Patikujek Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 W ogóle szkoda, że nie wiedziałam że zamawiasz bo bteż chciałam, ale nie bbyłam pewna czy na weekend dojdą Quote
angineuuka Posted February 8, 2017 Author Posted February 8, 2017 1 godzinę temu, Patikujek napisał: W ogóle szkoda, że nie wiedziałam że zamawiasz bo bteż chciałam, ale nie bbyłam pewna czy na weekend dojdą aa, trzeba było mówić to bym ci zamówiła :D na bank by doszły, bo to rach ciach i są :D mam jedną taką mogę ci dac jak byś chciała :D Bo na razie na bank jej nie użyje, a lezy juz 1,5 roku :P Quote
łamAga Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 2 minuty temu, angineuuka napisał: wykąp mi ktoś psy.. a mi koty :P Quote
angineuuka Posted February 8, 2017 Author Posted February 8, 2017 moje psy chyba w wybielaczu musiałabym machnąć.. Quote
łamAga Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 1 minutę temu, angineuuka napisał: moje psy chyba w wybielaczu musiałabym machnąć.. białym sprayem je potraktuj :D Quote
angineuuka Posted February 8, 2017 Author Posted February 8, 2017 kąpac będe musiała na raty :P mój kochany kremik mi się kończy. :< a aktualnie nie mam kasy żeby kupić nowy :P Quote
łamAga Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 2 minuty temu, angineuuka napisał: kąpac będe musiała na raty :P mój kochany kremik mi się kończy. :< a aktualnie nie mam kasy żeby kupić nowy :P poka jeszcze raz jego foto tutaj :P kusi mnie ale też nie mam kasy :/ Quote
angineuuka Posted February 8, 2017 Author Posted February 8, 2017 znalazłam całą rozpiskę co jest z tego. Obstawiam, że mam to je**ne azs. :/ Quote
łamAga Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 ja mam na pewno azs , wszystko mnie swędzi , zawsze .... to bym chciała z tej serii ale kurde drogie :P Quote
angineuuka Posted February 8, 2017 Author Posted February 8, 2017 No mi na szczęscie tylko w zimniejszym okresie się nasila. :P w lato mam spokój. Quote
łamAga Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 ja się ciagle drapie jak bym swierzba miała :P 1 Quote
angineuuka Posted February 9, 2017 Author Posted February 9, 2017 Sorki, musiałam jakieś zdjęcie dodać. O zgrozo poszło z komorki, zdjecie z zeszłego roku, ze wsi za Warszawą. Aga, może masz swierzba? :P ja oczywiście czytałam o azs i co? Teraz skóra mnie piecze, boli, swedzi.. głównie na rękach. :/ wykąpać też był problem żeby sie nie drapac na naogach... LOL. :) Quote
*Magda* Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 A ile ten krem kosztuje? Bo Emolium też jest dobry ;) I Emulsja wychodzi taniej niż krem :P Quote
angineuuka Posted February 9, 2017 Author Posted February 9, 2017 8 minut temu, *Magda* napisał: A ile ten krem kosztuje? Bo Emolium też jest dobry ;) I Emulsja wychodzi taniej niż krem :P ok. 26 u mnie w aptece. ;) na necie znalazłam po 10 zł, a wysyłka 13 :P Quote
łamAga Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 dokładnie , w granicach 26 zł ale to jest 250 gr a ja sie bede cała smarowała to mi wystawczy na krótko :/ Quote
angineuuka Posted February 9, 2017 Author Posted February 9, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: dokładnie , w granicach 26 zł ale to jest 250 gr a ja sie bede cała smarowała to mi wystawczy na krótko :/ 100 :P Quote
*Magda* Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 To może spróbuj tego Emolium emulsji do ciała? Butelka 400ml kosztuje 40zł ;) Bardziej się opłaca, a przeznaczenie jest takie samo jak to, którego Ty używasz ;) Quote
Recommended Posts