angineuuka Posted February 9, 2017 Author Posted February 9, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: To może spróbuj tego Emolium emulsji do ciała? Butelka 400ml kosztuje 40zł ;) Bardziej się opłaca, a przeznaczenie jest takie samo jak to, którego Ty używasz ;) nie wiem, czy chcę testować coś, co może mi jednak nie pomóc.. skupiam się na kosmetykach typowo dla atopowców http://www.ceneo.pl/36090927 Aga, znajdz sobie tam gdzie najtaniej. :D A mi znowu stan podgorączkowy wrócił i prawa strona podpuchnęła :/ Quote
*Magda* Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 Emolium jest kierowane właśnie dla AZS :P Quote
łamAga Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 spytam u mnie w aptece ;) Emolium mam la młodego ;) Quote
Aleksa. Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 Mi w tych testach na pyłki itp coś wyszło, a w poniedziałek zrobię pokarmówkę :/ aż się boję Quote
angineuuka Posted February 9, 2017 Author Posted February 9, 2017 ja testy 5 lat temu robiłam :P moze na jesien znowu zrobie, w koncu ahaha Quote
łamAga Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 5 minut temu, Aleksa. napisał: Mi w tych testach na pyłki itp coś wyszło, a w poniedziałek zrobię pokarmówkę :/ aż się boję No ja mam alergię krzyżową , ostatnio zjadłam jednego małego cukierka z nadzieniem pistacjowym i taki plac mi wylazł że myslalam ze sie zadrapie , do tego mnie tak piekło że myslałam ze oszaleje :/ 4 minuty temu, angineuuka napisał: ja testy 5 lat temu robiłam :P moze na jesien znowu zrobie, w koncu ahaha na pewno coś Ci doszło :P Quote
angineuuka Posted February 9, 2017 Author Posted February 9, 2017 Krzyżowej nie mam. Mniej więcej wiem na co mam, strach robić testy :p wiem co omijać, żeby ewentualnie znowu wczasu nie mieć.. Quote
łamAga Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 Ja niby tez wiem na co mam a ciągle mi dochodzą nowe :/ np nigdy mnie pistacje nie uczulały a teraz mnie uczulają i to nawet w bardzo małej dawce , a jak się kąpie to jest masakra , wychodzę z wody cała podrapana .... Quote
angineuuka Posted February 9, 2017 Author Posted February 9, 2017 A to nie, mnie w sumie trzyma to samo od kilku lat. ;) co do kapieli, to ja wczoraj to samo miałam ;p Quote
Aleksa. Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 ejj, własnie ja zauważyłam ostatnio, że po wyjściu spod prysznica mam na klatce piersiowej czerwone krechy...ale myślałam, że od wody, bo ja w gorącej się myję :D Quote
łamAga Posted February 10, 2017 Posted February 10, 2017 22 godziny temu, Aleksa. napisał: ejj, własnie ja zauważyłam ostatnio, że po wyjściu spod prysznica mam na klatce piersiowej czerwone krechy...ale myślałam, że od wody, bo ja w gorącej się myję :D To nie od wody, to alergiczne , ja jaj same czerone place na klacie jak wychodze spod wody i to bez różnicy czy myje sie w gorącej czy letniej ;) Quote
angineuuka Posted February 10, 2017 Author Posted February 10, 2017 też tak czasem mam. w przyszlym tygodniu bede zamawiala ten krem, to dołoże jeszcze ten olejek do kąpieli :P dzisiaj na rękach znowu mam tragedie ;< Quote
łamAga Posted February 10, 2017 Posted February 10, 2017 8 minut temu, angineuuka napisał: też tak czasem mam. w przyszlym tygodniu bede zamawiala ten krem, to dołoże jeszcze ten olejek do kąpieli :P dzisiaj na rękach znowu mam tragedie ;< moze My jestesmy jakies zjeban...e ze tak mamy :P Quote
angineuuka Posted February 10, 2017 Author Posted February 10, 2017 aż się na nogach rozdrapałam :P I jakiś krem na mordeczke muszę pomyslec, bo tam tez suchosc się robi -_- Quote
łamAga Posted February 10, 2017 Posted February 10, 2017 3 minuty temu, angineuuka napisał: aż się na nogach rozdrapałam :P I jakiś krem na mordeczke muszę pomyslec, bo tam tez suchosc się robi -_- no ja wlasnie musze tez cos na pape kupic bo oszaleje Quote
angineuuka Posted February 10, 2017 Author Posted February 10, 2017 2 minuty temu, łamAga napisał: no ja wlasnie musze tez cos na pape kupic bo oszaleje no ja nigdy suchej nie miałam, teraz zaczeła mi się robić :/ Quote
Aleksa. Posted February 10, 2017 Posted February 10, 2017 Ale to na co alergia że te krechy czerwone po kąpieli ? Quote
łamAga Posted February 11, 2017 Posted February 11, 2017 22 godziny temu, Aleksa. napisał: Ale to na co alergia że te krechy czerwone po kąpieli ? krechy to po drapaniu :P jak wchodzi się pod wodę to skóra tak swędzi że można się rozdrapać do krwi :/ Quote
angineuuka Posted February 11, 2017 Author Posted February 11, 2017 A ja jutro kulturalnie idę na wagary, na grupowy spacer. :P Miska juz k**wa ujebana, wiec bedzie robic siare (a kapalam.wczoraj :p) Quote
angineuuka Posted February 11, 2017 Author Posted February 11, 2017 Jaki prezencik? :p coma zarcie sepila xd Quote
łamAga Posted February 11, 2017 Posted February 11, 2017 2 minuty temu, angineuuka napisał: Jaki prezencik? :p coma zarcie sepila xd storczyk i to co w torebce jest :D Come też moge przygarnąć <3 Quote
angineuuka Posted February 11, 2017 Author Posted February 11, 2017 Pomysle jak ty bedziesz miała urodziny :p Quote
łamAga Posted February 11, 2017 Posted February 11, 2017 3 minuty temu, angineuuka napisał: Pomysle jak ty bedziesz miała urodziny :p eeee tam ja nie obchodze urodzin :P Quote
Recommended Posts