Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agula99']Bo Sagunia jest kochana i choć jeszcze nie jest znana, to wypatrzy ją osoba której serce swoje odda ;)[/QUOTE]

Agulu moze jakiś bazarek z wierszykami wspolnie z Nikaraguą zrobisz?

Posted

[quote name='Roszpunka']Idź Saguniu do domku, co tak będziesz w schronie siedzieć :shake:[/QUOTE]

Obiecalam zajrzeć do Twoich tymczasików - musze wreszcie znaleźć czas w sobotę lub niedzielę - żeby zobaczyć co u Was nowego ;)

Posted

[quote name='barb']Obiecalam zajrzeć do Twoich tymczasików - musze wreszcie znaleźć czas w sobotę lub niedzielę - żeby zobaczyć co u Was nowego ;)[/QUOTE]

U nas zmiany ;) Zapraszamy w odwiedzinki :multi:

Posted

[quote name='Neczka']Szkoda, że biedna Saga przegapiłą szansę na 2 domy. DT u Roszpunki i DS w Wawie... powinna być już od conajmniej miesiąca w nowym domu :nonono2:[/QUOTE]

Zobaczyłam Twój wpis i miałam nadzieję na dobre nowiny...

Posted

[quote name='Neczka']ja już niestety żadnych dobrych ani złych nowin nie przyniosę... mogę rozpamiętywać tylko to co się już stało.[/QUOTE]

Neczko, dobrze że jesteś ! ;)

Póki co moze byś zajrzala na wątek Kamy. Bo tam wcale nie jest tak dobrze. :shake: Sunia jest już w nowym dt, ale ono jest duzo droższe niż poprzednie.:shake: Brak deklaracji, brak kasy. :shake: Zreszta wszystko przeczytasz. Pawel prosil o oglaszanie suni. Tam jest prawie gotowy wzor ogloszenia. Moglam go zrobić rowniez dzięki Tobie, bo Ty dalaś duzo informacji o Kamie na wątku, przecież to u Ciebie tez jakiś czas mieszkała i spała z krolikiem . ;)

Może byśmy jej zrobily po kilka ogloszeń chociaż? Będę na dogo dopiero wieczorem lub jutro. Licze że się odezwiesz.

No i może Carle też dać do dzialu w nowych domach?

Posted

[quote name='Neczka']Szkoda, że biedna Saga przegapiłą szansę na 2 domy. DT u Roszpunki i DS w Wawie... powinna być już od conajmniej miesiąca w nowym domu :nonono2:[/QUOTE]
O jejku, a dlaczego przegapiła?? Co się stało??? Mogła mieć dom???? O matko...........:(

Posted

[quote name='Neczka']Dzięki za przypomnienie o Carli, już zaglądam na jej wątek.
Kamiszkiem zajmiemy się jutro, dobrze ?[/QUOTE]

Dobrze, dobrze. I tak trzeba ustalić na kogo kontakt przed robieniem ogloszeń.

Posted

[quote name='Neczka']Dzięki za przypomnienie o Carli, już zaglądam na jej wątek.
Kamiszkiem zajmiemy się jutro, dobrze ?[/QUOTE]

Tymczasem wkleje u Sagi link do bazarku na Kamę [url]http://www.dogomania.pl/threads/215110-Podręczniki-dla-Oczki-i-Kamy-zostały-po-śmierci-Zuzki-pod-opieką-Dogomaniaków[/url]...

Mam nadzieje, Neczko, że nie masz nic przeciwko temu ? ;) Bo na innych orzechowskich wątkach też bym chciala wstawić...A to Ty je w większości zakladalaś....

Posted

[quote name='Agula99']O jejku, a dlaczego przegapiła?? Co się stało??? Mogła mieć dom???? O matko...........:([/QUOTE]
Na tymczas nie zgodził się kierownik, bo wg niego znajdzie szybko dom w schronisku i nie ma sensu jej wozić - jak widać ta hipoteza okazałą się być niezbyt sensowna.
Później zadzwoniła do mnie Pani z Warszawy, DS, warto dodać - świetny DS. Ale Sagę w tym czasie ponoć wypatrzyła w schronisku jakaś kobieta i zastanawiała się nad jej adopcją. Moja prośba o rezerwację suni dla Pani z Warszawy nie dała nic. Tamten babsztyl (znajoma kierownika) rozmyśliła się no i.... Saga nadal czeka. Kolejny miesiąc.

[quote name='barb']trzeba ustalić na kogo kontakt przed robieniem ogloszeń.[/QUOTE]
To nie moja brożka... niestety. Trzeba pytać w schronisku.
A co do reklamowania bazarku dla psiaków z DT Pani Krystyny - jak najbardziej. Przecież to służy pomocy ;)

Posted

[quote name='barb']Dobrze, dobrze. I tak trzeba ustalić na kogo kontakt przed robieniem ogloszeń.[/QUOTE]

Zadalam to pytanie na wątku Kamy. Czekam na razie na odpowiedź. Może dobrze by bylo kontakt na schron i na osobę, ktora teraz za nia odpowiada (lub u ktorej jest)?

Posted

[quote name='Agula99']No to trzeba szukać nowego, lepszego domku!! Widocznie to nie był jeszcze jej czas i już!!!! :P[/QUOTE]

A może juz jutro na stronie schroniska zobaczymy Sagę w dziale - psy w swoich nowych domach? :lol:

A jeśli nie to Roszpunka - kiedy szczęśliwie wyadoptuje swoje psiaki - a będzie jeszcze zainteresowana Sagunią - sama zwroci sie do Kierownika w sprawie dt dla suni :evil_lol: (jak poradzila zarażająca optymizmem Agula) ;)