*Magda* Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 No to z Dortmundu masz już do mnie blisko :) Quote
angineuuka Posted November 26, 2015 Author Posted November 26, 2015 Ale będę ze szkoły :P wiec nie wpadnę :D Quote
mar....ka Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Madzia, ja bym się cieszyła na Twoim miejscu. Angina by tak Theo w pyskowaniu przeszkoliła, że dziecka byś nie poznała :P Quote
angineuuka Posted November 26, 2015 Author Posted November 26, 2015 Haha :D obcych dzieci nie szkole :> poza tym on zaniedlugo wejdzie w wiek ze go nie bede lubila :P Quote
*Magda* Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Madzia, ja bym się cieszyła na Twoim miejscu. Angina by tak Theo w pyskowaniu przeszkoliła, że dziecka byś nie poznała :P Wiesz, ja tu mam małe szanse na spotkanie się z kimkolwiek z dogo :( Haha :D obcych dzieci nie szkole :> poza tym on zaniedlugo wejdzie w wiek ze go nie bede lubila :P Tzn. jaki wiek? Quote
angineuuka Posted November 26, 2015 Author Posted November 26, 2015 Kurde Magda, ja się z natija widziałam to tez masz jakiś cień szansy na spotkanie kogoś z dogo poza Aga i Prodziaki :D jakbyś w Polsce mieszkała to dużo dogomaniakow byś poznała :D najlepiej w Wawce, wylegarnia dogomaniakow ahaha 4, 5 lat to takie maksimum z maksimum :p pewnie ze zdarzy się wyjątek jednak Najlepsze są jak uczą się mówić, chodzić. Potem ich nie lubię :P najlepsze, że ja ich nie lubię a te pokemony do mnie lgna :< a rodzice chwala. Quote
mar....ka Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 no widzisz, ciesz się, jeszcze Theo by powiedziała, że go nie lubi. Też jestem samotna, nie ma nikogo z moich okolic :( Quote
angineuuka Posted November 26, 2015 Author Posted November 26, 2015 Żaden dzieć nie usłyszał ode mnie ze go nie lubię ;) za to matka mnie zjebala za nic tak na prawdę. I skończyło się pilnowanie :) Quote
mar....ka Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Madzia dla maleństwa będzie niańki szukać, może się Anginka skusisz :P Quote
*Magda* Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Angi, do natiji mam 30km ;) Spotkałyśmy się 2x. I co z tego? Żeby się z kimś spotkać, to musi być chęć z dwóch stron. W tym wypadku była tylko z mojej, niestety :( Poznałam też Izę z Kisielkiem, a nie tylko Agę i Prodziaki :P Co do wieku, to akurat jak Theo będzie w wieku, że nie lubisz dzieci, to będę miała już drugie :D Więc nic straconego ;) Majoka to może Ty się przeprowadź do Nieniec, a nie ta Twoja znajoma :) Swoją drogą, to nic nie napisała :/ Quote
angineuuka Posted November 26, 2015 Author Posted November 26, 2015 Izke też poznałam :D W wakacje mam zamiar wybyc do pracy wiec wiesz :> Quote
mar....ka Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 nie napisała- wiem, gadałam z nią dzisiaj (jak się tak będzie zabierać do pisania, to pewnie wcześniej urodzisz) Quote
marta1624 Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Madzia, Jakbyś wpadła nawiedzić Polskę to cię grupowo odwiedzimy :) Co do dogomaniaków- znam kilku osobiście ;) Tylko :( Quote
angineuuka Posted November 26, 2015 Author Posted November 26, 2015 Kurde ciężkie pytanie haha :D firma w Gersthofen. Tak mi gugl podpowiada ;) Quote
angineuuka Posted November 26, 2015 Author Posted November 26, 2015 Madzia, Jakbyś wpadła nawiedzić Polskę to cię grupowo odwiedzimy :) Co do dogomaniaków- znam kilku osobiście ;) Tylko :( My się już do osobistych zaliczamy czy jeszcze nie? :D Quote
*Magda* Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 nie napisała- wiem, gadałam z nią dzisiaj (jak się tak będzie zabierać do pisania, to pewnie wcześniej urodzisz) A powiedziała czemu? Wstydzi się? :D Wiesz, kwestia tego co ona chce dokładnie wiedzieć ;) Bo są takie rzeczy, co i po porodzie mogę jej przekazać. Ale są też takie, które im szybciej, tym lepiej ;) Madzia, Jakbyś wpadła nawiedzić Polskę to cię grupowo odwiedzimy :) Jakoś nie wierzę w takie szczęście :P Quote
*Magda* Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Kurde ciężkie pytanie haha :D firma w Gersthofen. Tak mi gugl podpowiada ;) Ło matulu, Gersthofen to na Bawarii :P Większe miasto obok, to Augsburg :) Swoją drogą, to byłam tam 2x jak Bogdan pracował w Niemcowni, bo tam mieszkał, w Gersthofen :P Quote
*Magda* Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Ja tylko Age osobiście znam :P A Sebka już nie? :P Quote
Recommended Posts