Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 714
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='#Etna#']Czy jemu aby nie za dobrze? hehe
Na kanapach rozwalony i jaka mina;)
http://img259.imageshack.us/img259/7094/new4smaller.jpg śliczne zdjęcie;) jejku jakie Ty masz dłuuuugie włosy... Zazdroszczę;)
Dziękuję :) Włosom został już tylko tydzień życia :D Rozdwojone końcówki, sypią się, ręce mnie bolą od rozczesywania, koniec!
A Frodo kanapę uwielbia, przeróżne pozy przybiera śpiąc na niej ;)

Posted

Aaaaaaaaaa najpierw myslałam ze mam deżawi :lol: bo taks amo sie zaczynał jak poprzedni. a potem... On ma na odwót? Mówicie siad a on sie kładzie:) Chociaz na leżec tez sie polozyl :)

To jaka komenda na siad:) bo potem na siad tez usiadł:) Ogólnie chyba robi na komende to co chce:)

Ale cudnie piłke oddaje ;) Tazz nie chce :mdleje:

Posted (edited)

siada identycznie jak mój Demon siadał :D ja mówiłam siad, a on leżał ;D i zawsze kończyłam: dobra leżeć też możesz hehhe

Edited by kopra
Posted

strasznika napisał(a):
Wiedziałam, że będzie "afera" z tego siadania/leżenia ;) Jak mam jedzenie, to dokładnie wie co ma robic...

I tam ja afery nie robie;) Tak tylko pytam :)

Znam pieska który "waruje" na komende padnij hyhyhy Cudnie ;)

Posted

ja również nie robię afery :) dzięki Frodo przypominam sobie jaki słodki wariat był z mojego Demcia i bardzo żałuję, że już go ze mną nie ma :(

• 1 month later...
Posted

ja też twardo wymagam od czarnej małpy wykonania komendy, za to Foksik to ma już wsio odpuszczone, dostaje smaki za to że jest i że jest piękna już teraz :evil_lol::loveu::loveu:

fota z 'cygarem' super!