Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czy on nie podobnie reagowal pierwsze dni u Justyny?
tez byl zagubiony i zwiewal oraz podrywal zabkami co sie dalo?
Miniu martwi sie teraz bo stracil zaufany domek i osobe.... nie ma sie co dziwic....
mam tylko nadzieje, ze p. Marzena jest wyrozumiala i bedzie z nim miala cierpliwosc...
a jak on sie ma do tego jamnisia? mam nadzieje, ze beda kumplami? no i ze nie ma w okolicy zadnych kurek a ogrodzenia jest dosyc zabezpieczone....

Posted

[quote name='rita60']Przyjaciel czuje się zagubiony...ale to nie przeszkodziło mu capnąć 3 razy panią Marzenę,która chodzi do niego w rekawiczkach.[/QUOTE]

Ale numer:-oMisku tos Ty taki bojowy?:roll:Wiem,wiem tesknisz za Justynka..

Posted

Witam,narazie u Michola jest ok,wychodzi na spacery 5 razy dziennie,będą podjete próby spuszczenia go z linki,na zamkniętym terenie,mam nadzieję,że nie wpadnie mu coś głupiego do łepetynki.

Posted

Witajcie piatkowo,będę dzisiaj dzwoniła do Misia;)ostatnio słyszałam jego szczek w telefonie,nie podobało mu się,że pani Marzena zabrała swoje setery na spacer:cool3:

Posted

[quote name='rita60']Witajcie piatkowo,będę dzisiaj dzwoniła do Misia;)ostatnio słyszałam jego szczek w telefonie,nie podobało mu się,że pani Marzena zabrała swoje setery na spacer:cool3:[/QUOTE]

dzwoni mi lekko w uszach, po tym co piszesz...

czy istnieja konflikty pomiedzy psami, ze sa osobno wyprowadzane na spacer? ile tych seterow jest? i jeszcze ten jamnik,
a Michol ma pelnic funkcje stroza czy jak? czy on jest separowany od innych?

Posted

[quote name='Kava']dzwoni mi lekko w uszach, po tym co piszesz...

czy istnieja konflikty pomiedzy psami, ze sa osobno wyprowadzane na spacer? ile tych seterow jest? i jeszcze ten jamnik,
a Michol ma pelnic funkcje stroza czy jak? czy on jest separowany od innych?[/QUOTE]
Misio zaakceptował jamnisia,ale seterów nie bardzo lubi:shake:chodzi na spacer z jamniorkiem,setery są wyprowadzane osobno,ale one przebywają tylko gościnnie/są dwa setery/.

Posted

Zapraszam na bazarek ogłoszeniowy, który powstał po to, by zasilić konto Akcji Kastracja
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/223675-BAZAREK-OG%C5%81OSZENIOWY-50szt.-10z%C5%82-na-AKCJ%C4%98-KASTRACJA-do-25.03.-g.19.00?p=18714151#post18714151"]http://www.dogomania.pl/threads/2236...1#post18714151[/URL]

O godzinie 19.00 otwieramy :smile:

Posted

Mam świeżą informację od Justyny (dotychczasowe dt), że cytat:
"Właśnie odbyłam kolejną rozmowę z p.Marzeną i wygląda że adopcja Miśka się udała.Misiek jest już spuszczany w dzień i biega po terenie ośrodka, zaakceptował p.Marzenę i pracownika kt jest w ośrodku na stałe, ponadto wchodzi do świetlicy i z kotami i psem żyje w zgodzie.
Rozmawiałyśmy również o budzie i p.Marzena stwierdziła że ta Miśkowa jest trochę licha, że Jej Amik ma lepszą i faktycznie tak jest-buda Amika, widziałam na własne oczy jest mega wypasiona!Tylko dżakuzi w niej brak:)"
Także, oczekując na dalsze wieści, możemy trochę odetchnąć i być dobrej myśli :)
edit: wyjaśniając sprawę budy: Miś dostał od nas budę, którą Justyna upgraidowała i zawiozła razem z nim do Międzywodzia.

Posted

[quote name='Marycha35']Ufff, dzięki, to jednak dobrze mu tam jest:) Małgosiu, nie zamartwiaj się;)[/QUOTE]

nie tylko Malgosia sie matwi....
i
jeszcze dwa tygodnie nie minely.........

Posted

[quote name='Justyna Klimek']Mam świeżą informację od Justyny (dotychczasowe dt), że cytat:
"Właśnie odbyłam kolejną rozmowę z p.Marzeną i wygląda że adopcja Miśka się udała.Misiek jest już spuszczany w dzień i biega po terenie ośrodka, zaakceptował p.Marzenę i pracownika kt jest w ośrodku na stałe, ponadto wchodzi do świetlicy i z kotami i psem żyje w zgodzie.
Rozmawiałyśmy również o budzie i p.Marzena stwierdziła że ta Miśkowa jest trochę licha, że Jej Amik ma lepszą i faktycznie tak jest-buda Amika, widziałam na własne oczy jest mega wypasiona!Tylko dżakuzi w niej brak:)"
Także, oczekując na dalsze wieści, możemy trochę odetchnąć i być dobrej myśli :)
edit: wyjaśniając sprawę budy: Miś dostał od nas budę, którą Justyna upgraidowała i zawiozła razem z nim do Międzywodzia.[/QUOTE]

a ja juz sie gubie w tych psiakach w Miedzywodziu....czy Amik to ten jamnik?