Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Madzia, ja bym się cieszyła na Twoim miejscu. Angina by tak Theo w pyskowaniu przeszkoliła, że dziecka byś nie poznała :P

Wiesz, ja tu mam małe szanse na spotkanie się z kimkolwiek z dogo :(

Haha :D obcych dzieci nie szkole :> poza tym on zaniedlugo wejdzie w wiek ze go nie bede lubila :P

Tzn. jaki wiek?

Posted

Kurde Magda, ja się z natija widziałam to tez masz jakiś cień szansy na spotkanie kogoś z dogo poza Aga i Prodziaki :D jakbyś w Polsce mieszkała to dużo dogomaniakow byś poznała :D najlepiej w Wawce, wylegarnia dogomaniakow ahaha

4, 5 lat to takie maksimum z maksimum :p pewnie ze zdarzy się wyjątek jednak Najlepsze są jak uczą się mówić, chodzić. Potem ich nie lubię :P najlepsze, że ja ich nie lubię a te pokemony do mnie lgna :< a rodzice chwala.

Posted

Angi, do natiji mam 30km ;) Spotkałyśmy się 2x. I co z tego? Żeby się z kimś spotkać, to musi być chęć z dwóch stron. W tym wypadku była tylko z mojej, niestety :(

Poznałam też Izę z Kisielkiem, a nie tylko Agę i Prodziaki :P

Co do wieku, to akurat jak Theo będzie w wieku, że nie lubisz dzieci, to będę miała już drugie :D Więc nic straconego ;)

Majoka to może Ty się przeprowadź do Nieniec, a nie ta Twoja znajoma :) Swoją drogą, to nic nie napisała :/

Posted

Madzia, Jakbyś wpadła nawiedzić Polskę to cię grupowo odwiedzimy :)

Co do dogomaniaków- znam kilku osobiście ;) Tylko :(

My się już do osobistych zaliczamy czy jeszcze nie? :D
Posted

nie napisała- wiem, gadałam z nią dzisiaj (jak się tak będzie zabierać do pisania, to pewnie wcześniej urodzisz)

A powiedziała czemu? Wstydzi się? :D

Wiesz, kwestia tego co ona chce dokładnie wiedzieć ;) Bo są takie rzeczy, co i po porodzie mogę jej przekazać.

Ale są też takie, które im szybciej, tym lepiej ;)

Madzia, Jakbyś wpadła nawiedzić Polskę to cię grupowo odwiedzimy :)

Jakoś nie wierzę w takie szczęście :P

Posted

Kurde ciężkie pytanie haha :D firma w Gersthofen. Tak mi gugl podpowiada ;)

Ło matulu, Gersthofen to na Bawarii :P Większe miasto obok, to Augsburg :)

Swoją drogą, to byłam tam 2x jak Bogdan pracował w Niemcowni, bo tam mieszkał, w Gersthofen :P