łamAga Posted February 11, 2017 Posted February 11, 2017 3 minuty temu, angineuuka napisał: To nie ma prezentu :p no ok to Come mi przyślij :D Quote
angineuuka Posted February 11, 2017 Author Posted February 11, 2017 2 minuty temu, łamAga napisał: no ok to Come mi przyślij :D Nie chcesz jej :P uwierz Oj tam wagary, one są w słusznym celu :D Quote
łamAga Posted February 11, 2017 Posted February 11, 2017 Dam Ci w zamian Qwendi :P licze na fotki z wagarów :P Quote
angineuuka Posted February 11, 2017 Author Posted February 11, 2017 Jezusie, na czwartek musze się wcisnąć do dentysty.. nie wyrobie do tego 23, niech mi chociaż luknie czy sie coś nie zadzialo i antybiotyk jakis da czy cos :( Quote
angineuuka Posted February 11, 2017 Author Posted February 11, 2017 Pacjenci z bólem mają pierwszeństwo :p Quote
łamAga Posted February 11, 2017 Posted February 11, 2017 Powiedzmy że ich to coś obchodzi :D :P Quote
angineuuka Posted February 11, 2017 Author Posted February 11, 2017 11 minut temu, łamAga napisał: Powiedzmy że ich to coś obchodzi :D :P Obchodzi, bo jak byłam ostatnio to babka z bólem wbiła przede mną. ;) Quote
Patikujek Posted February 12, 2017 Posted February 12, 2017 Słuszny cel był całkiem fajny :D A co do dentysty to u mnie zawsze było coś takiego u dentestów, że ludzi z bólem się przyjmowało ale trzeba było czekac aż ktoś z dentystów ma okienko albo pacjent się spóźni. Raz tak 3 godz z bólem siedziałam Quote
angineuuka Posted February 12, 2017 Author Posted February 12, 2017 2 minuty temu, łamAga napisał: Foty dawać ! Póki jadę na zamulajacych tabsach to nie licz na wiecej :/ zadne inne mnie tak nie mula jak te :D Quote
łamAga Posted February 12, 2017 Posted February 12, 2017 ale te już widziałam :/ a na co są te Combo ? Quote
angineuuka Posted February 12, 2017 Author Posted February 12, 2017 A co mnie to obchodzi, ze je widzialas :D One są przeciw bólowe, ale w sumie skierowane na inny ból. To są tabsy jeszcze, co brałam jak miałam ten wycinek. W sumie, to ich brać nie powinnam, ale się nie da ;( taki ból mnie chwycił jak do domu ze sspaceru przyslam, ze masakra. A jak je wzielam to spalam gdzies od 14:15? Do 17? I spalabym dalej, ale zmusilam sie zeby iść do sklepu :P tak, spanie to skutek uboczny :p Quote
łamAga Posted February 12, 2017 Posted February 12, 2017 7 minut temu, angineuuka napisał: A co mnie to obchodzi, ze je widzialas :D One są przeciw bólowe, ale w sumie skierowane na inny ból. To są tabsy jeszcze, co brałam jak miałam ten wycinek. W sumie, to ich brać nie powinnam, ale się nie da ;( taki ból mnie chwycił jak do domu ze sspaceru przyslam, ze masakra. A jak je wzielam to spalam gdzies od 14:15? Do 17? I spalabym dalej, ale zmusilam sie zeby iść do sklepu :P tak, spanie to skutek uboczny :p Mnie rzadko boli coś tak że muszę wziąć tabletke , chociaż ostatnio jak mnie głowa rozbolała to nie chciało przejść nawet po tabsach :/ Quote
angineuuka Posted February 12, 2017 Author Posted February 12, 2017 19 minut temu, Patikujek napisał: Dawaj więcej fot może być na fb :P Jutro na bank dodam! :) dziś kimne przy kompie prędzej :p Quote
łamAga Posted February 12, 2017 Posted February 12, 2017 3 minuty temu, angineuuka napisał: Jutro na bank dodam! :) dziś kimne przy kompie prędzej :p oj tam , jutro się wyśpisz :P Quote
angineuuka Posted February 12, 2017 Author Posted February 12, 2017 20 minut temu, łamAga napisał: Mnie rzadko boli coś tak że muszę wziąć tabletke , chociaż ostatnio jak mnie głowa rozbolała to nie chciało przejść nawet po tabsach :/ Ja tak mam jak migrena mnie zlapie ;p dwa dni z życia wyjęte Quote
łamAga Posted February 12, 2017 Posted February 12, 2017 5 minut temu, angineuuka napisał: Ja tak mam jak migrena mnie zlapie ;p dwa dni z życia wyjęte Ja na szczęście nie miewam migren , moja siostra ma migreny , wtedy leży caly dzień w łóżku , miska obok i wymiotuje z bólu :/ masakra Quote
angineuuka Posted February 12, 2017 Author Posted February 12, 2017 Ja rzadko miewam na szczęście 2/3 razy na rok, ale sie zdarza :( Quote
łamAga Posted February 12, 2017 Posted February 12, 2017 2 minuty temu, angineuuka napisał: Ja rzadko miewam na szczęście 2/3 razy na rok, ale sie zdarza :( ciekawe od czego takie coś jest Quote
Patikujek Posted February 12, 2017 Posted February 12, 2017 Tak w ogóle na zdjęciu powyżej nawet mój Bluniek się załapał Quote
angineuuka Posted February 12, 2017 Author Posted February 12, 2017 Psy umarły :P my osobiście gdzies ok. 7/8 km przeszliśmy :D Quote
Recommended Posts