę walczyć do końca. No bo innej opcji nie ma. :lol:

[quote name='rashelek']
30.01 zaczyna mi się sesja (2tyg wolnego z przerwami na egzaminy ;) ) a potem mam 1tydz przerwy międzysemestralnej :)

Jak jutro utrzyma się taka pogoda to idziemy na dłuuuugi spacer, może nawet coś cyknę fot :D[/QUOTE]
U mnie 27.01. się zaczyna, ale i tak już miałam dwa egzaminy, które rzekomo zaliczają się do sesji. Na szczęście pozytywnie poszło. :)
Pstrykaj pstrykaj! :)

Posted

[quote name='phase']No dokładnie!! U mnie jeszcze koła w następnym tygodniu, a najśmieszniejsze, że z historii jest koło jedno na cały semestr i tylko jedna poprawa :roll: Taki młody facet a taki gbur...
Ja też mam przechlapane teraz, cały czas w książkach... Ale będę walczyć do końca. No bo innej opcji nie ma. :lol:

U mnie 27.01. się zaczyna, ale i tak już miałam dwa egzaminy, które rzekomo zaliczają się do sesji. Na szczęście pozytywnie poszło. :)
Pstrykaj pstrykaj! :)[/QUOTE]

Ja mam w tym tygodniu codziennie kolosa lub dwa, nawet we wtorek muszę jechać chociaż planowo mam wolne ;)
U nas póki co prym widzie pani doktor z wykładów, która cały semestr mówiła, że 3x zrobi listę i jak ktoś będzie na dwóch to jest zwolniony z kolosa na koniec. Ale teraz w piątek ZMIENIŁA ZDANIE i ten kto nie był będzie pisał :) Także udupiła 3/4 roku. A co najlepsze - z wykładu nie jest nam potrzebne zaliczenie, tylko z ćwiczeń. Ale Pan ćwiczeniowiec (też taki młodzik właśnie) powiedział, że pani doktor mu kazała czekać na zaliczenie od niej i on nam wpisów nie da :D
Ja mam jedną zerówkę tylko teraz w środę, a tak to terminy w sesji tylko...

Posted

[quote name='Sonka95']Będą fotki ze spacerku ? :cool3:[/QUOTE]

Niet, pogoda nadal nie sprzyja :(

[quote name='Ty$ka']O raany, udupienie w taki sposób jest strasznie chamskie. Ale co poradzisz na wykładowców.

Weeeź, jaa też chcę taką pogodę :([/QUOTE]

A daj spokój, szkoda gadać nawet :shake:
Ale u nas jest pochmurno, mgliście i co chwile kropi :P

A ja mam przerąbany tydzień. Wzięło mnie przeziębienie, na uczelni zapiernicz i jeszcze zdycham z TYCH powodów. No żyć nie umierać :evil_lol:
Pieseły dzisiaj były na piłce, fajnie się nakręcili i szaleli oboje :D Ale nie za długo, bo chłodno dosyć było.

Posted

[quote name='Molowe']Ja nie wiem co się z tą zimą w tym roku stało,Zakopane-zimowa stolica Polski 6*C i deszcz ;)[/QUOTE]

Haha no właśnie oglądałam wczoraj skoki z Zakopca i piękna ściana deszczu była :lol:

[quote name='betty_labrador']haha to jest minus gdy nie ma zimy ! Kleszcze :lol: zaraza jedna :/[/QUOTE]

Jak tak dalej pójdzie, to będą robaki jak czołgi i nas latem zeżrą żywcem :P

Posted

[quote name='deer_1987']Ale ladne sloneczne fotki :loveu:[/QUOTE]

No tęsknie za takim słoneczkiem...

[quote name='betty_labrador']haha, ewolucja przyspieszy :eviltong:[/QUOTE]

Ale ja nie chce oglądać, jak kleszcze są większe od psów :lol:

Obrzydliwa dzisiaj pogoda, pada deszcz ze śniegiem, wieje, buro i ponuro... Aż się z domu nie chce wychodzić.

Posted

U nas snieg z deszczem napadal zamrozilo i strasznie slisko jest... a jeszcze caly weekend i dzis wieje lodowaty wiatr - ja wyszlam w sobote przed 6 wrocilam w niedziele po 18 - tak to jest jak w sobote vcaly dzien w pracy a wniedziele 10h i nie oplacalo sie wracac do domu i na piechote ze stacji o 23, o 4 znow na stacje i potem w drugim miescie od stacji do pracy isc spory kawalek :lol:

Posted

Ale mamy lodowisko w całej Częstochowie :D
Ja nie wiem jaka jest temperatura... ale z nieba leci mżawka, która następnie zamarza na każdej powierzchni, czy to chodnik, czy to ulica, czy nasza brama,wszystko wygląda jak by w kostce lodu, dzisiaj nawet futro Dexa osiwiało i moje kudły na spacerze ^^

Posted

Gorące pozdrowienia z Krainy Lody :diabloti:

[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-TdB1qve9rMM/Ut686PONb_I/AAAAAAAAJNk/kkccm1DyyI4/s640/2014.01.21%20%281%29.jpg[/IMG]

[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-o1Kejo48PRc/Ut687LPSi-I/AAAAAAAAJNs/QEgYhmAgRi4/s640/2014.01.21%20%282%29.jpg[/IMG]

[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-84kVMEQX-UI/Ut6878UE35I/AAAAAAAAJN0/Wm4reT1jNo0/s640/2014.01.21%20%283%29.jpg[/IMG]

[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-38OGsI8WNJk/Ut688li0bzI/AAAAAAAAJN8/iyUpQIZyZbQ/s640/2014.01.21%20%284%29.jpg[/IMG]

[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-UiSqwAlXaO0/Ut689XMk0HI/AAAAAAAAJOE/_UPVaXiT5Gw/s640/2014.01.21%20%285%29.jpg[/IMG]