Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

FOTKI NA POPRZEDNIEJ STRONIE

[quote name='betty_labrador']Ojej a co ja tu widzę :razz: galeria pełna nowych fotek! :multi: super te zdjecia :D
https://lh5.googleusercontent.com/-1m-cZl88xH0/UoeXCB5NuSI/AAAAAAAAIh8/-fNI1ZkKAmk/s640/2013.11.16 (5).JPG czy ten łabędź ma obroże? :eviltong:

Fajna wycieczka, a to miejsce nad jeziorkiem śliczne :D

Jeszcze mam fotki z niedzieli, także troche tego będzie :D
No właśnie u nas tak dziwnie te łabądki znakują, nie wiem czemu.
Super tam jest, jest gdzie połazić a latem psy mogą popływać :loveu:

Posted

rashelek napisał(a):
FOTKI NA POPRZEDNIEJ STRONIE

Jeszcze mam fotki z niedzieli, także troche tego będzie :D
No właśnie u nas tak dziwnie te łabądki znakują, nie wiem czemu.
Super tam jest, jest gdzie połazić a latem psy mogą popływać :loveu:

To fajnie, czekamy na jeszcze-bo milo sie je ogląda :)

No dziwne z tym znakowaniem-bo ja jestem przyzwyczajona, że to na nodze sie robi :P

Posted

betty_labrador napisał(a):
To fajnie, czekamy na jeszcze-bo milo sie je ogląda :)

No dziwne z tym znakowaniem-bo ja jestem przyzwyczajona, że to na nodze sie robi :P

Wrzucę jutro może :D
No zazwyczaj tak, a u nas chyba bardzo te łabędzie ukochali bo wszystkie mają obroże ;)

Sonka95 napisał(a):
Ale fajną mieliście wyprawę nad jeziorko i do lasu :)

Bardzo fajna to jest miejscówka, tylko dojazd do niczego :P

Ja właśnie walczę z prezentacją na towaroznastwo. Jak skończę to będe miszczem wiedzy o herbacie :grins: Piesa za to rozwaliła się na połowie łóżka i tylko co jakiś czas spogląda, czy wreszcie to wyłączę i pójdę spać :evil_lol:

Posted

[quote name='betty_labrador']Hehe tak- traktują łabędzie jako psy :p

O wszystkich herbatach świata robisz wywody czy o właściwościach jakiejś konkretnej? :p i co w ogóle można pisać, wypisywać o herbatce? :grins:

Ciekawe czy mają złote smyczki do kompletu :loveu::lol:
Ogólnie o herbacie, sposób wytwarzania, właściwości, sposób pakowania etc :)

Fotki z wycieczki niedzielnej na osiedle "obok" ;)

Posted

[quote name='betty_labrador']łohoho ale fajna wyprawa :)

:loveu:

[quote name='Sonka95']Fajne są u was tereny spacerowe te górki i dołki :cool3: https://lh5.googleusercontent.com/-CSSTOFR1txE/UopbFjdIVVI/AAAAAAAAIoE/qW8cZXbZtuQ/s640/2013.11.17 (8).JPG

W poszukiwaniu patyka :) https://lh6.googleusercontent.com/-lqlVFdTPvDI/UopbW384UKI/AAAAAAAAIq0/_dG68NRZMso/s640/2013.11.17 (30).JPG

Fajne fotki :loveu:

Świetnie tam jest, chciałabym się tam kiedyś-tam przeprowadzić :loveu:
Dokładnie tak :lol:

Ciekawe, czy u nas też posypie troche śnieg w najbliższym czasie :D
A u nas nudy nudy nudy i nic ciekawego się nie dzieje ;)
Wczoraj byliśmy znowu w tym miejscu na spacerze, ale pogoda paskudna (pochmurno i co troche kropiło), także nawet nie zabierałam aparatu. Psy się wyszalały, raz nam poszli w las za sarną ale szybko wrócili :D No i do domu przyjechali cali usyfieni w błocku :evil_lol:

Posted

To chyba te słoneczko od Was przyszło do nas! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Pierwszy raz od tak cholernie długiego czasu świecą nam promienie słoneczne,jest tak pięknie :loveu::loveu::loveu: I co chwila patrzę w okno i jaram się tym widokiem:loveu::diabloti: Ale jak na złość, nie mam baterii. :roll: Dopiero później kupię, mam nadzieję, że jutro tak będzie to od razu idziemy z Żabką w plener. :)

Ja mogłabym już mieć zimę. :lol:

Posted

phase napisał(a):
To chyba te słoneczko od Was przyszło do nas! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Pierwszy raz od tak cholernie długiego czasu świecą nam promienie słoneczne,jest tak pięknie :loveu::loveu::loveu: I co chwila patrzę w okno i jaram się tym widokiem:loveu::diabloti: Ale jak na złość, nie mam baterii. :roll: Dopiero później kupię, mam nadzieję, że jutro tak będzie to od razu idziemy z Żabką w plener. :)

Ja mogłabym już mieć zimę. :lol:

To dobrze, że nasza ładna pogoda się nie marnuje :lol: Czekam na fotki w takim razie od Was :loveu:

A'propos zimy to u nas w nocy spadł śnieg :D Mam trochę fotek na komórce, ale zgram je dopiero jutro wieczorem jak odzyskam czytnik ;)

Posted

W Warszawie dzisiaj po tygodniu wreszcie wyszło słońce :cool3: zimno jest , ale ważne , że słoneczko świeci :) Wszędzie był śnieg tylko nie u nas :shake: jak na złość :diabloti:

Posted

[quote name='rashelek']To dobrze, że nasza ładna pogoda się nie marnuje :lol: Czekam na fotki w takim razie od Was :loveu:

A'propos zimy to u nas w nocy spadł śnieg :D Mam trochę fotek na komórce, ale zgram je dopiero jutro wieczorem jak odzyskam czytnik ;)[/QUOTE]
To zapraszamy do nas. :grins:
Dawaj foty! :)

Posted

[quote name='Sonka95']W Warszawie dzisiaj po tygodniu wreszcie wyszło słońce :cool3: zimno jest , ale ważne , że słoneczko świeci :) Wszędzie był śnieg tylko nie u nas :shake: jak na złość :diabloti:

U nas dzisiaj było słonecznie, tak to cały tydzień pochmurno. Haha a ja byłam pewna, że u nas złośliwie nie spadnie :lol:

[quote name='phase']To zapraszamy do nas. :grins:
Dawaj foty! :)

Daleko troche :P

[quote name='Pixeloza']https://lh4.googleusercontent.com/-2tvLNPFzbhg/UopbUexwo8I/AAAAAAAAIqc/fMss7oYGjmA/s640/2013.11.17 (27).JPG

booże, jak ja KOCHAM owczarki niemieckie :loveu: :loveu: :loveu:

Cudna galeria :D

Poczwar jest fuj, daj spokój :diabloti:
Dzięki :D

Zgrałam fotki z komórki wszystkie :)
Leżakowanie u A.

Piłeczkowanie