Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Słuszny cel był całkiem fajny :D 

A co do dentysty to u mnie zawsze było coś takiego u dentestów, że ludzi z bólem się przyjmowało ale trzeba było czekac aż ktoś z dentystów ma okienko albo pacjent się spóźni.  Raz tak 3 godz z bólem siedziałam 

Posted

A co mnie to obchodzi, ze je widzialas :D

One są przeciw bólowe, ale w sumie skierowane na inny ból. To są tabsy jeszcze, co brałam jak miałam ten wycinek. W sumie, to ich brać nie powinnam, ale się nie da ;( taki ból mnie chwycił jak do domu ze sspaceru przyslam, ze masakra. A jak je wzielam to spalam gdzies od 14:15? Do 17? I spalabym dalej, ale zmusilam sie zeby iść do sklepu :P tak, spanie to skutek uboczny :p

Posted
7 minut temu, angineuuka napisał:

A co mnie to obchodzi, ze je widzialas :D

One są przeciw bólowe, ale w sumie skierowane na inny ból. To są tabsy jeszcze, co brałam jak miałam ten wycinek. W sumie, to ich brać nie powinnam, ale się nie da ;( taki ból mnie chwycił jak do domu ze sspaceru przyslam, ze masakra. A jak je wzielam to spalam gdzies od 14:15? Do 17? I spalabym dalej, ale zmusilam sie zeby iść do sklepu :P tak, spanie to skutek uboczny :p

Mnie rzadko boli coś tak że muszę wziąć tabletke , chociaż ostatnio jak mnie głowa rozbolała to nie chciało przejść nawet po tabsach :/

Posted
20 minut temu, łamAga napisał:

Mnie rzadko boli coś tak że muszę wziąć tabletke , chociaż ostatnio jak mnie głowa rozbolała to nie chciało przejść nawet po tabsach :/

Ja tak mam jak migrena mnie zlapie ;p dwa dni z życia wyjęte

Posted
5 minut temu, angineuuka napisał:

Ja tak mam jak migrena mnie zlapie ;p dwa dni z życia wyjęte

Ja na szczęście nie miewam migren , moja siostra ma migreny , wtedy leży caly dzień w łóżku , miska obok i wymiotuje z bólu :/ masakra