*Magda* Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 2 minuty temu, angineuuka napisał: a co mnie to, co ty wolisz :D :D :D :D A co mnie to, że Ty chora :D :D :D Quote
angineuuka Posted December 2, 2016 Author Posted December 2, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: A co mnie to, że Ty chora :D :D :D a to nawet nie pisałam Tobie :D Quote
*Magda* Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 1 minutę temu, angineuuka napisał: a to nawet nie pisałam Tobie :D Jak nie mi, skoro mój post cytowałaś? :P Quote
angineuuka Posted December 2, 2016 Author Posted December 2, 2016 Teraz, *Magda* napisał: Jak nie mi, skoro mój post cytowałaś? :P To ty pierwsza zacytowałaś, ja odpowiedziałam Adze :p Dobra laski, ja znikam zaraz. Quote
łamAga Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 Ja mam jak zawsze lenia i mi się nie chce iść myć :P Quote
angineuuka Posted December 2, 2016 Author Posted December 2, 2016 Teraz, łamAga napisał: Ja mam jak zawsze lenia i mi się nie chce iść myć :P a kto powiedzial, ze ide sie myc? Mam troche do roboty jeszcze ;) Quote
łamAga Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 1 minutę temu, angineuuka napisał: a kto powiedzial, ze ide sie myc? Mam troche do roboty jeszcze ;) zapomniałam że Ty się nie myjesz LO 1 Quote
angineuuka Posted December 2, 2016 Author Posted December 2, 2016 Teraz, łamAga napisał: zapomniałam że Ty się nie myjesz LO no wiadomo :D Quote
łamAga Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 Teraz, angineuuka napisał: no wiadomo :D Podobno ludzie ktorzy się nie myja zyja dluzej :D Quote
angineuuka Posted December 2, 2016 Author Posted December 2, 2016 znasz z autopsji? za 3 tyg świeta :D i pieseł pod opieką, ah :D Quote
łamAga Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 1 minutę temu, angineuuka napisał: znasz z autopsji? za 3 tyg świeta :D i pieseł pod opieką, ah :D Nooooooooo :P ja zawsze czekam aż brud sam odpadnie i później nabywam świeży :P duży pies ? :P Quote
angineuuka Posted December 2, 2016 Author Posted December 2, 2016 Teraz, łamAga napisał: Nooooooooo :P ja zawsze czekam aż brud sam odpadnie i później nabywam świeży :P duży pies ? :P :D duzy, pisałam chyba jakiś czas temu :p Quote
łamAga Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 6 minut temu, angineuuka napisał: :D duzy, pisałam chyba jakiś czas temu :p No coś o jakimś Onku pisałaś :P Quote
Patikujek Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 Nie mam zbyt wiele czasu teraz więc nawet nie próbuję nadrabiać. Do tego będzie mi potrzebny zapas żywności i wody(bo sporo to zajmie :P ) Quote
angineuuka Posted December 4, 2016 Author Posted December 4, 2016 7 godzin temu, Patikujek napisał: Nie mam zbyt wiele czasu teraz więc nawet nie próbuję nadrabiać. Do tego będzie mi potrzebny zapas żywności i wody(bo sporo to zajmie :P ) ale co ty chcesz tutaj nadrabiać? ;p Quote
Patikujek Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 4 godziny temu, angineuuka napisał: ale co ty chcesz tutaj nadrabiać? ;p Wasze wypociny oczywiście :D A tak w ogóle to siemka :D Quote
angineuuka Posted December 8, 2016 Author Posted December 8, 2016 Ja mam trochę foteczkow, a tu nikogo nigdzie nie ma :O Quote
angineuuka Posted December 9, 2016 Author Posted December 9, 2016 Siemka, nie mam jakoś weny na obróbkę wiekszej ilosci fot, wiec macie dwie paskudne focie. U nas nudno, szaro i w ogóle jak zawsze. Ostatnio poszłam do lekarza, bo miałam tak duszący kaszel, ze odlatywałam jak się wykaszlałam. :p wiec jestem na antybiotyku. No i muszę zmienić przychodnie, bo nie dam się traktować jak jakiś osobnik z niższej półki ;) Ale to po nowym roku. U psów nic ciekawego się nie dzieje. Widze, ze nawet na dogo sie nic nie dzieje a wczoraj byliśmy całą paczką u dziadków. Psy miały spinę z onką dziadków, przez co musiałam ją zamykać aby nie było spin za duzych, jak bedzie Fuga na swieta :P No i jeszcze Misia się przez to spinala, wiec byłaby haja na całego. Coma zestresowana była.. no ogolnie srednio. :p Jak Come wzielam do domu, to Keli wypusciłam do Misi.,. to chcialam chwycić Miske juz do domu, to mnie ujebała..:) O, zostałam dzisiaj ciocią. Quote
Recommended Posts