Molowe Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 [quote name='rashelek']Leciała mi skoczyć do twarzy, chyba chciała, żebym ją wzięła ze sobą :D[/QUOTE] Typowy spaniel ;) Quote
taxelina Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 plan z sherry na tych zawodach jest zeby zejsc z torku po 3-4-5 tabliczkach i przerwac :) Quote
rashelek Posted July 28, 2013 Author Posted July 28, 2013 [quote name='Molowe']Typowy spaniel ;)[/QUOTE] Ano coś w tym jest :) [quote name='deer_1987']plan z sherry na tych zawodach jest zeby zejsc z torku po 3-4-5 tabliczkach i przerwac :)[/QUOTE] A czemu tak? Wybaczcie, że tak nic nie piszę ani u siebie, ani w galeriach za bardzo, ale miałam dosyć nerwowy tydzień a zwłaszcza jego końcówkę. Ale wygląda na to, że jednak nie będzie aż tak źle, jak się obawiałam, także postaram się lada moment wrócić na pełne obroty :) Zdjęć nie mam, może porobię jakieś dzisiaj, postaram się przynajmniej. Może w połowie Sierpnia uda mi się zdobyć kliker to popróbuję coś z tym kształtowaniem. A tak no to cieczkujemy, psy za nami łażą i mimo lania kluczami po dupie dalej mają chęć na amory. Żyć nie umierać. Quote
taxelina Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 Dlatego ze Sherry jeszcze traci szybko koncentracje w nowych miejsach :) lepiej zejsc jak idzie super niz sie meczyc i zdobywac kolejne -10, -5, -3 i -1 pkt :diabloti: dobrze ze sie jednak ulozy u Ciebie :loveu: nowy filmik czym my sie zajmujemy u nas - z ksztaltowania i nauki myslenia Quote
rashelek Posted July 28, 2013 Author Posted July 28, 2013 Leżymy i dogorywamy, jak na złość nie ma auta i nie możemy jechać nad wodę. Koszmar jakiś ta pogoda, dajcie mi już jesień!!! Quote
phase Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 Czesc dziewczyny. :) u nas duchota, ze nawet nad jezioro nie chce nam sie dzis jechac. Po prostu parno... Quote
Sonka95 Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 U nas też duchota straszna ... na dworze to nie można wytrzymać :o Przydało by się troche deszczu ;) Quote
taxelina Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 No fakt ta pogoda dobija... ja mam nadzieje ze za tydzien bedzie w miare ok albo jakies pierwsze nr wylosuja nam na zawody... bo tak ciezko sie z psem startuje w upal :( Quote
rashelek Posted July 29, 2013 Author Posted July 29, 2013 U nas wczoraj było 37*, dzisiaj ma być podobnie... Tylko jutro chłodniej, w przyszły łikend znowu. Ale mam nadzieję, że będzie już samochód to w niedziele wyskoczymy nad wodę :) Moja sprawa się wyjaśnła całkowicie i straaasznie jestem z tego powodu zadowolona :loveu: Nie mam zdjęć, ale mam filmik ;) Okrutna właścicielka i jej żądny krwi potwór dręczą bogu ducha winne gołębie! [video=youtube;h2y2-rmWCcQ]http://www.youtube.com/watch?v=h2y2-rmWCcQ&feature=youtu.be[/video] Quote
taxelina Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 Jaka z siebie zadowolona ze pobiegla :loveu: Quote
cockermaister Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 Szalona :diabloti: biedne gołębie pewnie zawału dostały :evil_lol::diabloti: zapraszam do nas :) Quote
rashelek Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 [quote name='deer_1987']Jaka z siebie zadowolona ze pobiegla :loveu:[/QUOTE] Ano, spodobała jej się ta sztuczka :lol: [quote name='cockermaister']Szalona :diabloti: biedne gołębie pewnie zawału dostały :evil_lol::diabloti: zapraszam do nas :)[/QUOTE] Wieczny głupek :lol: E tam, nie lubię gołębi to mi ich nie szkoda :P U nas dzisiaj 20* i jest po prostu wspaniale, byłyśmy już na piłce a za godzinkę idziemy już w czwórkę to pewnie do lasu zajdziemy :D Wieczorem może też się uda jakiś długi spacer :loveu: Kocham taką pogodę i już się nie moge doczekać jesieni. Quote
phase Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 No to milego wypadu do lasu. :) u nas tez dzis lepiej, chociaz slonka brak, zaraz pewnie bedzie padac, ale jeden taki dzien moze byc. Quote
taxelina Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 To ciekawe czy przyniesiesz nowe fotki :loveu: Quote
Molowe Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 teraz to sobie chyba w deszczu spacerujecie :3 Quote
rashelek Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 [quote name='phase']No to milego wypadu do lasu. :) u nas tez dzis lepiej, chociaz slonka brak, zaraz pewnie bedzie padac, ale jeden taki dzien moze byc.[/QUOTE] Dzięki :D Jeden dzień odpoczynku od tego skwaru jest potrzebny :) [quote name='deer_1987']To ciekawe czy przyniesiesz nowe fotki :loveu:[/QUOTE] Nie przyniosłam, bo w taką pogodę mój aparat nie zrobi żadnej ostrej fotki :lol: [quote name='Molowe']teraz to sobie chyba w deszczu spacerujecie :3[/QUOTE] Trochę kropiło, ale nikt nie płakał z tego powodu ;) [IMG]http://img706.imageshack.us/img706/7234/8psf.jpg[/IMG] Quote
rashelek Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 [quote name='deer_1987']Ale psa zmeczylas :mad:[/QUOTE] Oja niedobra :evil_lol: I taka kryptoreklama, bo nie wszyscy zaglądają na sprzedażowy :P [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-cLco3t2lpcc/Udb7e6GyWJI/AAAAAAAAG5Y/cJU_7cHt1Vc/s640/2013.07.05 (1).JPG[/IMG] Do wzięcia obie pary :D Quote
rashelek Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 [quote name='deer_1987']nowe szelki sie szykuja?[/QUOTE] Chciałabym na jesień zamówić pare albo dwie, zależy czy tych uda mi się 'pozbyć' ;) U nas się zupełnie nie sprawdzają takie ozdobne tasiemki, bo Mika to straszny brudas i potem ciężko jest mi je doprać. Za to takie jednolite, ale kolorowe są idealne :loveu: Quote
taxelina Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 pokaz o jakich myslisz :) [IMG]http://i232.photobucket.com/albums/ee79/dirdib/ac3_zps583cbda3.jpg[/IMG] Quote
rashelek Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 [quote name='deer_1987']pokaz o jakich myslisz :)[/QUOTE] O takie jak wasze mi się bardzo podobają, tasiemeczka i podkład bajka :loveu: Ale to nie dla nas :) Zwykłe Twist z DogStyle, tylko jeszcze nie wiem jakie kolory. Na pewno jakiś odcień niebieskiego i może zielony? Jeszcze mam sporo czasu, żeby się zastanowić :lol: Quote
taxelina Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='pcheelkaa']obroża na jamniku :loveu: cudo[/QUOTE] Dziekuje :) Quote
Recommended Posts