Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='deer_1987']https://lh4.googleusercontent.com/-LShVwpp1PAA/UkwayLHD3jI/AAAAAAAAH-o/Waq86zvjpgk/s640/A19 (11).JPG
Ale ladnie jej w niebieskim :loveu:

Też tak uważam :loveu:

[quote name='Aleksandra95']Cześć czwartkowo :)

[quote name='Sonka95']I my się przywitamy :)

No hej dziewczyny :D

Mam nadzieję na dniach postarać się o jakieś fotki, tylko zupełnie nie mam pomysłu JAK, skoro ten aparat nie chce odpalić :shake:
Z zakupów jestem zachwycona, Mika bardzo chętnie zakłada nowe obróżki a smyczka jest super leciutka :D Zdecydowanie najlepszy zakup z wszystkich ostatnich :lol:

Posted

Mam dla Was dzisiaj historyjkę! Otóż, wracając z uczelni podziwiałam pogodę i wygrzewałam się po ostatnich zimnych dniach. Stwierdziłam więc, że wezmę aparat na spacer! "A co tam, może nie dostanę wylewu z nerwów i chociaż z 20 zdjęć zrobię?". I tak też zrobiłam. Doczłapałam się na pole, psa puściłam, aparat wyciągnęłam i... To koniec. Zapomniałam włożyć doń karciochę pamięciochę :diabloti: ALE ALE! Od czego jest Gio?! Telefon wyciągnęłam, funkcje ustawiłam, 10 zdjęć pstryknęłam i... Padła bateria :diabloti::diabloti::diabloti: Dlatego też mam dla Was tylko tyle, więcej nie udało mi się zdziałać :lol:

Posted

[quote name='Kasi i Lena']Nie ma to jak skleroza :D Ja kiedyś wzięłam na spacer aparat ale zapomniałam włozyć do niego baterii:)
Mika cudownie wygląda w tej obroży, pięknie jej w niebieskim:loveu:[/QUOTE]

Kto nie ma w głowie, ten ma w nogach. Ale musi tachać aparat niepotrzebnie :evil_lol: Pocieszyłaś mnie, że nie tylko ja taka sklerotyczka :lol:
Dzięki :D Lubię ją w niebieskim :loveu: Do niej wizualnie to chyba wszystkie kolory pasują, ale do charakterku niekoniecznie ;)

Posted

[quote name='rashelek']Ok już milczę :diabloti: Rushoffe chyba byłyby jednak na Żabulca za duże, te pomarańczowe prędzej :lol:
Ja po prostu uważam, że dorośli ludzie potrafią sobie zapewnić ruch we własnym zakresie :P W siatkę bardzo chętnie bym pograła :loveu: Może gdybym mogła, to bym nie marudziła a tak to BĘDE TRUĆ :lol:
No widzisz, to już troche Ci odpadło :D A potem pewnie mało kto zostanie albo znowu odwołają bo tak często jest ;)
Sprzedałam szeleczki i zamierzam kupić właśnie różowiutkie Żabusi, nawet ostatnio w bezcłowym widziałam naprawdę piękne tylko za duże jak na złość.
U nas to już w ogóle zaczną się pewnie zmiany, bo oni sami nie wiedzą czego chcą. :roll:
No ja się zmobilizowałam jeszcze i z mamą od dziś będziemy znowu na basen jeździły. :)

[quote name='rashelek']Mam dla Was dzisiaj historyjkę! Otóż, wracając z uczelni podziwiałam pogodę i wygrzewałam się po ostatnich zimnych dniach. Stwierdziłam więc, że wezmę aparat na spacer! "A co tam, może nie dostanę wylewu z nerwów i chociaż z 20 zdjęć zrobię?". I tak też zrobiłam. Doczłapałam się na pole, psa puściłam, aparat wyciągnęłam i... To koniec. Zapomniałam włożyć doń karciochę pamięciochę :diabloti: ALE ALE! Od czego jest Gio?! Telefon wyciągnęłam, funkcje ustawiłam, 10 zdjęć pstryknęłam i... Padła bateria :diabloti::diabloti::diabloti: Dlatego też mam dla Was tylko tyle, więcej nie udało mi się zdziałać :lol:

Miszczu mój. :ylsuper::ylsuper:

łooo jaki pięknie. http://img706.imageshack.us/img706/3228/a3fp.jpg :loveu:

Posted

[quote name='Sonka95']Lepsze kilka zdjęć niż nic :diabloti: U nas dzisiaj tez słonecznie :)

No niby tak ;)

[quote name='deer_1987']Technika Cie cos nie lubi :)

To się nazywa złośliwość rzeczy martwych :lol:

[quote name='phase']Sprzedałam szeleczki i zamierzam kupić właśnie różowiutkie Żabusi, nawet ostatnio w bezcłowym widziałam naprawdę piękne tylko za duże jak na złość.
U nas to już w ogóle zaczną się pewnie zmiany, bo oni sami nie wiedzą czego chcą. :roll:
No ja się zmobilizowałam jeszcze i z mamą od dziś będziemy znowu na basen jeździły. :)

Miszczu mój. :ylsuper::ylsuper:

łooo jaki pięknie. http://img706.imageshack.us/img706/3228/a3fp.jpg :loveu:

Pokaż, jakie szelachy chcesz jej kupić! :D
Na basen to trzeba umieć pływać, ja nie umiem :lol:

Posted

U nas dzisiaj na tej nowozbudowanej drodze były wyścigi samochodowe na 1/4 mili :D Super sprawa, chociaż żadnego nie udało mi się obejrzeć :lol: Głodna byłam strasznie, musiałam iść do domu :D
Mam troche fotek fur, kilka wrzucę, coby nie było :D

Taką TT to bym chciała :loveu:

Takie Imprezy były dwie, z czego jedna z naszego osiedla :D

Posted

[quote name='rashelek']
Pokaż, jakie szelachy chcesz jej kupić! :D
Na basen to trzeba umieć pływać, ja nie umiem :lol:[/QUOTE]

A jakieś zwyklaki, byle różowe. :lol:
No co Ty, rękawki zakładasz i heja! :D

oooooooo fotki w sam raz dla mnie. :loveu::loveu::loveu: Ja osobiście koffffam mustangi :loveu:

Posted

[quote name='Aleksandra95']https://lh3.googleusercontent.com/-XRVpw_qWWj8/UlGiHDeh9KI/AAAAAAAAH_I/_hfBPR8ixo0/s512/2013.10.06 (1).jpg
piękna obroża :loveu:

Dziękuję bardzo :D Też mi się podoba :evil_lol:

[quote name='Kasi i Lena']Maluszek najlepszy :lol:

No ba, taki to musi mieć respekt na dzielni :lol:

[quote name='deer_1987']https://lh5.googleusercontent.com/-Kxm4H6wvJgU/UlGiLhvlFhI/AAAAAAAAH_4/Ix3PgLMtiYY/s640/2013.10.06 (15).jpg
jak uwaznie ogladaja :)

[quote name='Sonka95']Musiało im się podobać , bo obydwoje zapatrzeni na samochody :) https://lh5.googleusercontent.com/-Kxm4H6wvJgU/UlGiLhvlFhI/AAAAAAAAH_4/Ix3PgLMtiYY/s640/2013.10.06 (15).jpg

Chyba trafiliśmy w ich gusta :lol:

[quote name='phase']A jakieś zwyklaki, byle różowe. :lol:
No co Ty, rękawki zakładasz i heja! :D

oooooooo fotki w sam raz dla mnie. :loveu::loveu::loveu: Ja osobiście koffffam mustangi :loveu:

A będziesz kupowała gotowca czy zamawiała Handmade? :)
Ja nawet z deską nie umiem pływać, także... :lol:
Miałam nadzieję, że komuś będą się podobać! U nas miał być koleś z Corvettą 1000 koni, ale albo nie dotarł albo myśmy go nie doczekali ;)

Wykąpałam dzisiaj piesia + przycięłam jej troszkę firankę. Jutro będzie puchata i pachnąca, dzisiaj jest obrażona :lol: