Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Molowe']Typowy spaniel ;)[/QUOTE]

Ano coś w tym jest :)

[quote name='deer_1987']plan z sherry na tych zawodach jest zeby zejsc z torku po 3-4-5 tabliczkach i przerwac :)[/QUOTE]

A czemu tak?

Wybaczcie, że tak nic nie piszę ani u siebie, ani w galeriach za bardzo, ale miałam dosyć nerwowy tydzień a zwłaszcza jego końcówkę. Ale wygląda na to, że jednak nie będzie aż tak źle, jak się obawiałam, także postaram się lada moment wrócić na pełne obroty :)
Zdjęć nie mam, może porobię jakieś dzisiaj, postaram się przynajmniej.
Może w połowie Sierpnia uda mi się zdobyć kliker to popróbuję coś z tym kształtowaniem.
A tak no to cieczkujemy, psy za nami łażą i mimo lania kluczami po dupie dalej mają chęć na amory. Żyć nie umierać.

Posted

Dlatego ze Sherry jeszcze traci szybko koncentracje w nowych miejsach :) lepiej zejsc jak idzie super niz sie meczyc i zdobywac kolejne -10, -5, -3 i -1 pkt :diabloti:

dobrze ze sie jednak ulozy u Ciebie :loveu: nowy filmik czym my sie zajmujemy u nas - z ksztaltowania i nauki myslenia

Posted

U nas wczoraj było 37*, dzisiaj ma być podobnie... Tylko jutro chłodniej, w przyszły łikend znowu. Ale mam nadzieję, że będzie już samochód to w niedziele wyskoczymy nad wodę :)
Moja sprawa się wyjaśnła całkowicie i straaasznie jestem z tego powodu zadowolona :loveu:

Nie mam zdjęć, ale mam filmik ;) Okrutna właścicielka i jej żądny krwi potwór dręczą bogu ducha winne gołębie!
[video=youtube;h2y2-rmWCcQ]http://www.youtube.com/watch?v=h2y2-rmWCcQ&feature=youtu.be[/video]

Posted

[quote name='deer_1987']Jaka z siebie zadowolona ze pobiegla :loveu:[/QUOTE]

Ano, spodobała jej się ta sztuczka :lol:

[quote name='cockermaister']Szalona :diabloti: biedne gołębie pewnie zawału dostały :evil_lol::diabloti:

zapraszam do nas :)[/QUOTE]

Wieczny głupek :lol: E tam, nie lubię gołębi to mi ich nie szkoda :P

U nas dzisiaj 20* i jest po prostu wspaniale, byłyśmy już na piłce a za godzinkę idziemy już w czwórkę to pewnie do lasu zajdziemy :D Wieczorem może też się uda jakiś długi spacer :loveu: Kocham taką pogodę i już się nie moge doczekać jesieni.

Posted

[quote name='phase']No to milego wypadu do lasu. :) u nas tez dzis lepiej, chociaz slonka brak, zaraz pewnie bedzie padac, ale jeden taki dzien moze byc.[/QUOTE]

Dzięki :D Jeden dzień odpoczynku od tego skwaru jest potrzebny :)

[quote name='deer_1987']To ciekawe czy przyniesiesz nowe fotki :loveu:[/QUOTE]

Nie przyniosłam, bo w taką pogodę mój aparat nie zrobi żadnej ostrej fotki :lol:

[quote name='Molowe']teraz to sobie chyba w deszczu spacerujecie :3[/QUOTE]

Trochę kropiło, ale nikt nie płakał z tego powodu ;)

[IMG]http://img706.imageshack.us/img706/7234/8psf.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='deer_1987']Ale psa zmeczylas :mad:[/QUOTE]

Oja niedobra :evil_lol:

I taka kryptoreklama, bo nie wszyscy zaglądają na sprzedażowy :P
[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-cLco3t2lpcc/Udb7e6GyWJI/AAAAAAAAG5Y/cJU_7cHt1Vc/s640/2013.07.05 (1).JPG[/IMG]
Do wzięcia obie pary :D

Posted

[quote name='deer_1987']nowe szelki sie szykuja?[/QUOTE]

Chciałabym na jesień zamówić pare albo dwie, zależy czy tych uda mi się 'pozbyć' ;) U nas się zupełnie nie sprawdzają takie ozdobne tasiemki, bo Mika to straszny brudas i potem ciężko jest mi je doprać. Za to takie jednolite, ale kolorowe są idealne :loveu:

Posted

[quote name='deer_1987']pokaz o jakich myslisz :)[/QUOTE]

O takie jak wasze mi się bardzo podobają, tasiemeczka i podkład bajka :loveu: Ale to nie dla nas :)
Zwykłe Twist z DogStyle, tylko jeszcze nie wiem jakie kolory. Na pewno jakiś odcień niebieskiego i może zielony? Jeszcze mam sporo czasu, żeby się zastanowić :lol: