łamAga Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 Hello , robiłam sobie dzisiaj operacje na włosach , nie dosyc że milion mi wypadło to jeszcze mi krew z głowy leci :P Quote
łamAga Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 Włosom w sumie nic , tylko skórze na głowie :P Taki mi znowu wyszedł łupież że aż strupy paskudne miałam wiec nasmarowałam głowe oliwką johnsona , pochodziłam tak godzinke , wzielam grzebień bardzo gęsty i zaczęłam wyczesywać ( zdrapywać ) te strupy , no i połowa poleciała z włosami a druga jak oderwałam to aż ze skórą poszło i krew mi teraz leci , ja chyba nigdy z tymi włosami nie dojdę do ładu ;( Quote
łamAga Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 To chyba wina mojego "zdrowia" ten nawracający łupież :/ czego ja już nie stosowalam to głowa mała .... Quote
angineuuka Posted August 21, 2015 Author Posted August 21, 2015 Skladal ktos kiedys skarge na listonosza/kuriera z pp? Quote
łamAga Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 Moja tesciowa kiedys skladała , ale ustną :D a co Ci listonosz nawywijał ?? Quote
angineuuka Posted August 21, 2015 Author Posted August 21, 2015 Ustna mnie nie obchodzi, bo nic nie da. Poczekam jeszcze do poniedzialku. Kurier mi paczek nie dowozi, nawet na rejonie go nie ma. Taki uj z niego, jak mam mu placic to zawsze rowno now nigdy nie ma jak wydac. Quote
łamAga Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 Bo to są uje , moja tesciową własnie ustrzelił na 2 dyszki , teraz jak ma coś dostarczyć to podjeżdza szybko pod dom , wrzuca awizo i ucieka :/ burak jeden :/ ja sienie przejmuje bo wszystko na mamy adres zamawiam wiec mi dochodzi wszystko ;) Quote
angineuuka Posted August 21, 2015 Author Posted August 21, 2015 No, jak sie okaze ze bede musiala jechac ma glowna poczte to na bank zloze skarge :3 bo uja nie ma, zadnego awiza. Nie wiem czym to dokladnie przyjdzie.. jeden pierdolony kubek I obroza, a takie jazdy! Quote
łamAga Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 Nie ważne co ważne że nie doszło a płaca im za dostarczanie !!!! a burakom sie nie chce jechać na dany adres to sie tłumacza ze awizo wsadzili i widocznie zginęło , złóż skarge niech sie tłumaczą ! Quote
angineuuka Posted August 21, 2015 Author Posted August 21, 2015 Poczekam, bo moze listonosz w poniedzialek przyniesc. Ale qrwa, niech nie przyniesie tylko. Ostatnio nawet awiza nie mialam, naskoczylam na laske a tu sie okazalo ze na poczcie czeka ;) ale to odpusicilam, bo wtedy bylo mega cieplo, wiec moglo im sie nie chciec. Ale no awizo mogl by dac... Quote
łamAga Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 Ja najbardziej lubie zamawiac do paczkomatu ;) Quote
angineuuka Posted August 21, 2015 Author Posted August 21, 2015 Ja tam do paczkomatu nie podrodze :P qwa, bylam dzis w banku. "To 5 minut potrwa" poczym siedzialam 35 minut :P Quote
angineuuka Posted August 21, 2015 Author Posted August 21, 2015 Pojechalam na zakupy, a zajechalam po hajsy I zalozylam konto ahaha Quote
łamAga Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 ja mam zamiar zmienić bank ale co chwile mam przeszkody ;) Quote
Recommended Posts