mjola Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 pięknie :) jestem pod warażeniem osiągniść Pucka i Tusi :) Quote
Sonka95 Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Ale fajnie skaczą :loveu: ...u mnie to skoczna strasznie jest Sasha Quote
angineuuka Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 [quote name='magdabroy']Nie mogę obejrzeć filmu w niemcowni :mad:[/QUOTE] ja teraz też nie mogę :evil_lol: [quote name='mjola']pięknie :) jestem pod warażeniem osiągniść Pucka i Tusi :)[/QUOTE] ja właśnie też, szkoda, że nie moje :lol: dzięki, że wpadłaś :loveu: [quote name='Sonka95']Ale fajnie skaczą :loveu: ...u mnie to skoczna strasznie jest Sasha[/QUOTE] u mnie Emilka :evil_lol: Quote
angineuuka Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 siemka ;)[COLOR=#ffffff].....................[/COLOR] Quote
Sonka95 Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Nagraj filmik jak Emilka skacze :cool3: Quote
angineuuka Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 postaram się coś przed wyjazdem nagrać :eviltong: Quote
*Magda* Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Za 2 dni Lumpek ma urodziny ;) Nie zapomnij o zdjęciach koteczka dla niego :grins: Quote
angineuuka Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 jessu, jakie zamówienia :evil_lol: A kupicie mi za to bilet ma mecz? :grins: Quote
*Magda* Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 [quote name='Angi']jessu, jakie zamówienia :evil_lol: A kupicie mi za to bilet ma mecz? :grins:[/QUOTE] Nie :eviltong: Quote
angineuuka Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 pf, to się zastanowię.. :P Śniło mi się, że miałam wypadek. Obudziłam się taka wystraszona, ze masakra :lol: Quote
*Magda* Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 [quote name='Angi']pf, to się zastanowię.. :P Śniło mi się, że miałam wypadek. Obudziłam się taka wystraszona, ze masakra :lol:[/QUOTE] Dobrze, że to był tylko sen ;) Quote
angineuuka Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 no właśnie wiem. :lol: Jak dziś mi się będzie coś głupiego śniło to padnę :P jak niedawno śniło mi się, że mnie pogryzł pies. To teraz snił mi się wypadek :o Quote
whiteterrier Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 A mi się ostatnio śniło, ze z moim kolegą Bartkiem byliśmy agentami i musieliśmy najpierw skoczyć z samolotu i dostać się na takie przyjęcie i dowiedzieć się co knuja pewni ludzie. Wiecie takie stroje wieczorowe etc. :evil_lol: No i sie udało, rozbiliśmy szajkę dilerów, ale dłuuugi ten sen był. A wcześniej miałam sen, że Bartek miał wypadek :-o Quote
angineuuka Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 wolałabym to, niż sen że wpieprza w ciebie TIR :lol: Quote
łamAga Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 jak mi się cos takiego śni to później chodze cały dzień z takim dziwnym uczuciem ze cos sie stanie :eviltong: Quote
whiteterrier Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 [quote name='dOgLoV']jak mi się cos takiego śni to później chodze cały dzień z takim dziwnym uczuciem ze cos sie stanie :eviltong:[/QUOTE] Ja też tam mam :shake: Albo jak się komuś coś stanie to potem do niego wydzwaniam czy wszystko okej. Quote
angineuuka Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 po takich snach to mi się coś najczęściej zdarza... także ten, mam nadzieję że do lipca pożyję :lol: Quote
Yuveza Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Ej lol mi też sie kiedys snilo że tir się na mnie ... przewrócił(?:lol:) i snilo mi sie to dwa razy a w tym drugim przypomnial mi sie ten pierwszy, we śnie :evil_lol: Quote
Sonka95 Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Ja mam sny niekiedy przerażające :diabloti: ... na dużo oglądam horrorów :evil_lol: Quote
angineuuka Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 ja rzadko je oglądam ;) idę zgrywać zdjęcia :lol: Quote
*Magda* Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 [quote name='Angi'] idę zgrywać zdjęcia :lol:[/QUOTE] A kocie są? bo Lumpek ma jutro urodziny :grins: Quote
angineuuka Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 nawet nie wiem czy są :grins: Quote
Recommended Posts