Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Nie mogę obejrzeć filmu w niemcowni :mad:[/QUOTE]
ja teraz też nie mogę :evil_lol:
[quote name='mjola']pięknie :) jestem pod warażeniem osiągniść Pucka i Tusi :)[/QUOTE]
ja właśnie też, szkoda, że nie moje :lol:
dzięki, że wpadłaś :loveu:
[quote name='Sonka95']Ale fajnie skaczą :loveu: ...u mnie to skoczna strasznie jest Sasha[/QUOTE]

u mnie Emilka :evil_lol:

Posted

[quote name='Angi']pf, to się zastanowię.. :P

Śniło mi się, że miałam wypadek. Obudziłam się taka wystraszona, ze masakra :lol:[/QUOTE]

Dobrze, że to był tylko sen ;)

Posted

A mi się ostatnio śniło, ze z moim kolegą Bartkiem byliśmy agentami i musieliśmy najpierw skoczyć z samolotu i dostać się na takie przyjęcie i dowiedzieć się co knuja pewni ludzie. Wiecie takie stroje wieczorowe etc. :evil_lol: No i sie udało, rozbiliśmy szajkę dilerów, ale dłuuugi ten sen był. A wcześniej miałam sen, że Bartek miał wypadek :-o

Posted

[quote name='dOgLoV']jak mi się cos takiego śni to później chodze cały dzień z takim dziwnym uczuciem ze cos sie stanie :eviltong:[/QUOTE]

Ja też tam mam :shake: Albo jak się komuś coś stanie to potem do niego wydzwaniam czy wszystko okej.

Posted

Ej lol mi też sie kiedys snilo że tir się na mnie ... przewrócił(?:lol:) i snilo mi sie to dwa razy a w tym drugim przypomnial mi sie ten pierwszy, we śnie :evil_lol: