angineuuka Posted January 29, 2017 Author Posted January 29, 2017 i jebut, w domu juz peknie ;D Quote
łamAga Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 1 minutę temu, angineuuka napisał: i jebut, w domu juz peknie ;D hahahahahaha lepiej to wypluj bo to nie są tanie rzeczy :P Quote
angineuuka Posted January 29, 2017 Author Posted January 29, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: hahahahahaha lepiej to wypluj bo to nie są tanie rzeczy :P jak ja nienawidzę tego powiedzenia -_- sasiadowi kiedys peklo akwarium w rogu, skleil i sie imie dalej ;D pyszczaki tam chyba trzyma aktualnie Quote
łamAga Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 Przed chwilą, angineuuka napisał: jak ja nienawidzę tego powiedzenia -_- sasiadowi kiedys peklo akwarium w rogu, skleil i sie imie dalej ;D pyszczaki tam chyba trzyma aktualnie a ja lubię bo to mi się z kiepskimi kojarzy a kocham ten serial :P Ale lepiej nie musieć sklejac ;) Quote
angineuuka Posted January 29, 2017 Author Posted January 29, 2017 ja nienawidzę kiepskich, czemu to też nienawidzę tego tekstu ;p Quote
łamAga Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 Przed chwilą, angineuuka napisał: ja nienawidzę kiepskich, czemu to też nienawidzę tego tekstu ;p Oj tam , ja lubię , ale te stare odcinki , te z Jolancią mnie irytują mimo że lubie bardzo tą aktorkę i jej umiejętności ;) Quote
angineuuka Posted January 29, 2017 Author Posted January 29, 2017 mnie irytuje każdy odcinek xD Quote
łamAga Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 każdy ma inne poczucie humoru ;) a ja za chwilę się posikam al nie chce mi się iść do kibla :P Quote
angineuuka Posted January 29, 2017 Author Posted January 29, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: każdy ma inne poczucie humoru ;) a ja za chwilę się posikam al nie chce mi się iść do kibla :P no pewnie :D idć sikać, bo nie zdrowo tak trzymać :D Quote
angineuuka Posted January 29, 2017 Author Posted January 29, 2017 z innej beczki, tak mi mordę wysypało znowu -_- Mam się widzieć z niektórymi ludzmi pierwszy raz, we wtorek znowu z dziewczyną którą ostatni raz widziałam się 3 lata temu.. a wyglądam tragicznie, ze make up nie pomoze -,- Quote
Aleksa. Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 4 minuty temu, angineuuka napisał: z innej beczki, tak mi mordę wysypało znowu -_- Mam się widzieć z niektórymi ludzmi pierwszy raz, we wtorek znowu z dziewczyną którą ostatni raz widziałam się 3 lata temu.. a wyglądam tragicznie, ze make up nie pomoze -,- Mam zawsze to samo. W ogóle jakieś krosty mi powróciły...mam nadzieję, ze to chwilowe bo nie chce znowu iść na te silne leki Quote
łamAga Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 5 minut temu, angineuuka napisał: z innej beczki, tak mi mordę wysypało znowu -_- Mam się widzieć z niektórymi ludzmi pierwszy raz, we wtorek znowu z dziewczyną którą ostatni raz widziałam się 3 lata temu.. a wyglądam tragicznie, ze make up nie pomoze -,- a to alergiczne ? Quote
Patikujek Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 Ja kiepskich lubie A co do pryszczatej gęby to cie w pełni rozumiem. Ostatnio już myślałam, że wreszcie z tego wyrosłam aż do momentu kiedy musiałam zrobić zdjęcie do dowodu. Oczywiście kilka dni wcześniej wyglądałam jak chora na czarną ospe Quote
angineuuka Posted January 29, 2017 Author Posted January 29, 2017 5 minut temu, łamAga napisał: a to alergiczne ? nie wiem, ale wygladam strasznie. nie wiem jak się pokaże do ludzi -_- a już serio było mega ładnie.. Quote
łamAga Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 Ja dzisiaj se maseczke robiłam na pape ;) Quote
mar....ka Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 hej Angii:) pewnie się już cieszysz na śnieg w przyszłym tygodniu :P Quote
łamAga Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Dnia 29.01.2017 o 21:58, angineuuka napisał: jaką? A nie pamietam , jakąś tam z avonu ;) Quote
angineuuka Posted February 4, 2017 Author Posted February 4, 2017 heloł ;) snieg mi nie przeszkadza, dopoki się nie topi :P Net mi coś strasznie zamula, więc wejde potem z komórki jak pójdę do wanny :p W czwartek wieczorem zauważyłam u Misi ropnia, zanim się ogarnęłam co i jak to w piątek pękł :p a w czwartek strasznie zamulałam, bo byłam u dentysty na wyzbyciu się tego torbiela. Poszłabym na spacer fotkowy jakiś.. ale taka chlapa, ze nigdy nie pojde chyba Quote
łamAga Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 U Nas dzisiaj deszcz , jak wyszłam z domu to myślałam że zęby strace :/ masakra jakaś :/ Quote
angineuuka Posted February 4, 2017 Author Posted February 4, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: U Nas dzisiaj deszcz , jak wyszłam z domu to myślałam że zęby strace :/ masakra jakaś :/ u mnie też chyba, az buty zimowe założyłam bo za kostke są xD Quote
łamAga Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 4 minuty temu, angineuuka napisał: u mnie też chyba, az buty zimowe założyłam bo za kostke są xD ja już ma dosyć tej pierdzielonej zimy ;( a net nie muli ale dogo masakrycznie ;/ Quote
angineuuka Posted February 4, 2017 Author Posted February 4, 2017 a możliwe ;D Nawet psów nie kąpie teraz, bo ino na siku wyjdą i całe z błota są :p Quote
łamAga Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 6 minut temu, angineuuka napisał: a możliwe ;D Nawet psów nie kąpie teraz, bo ino na siku wyjdą i całe z błota są :p ja dzisiaj umyłam podłogę , wyniosłam wiadro i po drodze wpuściłam Qwendi do domu , no to by było na tyle czystej podłogi hehe Quote
mar....ka Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 28 minut temu, łamAga napisał: ja dzisiaj umyłam podłogę , wyniosłam wiadro i po drodze wpuściłam Qwendi do domu , no to by było na tyle czystej podłogi hehe hehe Ty masz jakąś obsesję z podłogą :P Quote
Recommended Posts