Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest TyŚka
Posted

Przperaszam, ale... jakie krople na robale wewnętrzne? :O To coś takiego istnieje? I czy to to nadaje się dla kota nadwrażliwca?

Posted

Nie wiem co I jak, bo nie korzystam. Ale wiem ze sa ;)

Kurde, wam chyba nie mowilam :P Misia wazy 6,5 kilo :D jak pol roku ( 3:) ) temu ja wazylam to bylo 9,5 :P a kloc nadal taki ciezki jak byl :p

Posted

U mnie z suką nie ma problemów i zjada tabsy owinięte pasztetem ;) Tylko u mnie to nie jest 1 tabs, ale 3 :P

A kot dostał raz tabletkę i od tamtej pory nie da sobie otworzyć pyska. Tak więc nasz wetka zaproponowała krople. Ja nie męczę kota, kot się nie stresuje i wszyscy są zadowoleni :)

Posted

Serio, mam kilka znajomych psów, które ja chodzę odrobaczać, psa ciotki, babci, moje 2 poprzednie psy, i z żadnym problemów nie ma. Za to moja dwójka w życiu nie daje się odrobaczyć. Kajka jako tako pokruszoną tabletkę w jajku, ale to z 1/3 idzie (dostajemy 1 dużą zawsze), a Lucek... No co tu pisać, on nawet wołowiną pluje :p Je tylko jak ma natchnienie- czyli jak rzucam Kajce piłkę. Ale tabletki- nie. Z reguły dawałam na chama posmarowaną masłem, ale ostatnio spot-on- ale miła odmiana :)

Guest TyŚka
Posted

Ja też daję tabsy na chama. Nie ma, że boli :D