Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 minutę temu, *Magda* napisał:

To może spróbuj tego Emolium emulsji do ciała? Butelka 400ml kosztuje 40zł ;) Bardziej się opłaca, a przeznaczenie jest takie samo jak to, którego Ty używasz ;)

nie wiem, czy chcę testować coś, co może mi jednak nie pomóc.. skupiam się na kosmetykach typowo dla atopowców

http://www.ceneo.pl/36090927 Aga, znajdz sobie tam gdzie najtaniej. :D

A mi znowu stan podgorączkowy wrócił i prawa strona podpuchnęła :/

Posted
5 minut temu, Aleksa. napisał:

Mi w tych testach na pyłki itp coś wyszło, a w poniedziałek zrobię pokarmówkę :/ aż się boję

No ja mam alergię krzyżową , ostatnio zjadłam jednego małego cukierka z nadzieniem pistacjowym i taki plac mi wylazł że myslalam ze sie zadrapie , do tego mnie tak piekło że myslałam ze oszaleje :/

4 minuty temu, angineuuka napisał:

ja testy 5 lat temu robiłam :P moze na jesien znowu zrobie, w koncu ahaha 

na pewno coś Ci doszło :P

Posted

Ja niby tez wiem na co mam a ciągle mi dochodzą nowe :/ np nigdy mnie pistacje nie uczulały a teraz mnie uczulają i to nawet w bardzo małej dawce , a jak się kąpie to jest masakra , wychodzę z wody cała podrapana ....

Posted

ejj, własnie ja zauważyłam ostatnio, że po wyjściu spod prysznica mam na klatce piersiowej czerwone krechy...ale myślałam, że od wody, bo ja w gorącej się myję :D 

Posted
22 godziny temu, Aleksa. napisał:

ejj, własnie ja zauważyłam ostatnio, że po wyjściu spod prysznica mam na klatce piersiowej czerwone krechy...ale myślałam, że od wody, bo ja w gorącej się myję :D 

To nie od wody, to alergiczne , ja jaj same czerone place na klacie jak wychodze spod wody i to bez różnicy czy myje sie w gorącej czy letniej ;)

Posted
8 minut temu, angineuuka napisał:

też tak czasem mam. w przyszlym tygodniu bede zamawiala ten krem, to dołoże  jeszcze ten olejek do kąpieli :P dzisiaj na rękach znowu mam tragedie ;<

moze My jestesmy jakies zjeban...e ze tak mamy :P

Posted
3 minuty temu, angineuuka napisał:

aż się na nogach rozdrapałam :P 

I jakiś krem na mordeczke muszę pomyslec, bo tam tez suchosc się robi -_-

no ja wlasnie musze tez cos na pape kupic bo oszaleje 

Posted
22 godziny temu, Aleksa. napisał:

Ale to na co alergia że te krechy czerwone po kąpieli ?

krechy to po drapaniu :P jak wchodzi się pod wodę to skóra tak swędzi że można się rozdrapać do krwi :/