Agula99 Posted September 16, 2011 Share Posted September 16, 2011 Bo Sagunia jest kochana i choć jeszcze nie jest znana, to wypatrzy ją osoba której serce swoje odda ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barb Posted September 16, 2011 Share Posted September 16, 2011 [quote name='Agula99']Bo Sagunia jest kochana i choć jeszcze nie jest znana, to wypatrzy ją osoba której serce swoje odda ;)[/QUOTE] Agulu moze jakiś bazarek z wierszykami wspolnie z Nikaraguą zrobisz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agula99 Posted September 16, 2011 Share Posted September 16, 2011 Z miłą chęcią, ale na razie nie mam czasu ani głowy do rymów ani rzeszowskich ani częstochowskich!! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roszpunka Posted September 16, 2011 Share Posted September 16, 2011 Idź Saguniu do domku, co tak będziesz w schronie siedzieć :shake: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barb Posted September 16, 2011 Share Posted September 16, 2011 [quote name='Roszpunka']Idź Saguniu do domku, co tak będziesz w schronie siedzieć :shake:[/QUOTE] Obiecalam zajrzeć do Twoich tymczasików - musze wreszcie znaleźć czas w sobotę lub niedzielę - żeby zobaczyć co u Was nowego ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roszpunka Posted September 16, 2011 Share Posted September 16, 2011 [quote name='barb']Obiecalam zajrzeć do Twoich tymczasików - musze wreszcie znaleźć czas w sobotę lub niedzielę - żeby zobaczyć co u Was nowego ;)[/QUOTE] U nas zmiany ;) Zapraszamy w odwiedzinki :multi: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agula99 Posted September 17, 2011 Share Posted September 17, 2011 Odwiedzam Sagunię i miziam na dobranoc ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neczka Posted September 23, 2011 Author Share Posted September 23, 2011 Szkoda, że biedna Saga przegapiłą szansę na 2 domy. DT u Roszpunki i DS w Wawie... powinna być już od conajmniej miesiąca w nowym domu :nonono2: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roszpunka Posted September 23, 2011 Share Posted September 23, 2011 [quote name='Neczka']Szkoda, że biedna Saga przegapiłą szansę na 2 domy. DT u Roszpunki i DS w Wawie... powinna być już od conajmniej miesiąca w nowym domu :nonono2:[/QUOTE] Zobaczyłam Twój wpis i miałam nadzieję na dobre nowiny... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neczka Posted September 23, 2011 Author Share Posted September 23, 2011 ja już niestety żadnych dobrych ani złych nowin nie przyniosę... mogę rozpamiętywać tylko to co się już stało. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barb Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 [quote name='Neczka']ja już niestety żadnych dobrych ani złych nowin nie przyniosę... mogę rozpamiętywać tylko to co się już stało.[/QUOTE] Neczko, dobrze że jesteś ! ;) Póki co moze byś zajrzala na wątek Kamy. Bo tam wcale nie jest tak dobrze. :shake: Sunia jest już w nowym dt, ale ono jest duzo droższe niż poprzednie.:shake: Brak deklaracji, brak kasy. :shake: Zreszta wszystko przeczytasz. Pawel prosil o oglaszanie suni. Tam jest prawie gotowy wzor ogloszenia. Moglam go zrobić rowniez dzięki Tobie, bo Ty dalaś duzo informacji o Kamie na wątku, przecież to u Ciebie tez jakiś czas mieszkała i spała z krolikiem . ;) Może byśmy jej zrobily po kilka ogloszeń chociaż? Będę na dogo dopiero wieczorem lub jutro. Licze że się odezwiesz. No i może Carle też dać do dzialu w nowych domach? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neczka Posted September 24, 2011 Author Share Posted September 24, 2011 Dzięki za przypomnienie o Carli, już zaglądam na jej wątek. Kamiszkiem zajmiemy się jutro, dobrze ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agula99 Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 [quote name='Neczka']Szkoda, że biedna Saga przegapiłą szansę na 2 domy. DT u Roszpunki i DS w Wawie... powinna być już od conajmniej miesiąca w nowym domu :nonono2:[/QUOTE] O jejku, a dlaczego przegapiła?? Co się stało??? Mogła mieć dom???? O matko...........:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barb Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 [quote name='Neczka']Dzięki za przypomnienie o Carli, już zaglądam na jej wątek. Kamiszkiem zajmiemy się jutro, dobrze ?[/QUOTE] Dobrze, dobrze. I tak trzeba ustalić na kogo kontakt przed robieniem ogloszeń. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szarotka Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 Sagunia do domu........... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barb Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 [quote name='Neczka']Dzięki za przypomnienie o Carli, już zaglądam na jej wątek. Kamiszkiem zajmiemy się jutro, dobrze ?[/QUOTE] Tymczasem wkleje u Sagi link do bazarku na Kamę [url]http://www.dogomania.pl/threads/215110-Podręczniki-dla-Oczki-i-Kamy-zostały-po-śmierci-Zuzki-pod-opieką-Dogomaniaków[/url]... Mam nadzieje, Neczko, że nie masz nic przeciwko temu ? ;) Bo na innych orzechowskich wątkach też bym chciala wstawić...A to Ty je w większości zakladalaś.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agula99 Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 Saguniu, śliczna niuniu, będzie dobrze!!! Wszyscy tu kibicujemy!!! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neczka Posted September 25, 2011 Author Share Posted September 25, 2011 [quote name='Agula99']O jejku, a dlaczego przegapiła?? Co się stało??? Mogła mieć dom???? O matko...........:([/QUOTE] Na tymczas nie zgodził się kierownik, bo wg niego znajdzie szybko dom w schronisku i nie ma sensu jej wozić - jak widać ta hipoteza okazałą się być niezbyt sensowna. Później zadzwoniła do mnie Pani z Warszawy, DS, warto dodać - świetny DS. Ale Sagę w tym czasie ponoć wypatrzyła w schronisku jakaś kobieta i zastanawiała się nad jej adopcją. Moja prośba o rezerwację suni dla Pani z Warszawy nie dała nic. Tamten babsztyl (znajoma kierownika) rozmyśliła się no i.... Saga nadal czeka. Kolejny miesiąc. [quote name='barb']trzeba ustalić na kogo kontakt przed robieniem ogloszeń.[/QUOTE] To nie moja brożka... niestety. Trzeba pytać w schronisku. A co do reklamowania bazarku dla psiaków z DT Pani Krystyny - jak najbardziej. Przecież to służy pomocy ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agula99 Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 No to trzeba szukać nowego, lepszego domku!! Widocznie to nie był jeszcze jej czas i już!!!! :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barb Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 [quote name='barb']Dobrze, dobrze. I tak trzeba ustalić na kogo kontakt przed robieniem ogloszeń.[/QUOTE] Zadalam to pytanie na wątku Kamy. Czekam na razie na odpowiedź. Może dobrze by bylo kontakt na schron i na osobę, ktora teraz za nia odpowiada (lub u ktorej jest)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barb Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 [quote name='Agula99']No to trzeba szukać nowego, lepszego domku!! Widocznie to nie był jeszcze jej czas i już!!!! :P[/QUOTE] A może juz jutro na stronie schroniska zobaczymy Sagę w dziale - psy w swoich nowych domach? :lol: A jeśli nie to Roszpunka - kiedy szczęśliwie wyadoptuje swoje psiaki - a będzie jeszcze zainteresowana Sagunią - sama zwroci sie do Kierownika w sprawie dt dla suni :evil_lol: (jak poradzila zarażająca optymizmem Agula) ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roszpunka Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 Zapytam, chociaż mam nadzieję, że Sagunię szybciej odnajdzie jej Człowiek... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agula99 Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 Saguniu, czarujemy, mieszamy, zakręcamy i czekamy na super domek!!!! Tak musi być i będzie!!! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barb Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 [quote name='Roszpunka']Zapytam, chociaż mam nadzieję, że Sagunię szybciej odnajdzie jej Człowiek...[/QUOTE] Ja też :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roszpunka Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 Szkoda mi bardzo Saguni, gdyby nie upór kierownika, sunia byłaby pewnie już w swoim domku albo chociaż spała ze mną w łóżku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts