Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

lol, jakze w tym pojebanym dniu na sam koniec pojawil sie usmiech. Wygralismy jakas zabawke w konkursie dingo :D o dziwno zwykle, komorkowe zdjecie, Robione w drodze na zlot :p wrzucone dla picu :>

Posted
12052552_1021576551227180_20142375609931

Taa.. czeka nas zabieg. Jutro jesteśmy umówieni na 16:20 nam pobieranie krwi. Głodówka tag bardzo. Jeszcze serce zbadać musimy, ale to chyba u innego weta. Tylko nie wiem gdzie, chyba będę akurat szukała u weta w Zabrzu. ( Bo jeżdzę do weta do Gliwic) Tylko muszę się najpierw dowiedzieć co dokładniej. 
Ogólnie mam stracha.  I to bardzo. Bo co, jak wyjdzie coś złego? Załamię się jeszcze bardziej niż jestem. 
Stałka to chyba u mnie jednak zostanie, dobra dusza sama z siebie, zaproponowała i pożyczyła mi trochę pieniędzy. <3 
wogóle, to ostatnio wygraliśmy w konkursie DINGO na fb jakąś zabawkę :D nie wiem co, ale na powrót do zdrowia będzie idealnie. 
Patrząc na to, że czeka nas zabieg to czeka nas chyba też zakup jakiegoś kubraczka. Bo chyba będę musiała ją wygolić. Nie będzie chyba łaziła z takim łysym okiem, jak pirat :P 
I chyba jaki pan, taki kram. Bolą mnie węzły chłonne. I ucho. Albo migdał, bądź ząb. Ale ból promieniuje mi na całą strone lewą, więc nie wiem dokładniej. Mam też popuchniętą prawą stronę twarzy.. Jakim kurwa cudem się to wszystko dzieje to ja nie wiem. Nie mówiąc o tym, że w poprzednim tygodniu kolano tak mnie bolało że nie umiałam chodzić. ;) 
Mam nadzieję, że to szybko wszystko się skończy.. Mam tak, że zajadam stres. To dobrze nie wróży. 
Ja jebie, jakie wypracowanie.. Ciekawe czy ktoś to przeczyta. 
 Także.. proszę o kciuki. Bardzo proszę!
ps - sprzedam pilnie, proszę o udostępnianie!! 
Posted

6235.jpg

A tekst przeczytałam, nie takie teksty Tyśki się czytało :D

Dokładnie ;) Ty$ to eseje pisze :D

Angi, bądź dobrej myśli ;) Wet (mam nadzieje) chce pomóc Misi i zrobi wszystko, żeby zabieg zakończył się sukcesem. I tak trzeba myśleć, że będzie dobrze ;)

Posted

Hej

Wpadłam a tu takie wieści.Ale akurat "łączę sie w bólu" .Daj znać coś więcej.

Ja czekam do 9tej na otwarcie gabinetu i tez lecę.Wiedziałam,ze nie ma co iść do byle jakiego weta ;(  Mam nadzieję,że dzis dowiem się co jest Erykowi :(