betty_labrador Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Fajna socjalka :) psy wcale na zestresowane nie wyglądają :) :kciuki: Quote
rashelek Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 [quote name='deer_1987']Haha po to ze to nigdy nie wiadomo :P Moze wlasnie Mila tak potrzebuje ze nic przez tydzien nie cwiczyc kto ja tam wie :P Sherry mi sie nie zerwala na siad lezec obejscie dokola - zerwala sie na poprzednich zawodach :D[/QUOTE] Widocznie jej to jest potrzebne, taka przerwa ;) Widziałam, grzecznie leżała :loveu: [quote name='pcheelkaa'][URL]https://lh3.googleusercontent.com/-70Txc-hPD8E/UhkA9rfjtzI/AAAAAAAAHtU/ez6R0P0-zkA/s640/2013.08.24 (:cool:.jpg[/URL] ale ma cycuchyy :loveu:[/QUOTE] Haha no trochę :lol: [quote name='Kasi i Lena']Też właśnie zauważyłam że ma pokaźny biust:lol: Moja Lena też ma takie duże brodawki, Fifka ma malusieńkie. Wet kiedyś mi powiedział że to jak z kobietami że są różne rozmiary .[/QUOTE] Jak jest obcięta to dużo bardziej widać :P No całkiem możliwe, jej się takie zrobiły po pierwszej cieczce i już zostały ;) [quote name='betty_labrador']Fajna socjalka :) psy wcale na zestresowane nie wyglądają :) :kciuki:[/QUOTE] Ale jednak było dla nich troche za głośno i po godzinie wróciliśmy. Zaraz idę dolać kasę do DS, bo Adrian jednak chce smycz. Co za człowiek :mad: :lol: Quote
taxelina Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Ja sie jeszcze z obiema doksztalcam jakie rutyny miec przed startem sherry na pewno duzo klikera za kontakt i coraz dluzej smaki mila prawie nic przed samymi zawodami ale pytanie ile robic tydzien przed zawodami :D Wlasnie je zglosilam na 22 wrzesien (Mila do 2 klasy, ale jeszcze moge zmienic 8 wrzesnia jak sie chce przeniesc na liscie) i 29 na popoludnie (jest tez grupa na rano ale mysle ze to bedzie za duzo rano i popoludniu jak widze jak one odsypiaja po jednej rundzie :razz: a ze nie mam transportu na ten dzien to wole popoludnie bo dojade autobusem i pociagiem spokojnie - no i moze na popoludnie jednak Tz sie zdecyduje jechac niz na rano jak dopiero 0 6 wraca do domu z nocki :diabloti:). Mowilam jeszcze troche i bedziemy miec 70 z Sherry tylko kurde teraz mi podniosla poprzeczke bo ja zawsze mam jako cel jeden pkt wiecej niz poprzednio a teraz "musi" miec min 50 :razz: [B]Jakie plany na dzis z Mika? :loveu:[/B] Quote
Ty$ka Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 łał, jaka socjalka. Ja z moim bym jednak nie ryzykowała, nie lubimy głośno muzyki i tłumów, więc ostatnio jak mieliśmy zespół to tylko chodziliśmy w okolicach parku i koło niego, gdzie odbywał się koncert, jednak nie wchodziliśmy w tłum ;). Jaką smycz? :D Quote
rashelek Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 [quote name='deer_1987']Ja sie jeszcze z obiema doksztalcam jakie rutyny miec przed startem sherry na pewno duzo klikera za kontakt i coraz dluzej smaki mila prawie nic przed samymi zawodami ale pytanie ile robic tydzien przed zawodami :D Wlasnie je zglosilam na 22 wrzesien (Mila do 2 klasy, ale jeszcze moge zmienic 8 wrzesnia jak sie chce przeniesc na liscie) i 29 na popoludnie (jest tez grupa na rano ale mysle ze to bedzie za duzo rano i popoludniu jak widze jak one odsypiaja po jednej rundzie :razz: a ze nie mam transportu na ten dzien to wole popoludnie bo dojade autobusem i pociagiem spokojnie - no i moze na popoludnie jednak Tz sie zdecyduje jechac niz na rano jak dopiero 0 6 wraca do domu z nocki :diabloti:). Mowilam jeszcze troche i bedziemy miec 70 z Sherry tylko kurde teraz mi podniosla poprzeczke bo ja zawsze mam jako cel jeden pkt wiecej niz poprzednio a teraz "musi" miec min 50 :razz: [B]Jakie plany na dzis z Mika? :loveu:[/B][/QUOTE] To widzę plany już opracowane i super, bo wiesz, co musicie wyćwiczyć jeszcze ;) A u nas standardowo, byłyśmy już na piłce i wspólnym spacerze z A., psy sobie połaziły po lesie :) Jeszcze wieczorem gdzieś pójdziemy, zależy jak będzie z pogodą. [quote name='Ty$ka']łał, jaka socjalka. Ja z moim bym jednak nie ryzykowała, nie lubimy głośno muzyki i tłumów, więc ostatnio jak mieliśmy zespół to tylko chodziliśmy w okolicach parku i koło niego, gdzie odbywał się koncert, jednak nie wchodziliśmy w tłum ;). Jaką smycz? :D[/QUOTE] My też nie lubimy, ale głównie ze względu na Cekina to zrobiliśmy :) Tak jak piszesz zrobiliśmy rok temu :lol: Podgumowaną sobie zażyczył, zobaczymy jaka będzie :D Nudzę się dzisiaj straszliwie - brzuch mnie boli i spać nie mogę :P Przejrzałam więc zdjęcia naszej kolekcji i zrobiłam taką listę wszystkich psich rzeczy, które się u nas przewinęły ;) Pogrubione to te, które są aktualnie u nas, a fotkę wszystkiego wrzucę jak dojdzie paczka :D Będe musiała zrobić porządek w pudle, także zrobię też fote wszystkich zabawek i innych psich dupereli. Szorki Hilton [B]Smycz Hilton 1,2m[/B] Automat Hilton 5m [U]Guardy Hilton (zostawiłam na pamiątke)[/U] Obroża parciana Smycz parciana 2,5m Obroża Muscat Obroża Taks Smycz Taks 1,8m Obroża Trixie Smycz Chaba 1,5m Smycz nylonowa 3m [B]Obroża ElPerro[/B] x3 [B]Obroża AmiPlay[/B] Guardy Trixie x2 [B]Flexi[/B] B&W; Classic; [B]Comfort[/B] Norwegi czerwone [B]Guardy DogStyle x3[/B] [B]Smycz taks 2,8m[/B] [B]Obroża czerwona [/B]Także wcale nie mam tego tak dużo aktualnie :eviltong: Quote
Ty$ka Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 O, czyli może za rok i ja tak spróbuję z kundlem ja Wy teraz? :D To miłego kupowania życzę ;) Phi, faktycznie macie mało 8) Quote
taxelina Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Tak dobrze miec jakis plan :diabloti: poprosilam na srode teraz by wziela kilka tabliczek co musze pocwiczyc To korzystasz ostatni tydzien przed szkola :diabloti: Quote
rashelek Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 [quote name='Ty$ka']O, czyli może za rok i ja tak spróbuję z kundlem ja Wy teraz? :D To miłego kupowania życzę ;) Phi, faktycznie macie mało 8)[/QUOTE] Haha spróbować możesz, zawsze to jakiś postęp będzie :D Już rano leciałam na pocztę, żeby w jednej paczce wszystko przyszło :) No widzisz, mówiłam Ci :P Aktualnie mam jedną parę szelek, także to Ty jesteś ta bardziej zeschizowana :evil_lol: [quote name='deer_1987']Tak dobrze miec jakis plan :diabloti: poprosilam na srode teraz by wziela kilka tabliczek co musze pocwiczyc To korzystasz ostatni tydzien przed szkola :diabloti:[/QUOTE] To czekam na wieści jak wam pójdzie w środę :D Tylko ja to już do szkoły nie chodzę, od października drugi rok studiów :diabloti: Quote
Ty$ka Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Ale masz obroży więcej, ja tylko jedną :lol: I jedną smycz 8). Chcesz licytować się dalej? ;pp Quote
rashelek Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 [quote name='Ty$ka']Ale masz obroży więcej, ja tylko jedną :lol: I jedną smycz 8). Chcesz licytować się dalej? ;pp[/QUOTE] No ja będe mieć tak ślicznie, wszystkiego po 3 :loveu: :lol: Jedną masz smycz? Czyyyyżby? A amortyzator? :P Quote
Ty$ka Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 [quote name='rashelek']No ja będe mieć tak ślicznie, wszystkiego po 3 :loveu: :lol: Jedną masz smycz? Czyyyyżby? A amortyzator? :P[/QUOTE] O jaaaa :PPPP No to właśnie. Różowej nie liczę, jest gdzieś w pudełku zakopana, nie wiem gdzie nawet :p Quote
taxelina Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 oj to widzisz jak Cie odmlodzilam :oops: dam znac w srode i jak nie zapomne to wezme statyw i aparat i bdzie filmik :loveu: Quote
Sonka95 Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Wcale mało tego jest :evil_lol: My mamy tylko 3 smyczki i 3 obróżki :diabloti: Quote
rashelek Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 [quote name='Ty$ka']O jaaaa :PPPP No to właśnie. Różowej nie liczę, jest gdzieś w pudełku zakopana, nie wiem gdzie nawet :p[/QUOTE] Wszystko się liczy, nie cwaniacz :diabloti: [quote name='deer_1987']oj to widzisz jak Cie odmlodzilam :oops: dam znac w srode i jak nie zapomne to wezme statyw i aparat i bdzie filmik :loveu:[/QUOTE] Haha no trochę, gdyby nie technikum to już bym na trzeci rok szła :lol: Czekam czekam :loveu: [quote name='Sonka95']Wcale mało tego jest :evil_lol: My mamy tylko 3 smyczki i 3 obróżki :diabloti:[/QUOTE] Mało mało :P No to my niewiele więcej, jeszcze szelki tylko :lol: Quote
rashelek Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 [quote name='deer_1987']No to co w pazdzierniku zaczynasz?[/QUOTE] Dalej logistyka. Właśnie psa wykąpałam. Chyba muszę to robić częściej, bo piesek sobie nie żałuje i woda była brązowa :hmmmm: Quote
taxelina Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Chodzilo mi bardziej ze w takim razie to w pazdzierniku zaczynasz znow i do pazdziernika masz labe :diabloti: bo co t i byloby gdziwne jakbys nagle zmienila kierunek chociaz czlowiekowi sie moga zmienic preferencje :razz: Quote
rashelek Posted August 27, 2013 Author Posted August 27, 2013 [quote name='deer_1987']Chodzilo mi bardziej ze w takim razie to w pazdzierniku zaczynasz znow i do pazdziernika masz labe :diabloti: bo co t i byloby gdziwne jakbys nagle zmienila kierunek chociaz czlowiekowi sie moga zmienic preferencje :razz:[/QUOTE] Ja już się doczekać nie moge, bo nudzę się w domu straszliwie ;) A tak to godzinka czy dwie na uczelni i od razu człowiek ma poczucie obowiązku :diabloti: Wykąpana Mikusia jest mięciutka jak kaczuszka :loveu: No, wysłałam ostatnie sprzedane szelki, już się nie mam czego pozbyć z psa rzeczy :lol: Za to czekam na paczkę, mam nadzieję, że dojdzie w tym tygodniu :loveu: Quote
Sonka95 Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Ja bym bardzo chciała zaczynać w październiku szkołe a nie we wrześniu :evil_lol: Quote
cockermaister Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 [quote name='Sonka95']Ja bym bardzo chciała zaczynać w październiku szkołe a nie we wrześniu :evil_lol:[/QUOTE] ja też!!!! :placz: JAKIE zamówiłaś szelki? jakie kolorki ? Quote
Kasi i Lena Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 [quote name='cockermaister'] JAKIE zamówiłaś szelki? jakie kolorki ?[/QUOTE] Ja tez chce wiedzieć :) No weź się pochwal :) Quote
rashelek Posted August 28, 2013 Author Posted August 28, 2013 [quote name='deer_1987']Oj takie krotkie lekcje masz? :razz:[/QUOTE] Na tylko tyle warto iść :evil_lol: [quote name='Sonka95']Ja bym bardzo chciała zaczynać w październiku szkołe a nie we wrześniu :evil_lol:[/QUOTE] A wiesz, jak fajnie jest we wrześniu do południa na osiedlu, jak wszyscy są w pracy/szkole? :evil_lol: [quote name='cockermaister'] JAKIE zamówiłaś szelki? jakie kolorki ?[/QUOTE] [quote name='Kasi i Lena']Ja tez chce wiedzieć :) No weź się pochwal :)[/QUOTE] W końcu wyszło na to, że zostajemy w niebieskim i pomarańczu :) Najbardziej mi się Miczka w tych kolorach podoba, a zielony mnie niestety żaden nie oczarował. Quote
rashelek Posted August 28, 2013 Author Posted August 28, 2013 [quote name='deer_1987']Haha ktos wagaruje :D[/QUOTE] Po prostu wybieram przedmioty warte mojego czasu :diabloti: Quote
Recommended Posts