Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 minutę temu, angineuuka napisał:

znasz z autopsji?

za 3 tyg świeta :D i pieseł pod opieką, ah :D 

Nooooooooo :P ja zawsze czekam aż brud sam odpadnie i później nabywam świeży :P

duży pies ? :P

Posted
7 godzin temu, Patikujek napisał:

Nie mam zbyt wiele czasu teraz więc nawet nie próbuję nadrabiać. Do tego będzie mi potrzebny zapas żywności i wody(bo sporo to zajmie :P )

ale co ty chcesz tutaj nadrabiać? ;p

Posted

Siemka,  nie mam jakoś weny na obróbkę wiekszej ilosci fot, wiec macie dwie paskudne focie. 

U nas nudno, szaro i w ogóle jak zawsze. Ostatnio poszłam do lekarza, bo miałam tak duszący kaszel, ze odlatywałam jak się wykaszlałam. :p wiec jestem na antybiotyku. No i muszę zmienić przychodnie, bo nie dam się traktować jak jakiś osobnik z niższej półki ;) Ale to po nowym roku. 

U psów nic ciekawego się nie dzieje. Widze, ze nawet na dogo sie nic nie dzieje 

a wczoraj byliśmy całą paczką u dziadków. Psy miały spinę z onką dziadków, przez co musiałam ją zamykać aby nie było spin za duzych, jak bedzie Fuga na swieta :P No i jeszcze Misia się przez to spinala, wiec byłaby haja na całego. Coma zestresowana była.. no ogolnie srednio. :p Jak Come wzielam do domu, to Keli wypusciłam do Misi.,. to chcialam chwycić Miske juz do domu, to mnie ujebała..:)

O, zostałam dzisiaj ciocią. 

15423749_1339726356078863_536678500_n.jpg?oh=ec5caec23e05d60dbe71e58da4339e24&oe=584D9E5D15416084_1339726462745519_1364361254_n.jpg?oh=dc5cfa0ac97ba0d27026b933ed1d74d0&oe=584DC845