Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Przed chwilą, łamAga napisał:

hahahahahaha lepiej to wypluj bo to nie są tanie rzeczy :P

jak ja nienawidzę tego powiedzenia -_-

sasiadowi kiedys peklo akwarium w rogu, skleil i sie imie dalej ;D pyszczaki tam chyba trzyma aktualnie

Posted
Przed chwilą, angineuuka napisał:

jak ja nienawidzę tego powiedzenia -_-

sasiadowi kiedys peklo akwarium w rogu, skleil i sie imie dalej ;D pyszczaki tam chyba trzyma aktualnie

a ja lubię bo to mi się z kiepskimi kojarzy a kocham ten serial :P

Ale lepiej nie musieć sklejac ;)

Posted
Przed chwilą, angineuuka napisał:

ja nienawidzę kiepskich, czemu to też nienawidzę tego tekstu ;p

Oj tam , ja lubię , ale te stare odcinki , te z Jolancią mnie irytują mimo że lubie bardzo tą aktorkę i jej umiejętności ;) 

Posted
Przed chwilą, łamAga napisał:

każdy ma inne poczucie humoru ;)

a ja za chwilę się posikam al nie chce mi się iść do kibla :P

no pewnie :D

idć sikać, bo nie zdrowo tak trzymać :D

Posted

z innej beczki, tak mi mordę wysypało znowu -_- Mam się widzieć z niektórymi ludzmi pierwszy raz, we wtorek znowu z dziewczyną którą ostatni raz widziałam się 3 lata temu.. a wyglądam tragicznie, ze make up nie pomoze -,-

Posted
4 minuty temu, angineuuka napisał:

z innej beczki, tak mi mordę wysypało znowu -_- Mam się widzieć z niektórymi ludzmi pierwszy raz, we wtorek znowu z dziewczyną którą ostatni raz widziałam się 3 lata temu.. a wyglądam tragicznie, ze make up nie pomoze -,-

Mam zawsze to samo. W ogóle jakieś krosty mi powróciły...mam nadzieję, ze to chwilowe bo nie chce znowu iść na te silne leki

Posted
5 minut temu, angineuuka napisał:

a to alergiczne ?

Posted

Ja kiepskich lubie 

A co do pryszczatej gęby to cie w pełni rozumiem. Ostatnio już myślałam, że wreszcie z tego wyrosłam aż do momentu kiedy musiałam zrobić zdjęcie do dowodu. Oczywiście kilka dni wcześniej wyglądałam jak chora na czarną ospe 

Posted

heloł ;) snieg mi nie przeszkadza, dopoki się nie topi :P 

Net mi coś strasznie zamula, więc wejde potem z komórki jak pójdę do wanny :p

W  czwartek wieczorem zauważyłam u Misi ropnia, zanim się ogarnęłam co i jak to w piątek pękł :p a w czwartek strasznie zamulałam, bo byłam u dentysty na wyzbyciu się tego torbiela. 

Poszłabym na spacer fotkowy jakiś.. ale taka chlapa, ze nigdy nie pojde chyba

Posted
1 minutę temu, łamAga napisał:

U Nas dzisiaj deszcz , jak wyszłam z domu to myślałam że zęby strace :/ masakra jakaś :/

u mnie też chyba, az buty zimowe założyłam bo za kostke są xD

Posted
4 minuty temu, angineuuka napisał:

u mnie też chyba, az buty zimowe założyłam bo za kostke są xD

ja już ma dosyć tej pierdzielonej zimy ;(

a net nie muli ale dogo masakrycznie ;/

Posted
6 minut temu, angineuuka napisał:

a możliwe ;D Nawet psów nie kąpie teraz, bo ino na siku wyjdą i całe z błota są :p 

ja dzisiaj umyłam podłogę , wyniosłam wiadro i po drodze wpuściłam Qwendi do domu , no to by było na tyle czystej podłogi hehe

Posted
28 minut temu, łamAga napisał:

ja dzisiaj umyłam podłogę , wyniosłam wiadro i po drodze wpuściłam Qwendi do domu , no to by było na tyle czystej podłogi hehe

hehe Ty masz jakąś obsesję z  podłogą :P