Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Włosom w sumie nic , tylko skórze na głowie :P

Taki mi znowu wyszedł łupież że aż strupy paskudne miałam wiec nasmarowałam głowe oliwką johnsona , pochodziłam tak godzinke , wzielam grzebień bardzo gęsty i zaczęłam wyczesywać ( zdrapywać ) te strupy , no i połowa poleciała z włosami a druga jak oderwałam to aż ze skórą poszło i krew mi teraz leci , ja chyba nigdy z tymi włosami nie dojdę do ładu ;(

Posted

Ustna mnie nie obchodzi, bo nic nie da. Poczekam jeszcze do poniedzialku.
Kurier mi paczek nie dowozi, nawet na rejonie go nie ma. Taki uj z niego, jak mam mu placic to zawsze rowno now nigdy nie ma jak wydac.

Posted

Bo to są uje , moja tesciową własnie ustrzelił na 2 dyszki , teraz jak ma coś dostarczyć to podjeżdza szybko pod dom , wrzuca awizo i ucieka :/ burak jeden :/ ja sienie przejmuje bo wszystko na mamy adres zamawiam wiec mi dochodzi wszystko ;)

Posted

No, jak sie okaze ze bede musiala jechac ma glowna poczte to na bank zloze skarge :3 bo uja nie ma, zadnego awiza. Nie wiem czym to dokladnie przyjdzie.. jeden pierdolony kubek I obroza, a takie jazdy!

Posted

Nie ważne co ważne że nie doszło a płaca im za dostarczanie !!!! a burakom sie nie chce jechać na dany adres to sie tłumacza ze awizo wsadzili i widocznie zginęło , złóż skarge niech sie tłumaczą !

Posted

Poczekam, bo moze listonosz w poniedzialek przyniesc. Ale qrwa, niech nie przyniesie tylko. Ostatnio nawet awiza nie mialam, naskoczylam na laske a tu sie okazalo ze na poczcie czeka ;) ale to odpusicilam, bo wtedy bylo mega cieplo, wiec moglo im sie nie chciec. Ale no awizo mogl by dac...