rashelek Posted September 24, 2013 Author Posted September 24, 2013 [quote name='phase']Z miłą chęcią zobaczę, u mnie oprócz światełek na jednej ulicy :roll: i rzeźb z lodu na jeden dzień nic się nie dzieje i po prostu jest biało od śniegu.. Oj tak, w wiosnę wszystko się budzi a w jesień... jesień to po prostu jesień :evil_lol::loveu: Ja kupiłam na wypróbowanie jakieś kostki, bałam się, że Żaba ich nie pogryzie, ale zajada się nimi i te Dentastixy, bo jakby nie patrzcie mają tam taniej. Widziałam, że mają dziś też smycze automatyczne i chyba kupię, bo raz też kupiłyśmy z mamą w jakimś "tanim" sklepie i parę lat wytrzymała. Na pewno fotki będą. :)[/QUOTE] To w Grudniu dopiero pokazę :) Jesienią jest tak pięknie złoto i z dnia na dzień coraz mniej sezonowców na ulicach :loveu: No to fajnie, że jej smakują te kochy :) Ja Mice kupuję dentalki z Treserki, wydają mi się mniej chemiczne niż te Pedigree ;) A najlepsze są z ProPlana, ale kosztują też trochę. Dobrze widziałam na fotkach, że ta Wasza automatyczna smycz to Hilton? też miałam, ale po roku padł mi mechanizm :lol: [quote name='deer_1987']szkoda (a moze i dobrze :razz:) ze u nas nie ma biedronki :)[/QUOTE] A ja bardzo lubię robić w Biedronce zakupy, tylko trzeba wiedzieć co brać ;) [quote name='Sonka95']Też muszę się przejść do biedry , bo podobno są zabawki dla psów po 5 zł :cool3: widziałam też na gazetce smyczki automatyczne i obroże :)[/QUOTE] U nas bida i nic nie było :shake: Ale ostatnio też tak było, że Iron Man 3 był u nas 2tyg później niż w reszcie kraju, nie mam pojęcia dlaczego tak. Quote
phase Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 [quote name='rashelek']To w Grudniu dopiero pokazę :) Jesienią jest tak pięknie złoto i z dnia na dzień coraz mniej sezonowców na ulicach :loveu: No to fajnie, że jej smakują te kochy :) Ja Mice kupuję dentalki z Treserki, wydają mi się mniej chemiczne niż te Pedigree ;) A najlepsze są z ProPlana, ale kosztują też trochę. Dobrze widziałam na fotkach, że ta Wasza automatyczna smycz to Hilton? też miałam, ale po roku padł mi mechanizm :lol: [/QUOTE] Mam czas poczekam. :grins: Moja zawsze uwielbiała te uszy, ale niestety zęby już nie pozwalają jej na żarcie tego... Szczerze to ja nie wiem jaka nasza jest smycz, ona już tyle lat ma, że ja sama nie wiem ile. :lol: Ale jednak już troszkę połamana, także przydałaby się na czarną godzinę nowa. Niestety jak na złość u nas w Biedronce pustki jeśli chodzi o zwierzakowy dział. :shake: Quote
rashelek Posted September 24, 2013 Author Posted September 24, 2013 [quote name='phase']Mam czas poczekam. :grins: Moja zawsze uwielbiała te uszy, ale niestety zęby już nie pozwalają jej na żarcie tego... Szczerze to ja nie wiem jaka nasza jest smycz, ona już tyle lat ma, że ja sama nie wiem ile. :lol: Ale jednak już troszkę połamana, także przydałaby się na czarną godzinę nowa. Niestety jak na złość u nas w Biedronce pustki jeśli chodzi o zwierzakowy dział. :shake:[/QUOTE] Haha jakaś ty łaskawa :evil_lol: A uszy Mika lubi, ale tylko wędzone :) No niestety, jak ząbki nie pozwalają to musisz Żabulcowi kupować coś mięciutkiego, np. właśnie te Dentastixy. Ale najważniejsze, że służy! :D No jeśli już ma swoje lata to lepiej mieć jakąś w zapasie ;) Ale wydaje mi się, że za te 30zł kupisz oryginalną Flexi i to ładniejszą ;) Pociesze Cie, u nas też NIC nie ma z tych psich rzeczy :shake: Quote
taxelina Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 kiedys dawno widzialam jakis tydzien psowy w LIDL a tak to czasami w NETTO sa :) Quote
rashelek Posted September 25, 2013 Author Posted September 25, 2013 [quote name='deer_1987']kiedys dawno widzialam jakis tydzien psowy w LIDL a tak to czasami w NETTO sa :)[/QUOTE] Do Lidla mi się nie chce jeździć, a Netto chyba u nas nie ma wcale ;) Mam już plan i wielką nadzieję, że go nie zmienią :loveu: Jest fantastyczny, wtorek wolny a tak to siedzę nie za długo i w jednym ciągu, tylko w piątek mam okienko :loveu: I na większość wykładów pewnie nie będe chodzić, bo ze wszystkich przedmiotów mamy ćwiczenia :D Quote
taxelina Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 Netto jest w Polsce ale np w Warszawie nie ma :diabloti: No to Ci sie udal plan :loveu: Trzymam kciuki by nie zmienili! Quote
rashelek Posted September 25, 2013 Author Posted September 25, 2013 [quote name='deer_1987']Netto jest w Polsce ale np w Warszawie nie ma :diabloti: No to Ci sie udal plan :loveu: Trzymam kciuki by nie zmienili![/QUOTE] No to w Częstochowie na pewno nie ma :lol: Jest piękny, od rana się do niego cieszę :lol: :loveu: Raczej już nie zmienią, może jedną czy dwie godziny przerzucą, ale wątpie ;) Późno się pojawił, także już chyba nie ma czasu na zmiany. Oby! Quote
taxelina Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 Ja np lubie byc wolna z pracy w poniedzialek zawsze to jakos inaczej sie zaczyna po weekendzie jak sie we wtorek zaczyna :diabloti: Quote
Sonka95 Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 Jak ja bym chciała mieć taki jeden dzień wolny w szkole a najlepiej poniedziałek albo piątek :cool3: Quote
rashelek Posted September 25, 2013 Author Posted September 25, 2013 [quote name='deer_1987']Ja np lubie byc wolna z pracy w poniedzialek zawsze to jakos inaczej sie zaczyna po weekendzie jak sie we wtorek zaczyna :diabloti:[/QUOTE] No co racja to racja! Super jest tak, jak jednak poniedziałek wolny :D Albo się jedzie tylko na chwilę. [quote name='Sonka95']Jak ja bym chciała mieć taki jeden dzień wolny w szkole a najlepiej poniedziałek albo piątek :cool3:[/QUOTE] No piątek miałam wolny w letnim semestrze i super sprawa. Ale na zimowe mam szczęście, bo w zeszłym i tym będe miała w poniedziałek tylko angielski i do domciu :loveu: Quote
phase Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 [quote name='rashelek']Haha jakaś ty łaskawa :evil_lol: A uszy Mika lubi, ale tylko wędzone :) No niestety, jak ząbki nie pozwalają to musisz Żabulcowi kupować coś mięciutkiego, np. właśnie te Dentastixy. Ale najważniejsze, że służy! :D No jeśli już ma swoje lata to lepiej mieć jakąś w zapasie ;) Ale wydaje mi się, że za te 30zł kupisz oryginalną Flexi i to ładniejszą ;) Pociesze Cie, u nas też NIC nie ma z tych psich rzeczy :shake:[/QUOTE] :grins: Na razie smycz udpuściłyśmy, w Biedronce dalej cisza jeśli chodzi o zwierzakowy dział. :roll: U Ciebie nie ma listy obecności na wykładach? Quote
taxelina Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 Ja teraz w pon moge tylko do 16 bo mam z Mila kurs o 18 a niedluo Sherry w czwartki bedzie miec kurs :loveu: Quote
rashelek Posted September 25, 2013 Author Posted September 25, 2013 [quote name='phase']:grins: Na razie smycz udpuściłyśmy, w Biedronce dalej cisza jeśli chodzi o zwierzakowy dział. :roll: U Ciebie nie ma listy obecności na wykładach?[/QUOTE] U nas też nic nie ma... Jeżeli z danego przedmiotu mamy wykłady+ćwiczenia, to na wykładach nie ma listy - potrzebne jest zaliczenie tylko z ćwiczeń. W tym semestrze mam 9 przedmiotów i ze wszystkich są ćwiczenia, także na wykłady nie będzie trzeba chodzić (chyba, że wykładowca się uprze). A jak mamy tylko wykłady, to jest lista i na podstawie ilości obecności jest ocena, jak komuś braknie to pisze kolosa na koniec (ja tak miałam z socjologią w 1 semestrze). [quote name='deer_1987']Ja teraz w pon moge tylko do 16 bo mam z Mila kurs o 18 a niedluo Sherry w czwartki bedzie miec kurs :loveu:[/QUOTE] No o 16 to bardzo fajna godzina, tylko zależy od której pracujesz ;) Wy z tymi kursami i zawodami to macie super :loveu: Quote
taxelina Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 a to roznie od 7, 7:30, 7:45 albo 8. Na razie mysle czy wziasc ze soba Mile dzis na nocke :loveu: Sherry potrzebuje kurs zeby sie uczyc pracowac w skupieniach choc kurs nie rally ale glowny naklad na kontakt w rozproszeniach. Mila jeszcze na swoj bedzie chodzic pare tygodni no i ciagle zawody :loveu: teraz, 5 paz, 13 paz, 26 paz, 24 listopada i 15 grudnia :loveu: Quote
phase Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 [quote name='rashelek']U nas też nic nie ma... Jeżeli z danego przedmiotu mamy wykłady+ćwiczenia, to na wykładach nie ma listy - potrzebne jest zaliczenie tylko z ćwiczeń. W tym semestrze mam 9 przedmiotów i ze wszystkich są ćwiczenia, także na wykłady nie będzie trzeba chodzić (chyba, że wykładowca się uprze). A jak mamy tylko wykłady, to jest lista i na podstawie ilości obecności jest ocena, jak komuś braknie to pisze kolosa na koniec (ja tak miałam z socjologią w 1 semestrze). [/QUOTE] Nie masz za dobrze? :hmmmm::eviltong: U mnie (na leśnictwie) tak było, że prawie na wszystkim były listy, nie było bata trzeba było siedzieć do 18, 20. :roll: Ciekawe jak teraz będzie. Kiedy będą fotoszki? :grins: Quote
rashelek Posted September 25, 2013 Author Posted September 25, 2013 [quote name='deer_1987']a to roznie od 7, 7:30, 7:45 albo 8. Na razie mysle czy wziasc ze soba Mile dzis na nocke :loveu: Sherry potrzebuje kurs zeby sie uczyc pracowac w skupieniach choc kurs nie rally ale glowny naklad na kontakt w rozproszeniach. Mila jeszcze na swoj bedzie chodzic pare tygodni no i ciagle zawody :loveu: teraz, 5 paz, 13 paz, 26 paz, 24 listopada i 15 grudnia :loveu:[/QUOTE] To bardzo przyjemne godziny ;) Weź Milę, zawsze to raźniej! :D No po filmikach widać, że Sherry właśnie bardzo szybko się rozprasza. A Mila musi dopracować niektóre rzeczy :) Dużo tego, widzę sezon wykorzystujecie do samego końca! [quote name='phase']Nie masz za dobrze? :hmmmm::eviltong: U mnie (na leśnictwie) tak było, że prawie na wszystkim były listy, nie było bata trzeba było siedzieć do 18, 20. :roll: Ciekawe jak teraz będzie. Kiedy będą fotoszki? :grins:[/QUOTE] Wydawało mi się, że wszędzie tak jest :lol: Myślę, że to wszystko zależy od podejścia wykładowców ;) Jak nas traktują jak studentów i dorosłych ludzi, to nie robią żadnych śmiesznych list i nie zmuszają do siedzenia na siłę. Ty zmieniłaś nie tylko kierunek, ale uczelnię też, prawda? Zdjęcia będą jeżeli przyjdzie paczka to może jakieś domowe jutro albo w piątek ;) A jak nie to na pewno w sobotę z dłuuuugiego spaceru, tylko muszę kupić baterie do aparatu. Quote
betty_labrador Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 czesc :) odwiedzamy i nie widzimy z Tosia fotek :cool: Quote
phase Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 [quote name='rashelek'] Wydawało mi się, że wszędzie tak jest :lol: Myślę, że to wszystko zależy od podejścia wykładowców ;) Jak nas traktują jak studentów i dorosłych ludzi, to nie robią żadnych śmiesznych list i nie zmuszają do siedzenia na siłę. Ty zmieniłaś nie tylko kierunek, ale uczelnię też, prawda? Zdjęcia będą jeżeli przyjdzie paczka to może jakieś domowe jutro albo w piątek ;) A jak nie to na pewno w sobotę z dłuuuugiego spaceru, tylko muszę kupić baterie do aparatu.[/QUOTE] No co Ty, aż tak dobrze to nie ma. :placz: Nie, nie, jestem na tej samej uczelni tylko ona jest prawie na końcu miasta. :lol: Moje Kortowo (osiedle na którym mieści się mój uniwersytet) to jest cholernie duże, pełno wydziałów, idzie się zgubić. :lol: Ja też muszę się wybrać w niedzielę, oby nie padało. :roll: Polecam baterie z Biedronki, takie żółte, mi na bardzo długo wystarczają. Quote
rashelek Posted September 26, 2013 Author Posted September 26, 2013 [quote name='betty_labrador']czesc :) odwiedzamy i nie widzimy z Tosia fotek :cool:[/QUOTE] A bo zdjęć nie mam, może jutro paczka dojdzie to coś popstrykam w domu :) A tak musicie czekać do soboty :P [quote name='phase']No co Ty, aż tak dobrze to nie ma. :placz: Nie, nie, jestem na tej samej uczelni tylko ona jest prawie na końcu miasta. :lol: Moje Kortowo (osiedle na którym mieści się mój uniwersytet) to jest cholernie duże, pełno wydziałów, idzie się zgubić. :lol: Ja też muszę się wybrać w niedzielę, oby nie padało. :roll: Polecam baterie z Biedronki, takie żółte, mi na bardzo długo wystarczają.[/QUOTE] Oj to współczuję :lol: Aaaa bo myślałam, że uczelnię całkiem zmieniłaś ;) Ale dużo też zależy od wydziału, ja w sumie jestem na najbardziej 'luźnym' i przyjaznym. Trzymam kciuki za tą pogodę u Was! Nie mogłam znaleźć ostatnio :lol: Okazało się, że jednak będzie WF w tym semestrze. Mamy z przyjaciółką plan zapisać się na aerobic, już widzę tą parodię w swoim wykonaniu :evil_lol: Quote
Sonka95 Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Wf jak ja tego przedmiotu nie lubię :diabloti: w tym miesiącu jeszcze nie ćwiczyłam i jakoś tak mi się nie chce zaczynać :evil_lol: Quote
phase Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 [quote name='rashelek'] Oj to współczuję :lol: Aaaa bo myślałam, że uczelnię całkiem zmieniłaś ;) Ale dużo też zależy od wydziału, ja w sumie jestem na najbardziej 'luźnym' i przyjaznym. Trzymam kciuki za tą pogodę u Was! Nie mogłam znaleźć ostatnio :lol: Okazało się, że jednak będzie WF w tym semestrze. Mamy z przyjaciółką plan zapisać się na aerobic, już widzę tą parodię w swoim wykonaniu :evil_lol:[/QUOTE] I tak na początku wszyscy będą chodzić na wykłady a potem na palcach będzie można ludzi policzyć. :evil_lol: Jak na razie nic się nie zapowiada na ładną pogodę. :( O Boże, ja to nie dałabym rady się gapić na siebie w lustrze. :modla::lol: Dlatego chcę iść na siatkówkę. :loveu: Quote
taxelina Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Nie bralam bo potem sherry by byla sama pare godzin jak tz wyszedl do pracy a ja jeszcze nie wrocilam. no trzeba korzystac jak sa zawody :razz: coraz mniej opcji dla sherry co marznie jak zawody nie sa w stajni Quote
rashelek Posted September 28, 2013 Author Posted September 28, 2013 [quote name='Sonka95']Wf jak ja tego przedmiotu nie lubię :diabloti: w tym miesiącu jeszcze nie ćwiczyłam i jakoś tak mi się nie chce zaczynać :evil_lol:[/QUOTE] Też nienawidzę wfu :P A już zmuszanie do ćwiczeń dorosłych ludzi jest dla mnie parodią ;) [quote name='phase']I tak na początku wszyscy będą chodzić na wykłady a potem na palcach będzie można ludzi policzyć. :evil_lol: Jak na razie nic się nie zapowiada na ładną pogodę. :( O Boże, ja to nie dałabym rady się gapić na siebie w lustrze. :modla::lol: Dlatego chcę iść na siatkówkę. :loveu:[/QUOTE] No dokładnie :lol: To ja nie wiem, Was chyba słońce omija ;) Ja niewiele rzeczy mogę robić, wszelkie biegi i kucanie/przysiady odpadają. Także ten aerobic wydaje się idealny... Chociaż wszyscy mi mówią, żebym szła na samoobronę :D [quote name='Aleksandra95']Dobry wieczór :)[/QUOTE] Hej :D [quote name='deer_1987']Nie bralam bo potem sherry by byla sama pare godzin jak tz wyszedl do pracy a ja jeszcze nie wrocilam. no trzeba korzystac jak sa zawody :razz: coraz mniej opcji dla sherry co marznie jak zawody nie sa w stajni[/QUOTE] Aaa no tak, to szkoda Sherrutka, żeby sama siedziała... Ubrać ją ciepło i niech startuje! :diabloti: Byliśmy dzisiaj znowu na takim super długim spacerze :loveu: Ale zdjęć mam tylko kilka z komórki, aparat padł i zrobiłam może 3 fotki... Przy okazji zgrałam wszystkie z telefonu, na początek z wtorkowego spaceru :D [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-qeF1B_1rVo4/Ukal8-k1SYI/AAAAAAAAH7c/AKWhkKcOwoU/s640/2013.09.25%20%281%29.jpg[/IMG] [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-CF0p4_MdCU8/Ukal98Gi4jI/AAAAAAAAH7k/WhhtU9H-2xk/s640/2013.09.25%20%282%29.jpg[/IMG] [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-BxDD-DlheNc/Ukal-2Fh2tI/AAAAAAAAH7s/Pkc2ydS5XVQ/s640/2013.09.25%20%283%29.jpg[/IMG] [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-HxGOegd2FNg/Ukal_rZvZRI/AAAAAAAAH70/uTGAayRcYF8/s512/2013.09.25%20%284%29.jpg[/IMG] [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-cFoXkJY4dEc/UkamAsqsXII/AAAAAAAAH78/k0oGutxMrGs/s640/2013.09.25%20%285%29.jpg[/IMG] Quote
rashelek Posted September 28, 2013 Author Posted September 28, 2013 [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-o7wOAOQj29s/UkamB25DJbI/AAAAAAAAH8E/Fsucjqm-Ymk/s640/2013.09.25%20%286%29.jpg[/IMG] [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-SvNV_eN0MpA/UkamCgNMSwI/AAAAAAAAH8M/UacclHwF9NY/s640/2013.09.25%20%287%29.jpg[/IMG] [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-234HMmfKJfA/UkamDRlbwKI/AAAAAAAAH8U/YqBunhbJJG8/s640/2013.09.25%20%288%29.jpg[/IMG] Najsłodszy pies świata :loveu: :lol: [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-8COluhIwau4/UkamEAHe8RI/AAAAAAAAH8c/Uy8TGY93wIw/s640/2013.09.27.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts