angineuuka Posted August 1, 2015 Author Posted August 1, 2015 nie, bo nie bede na sobie pokazywac hahah Quote
angineuuka Posted August 1, 2015 Author Posted August 1, 2015 nie :P mi to nie przeszkadza, podobno się wybawię bo to wesele w remizie ahahah Quote
łamAga Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 Nooo w remizach sa najlepsze imprezy , zawsze lubiłam akie wiejskie imprezki , ta zwane hamówy :D Quote
angineuuka Posted August 1, 2015 Author Posted August 1, 2015 no ja jeszcze na takim nie byłam ;d Quote
łamAga Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 To żałuj , ale zazwyczaj przypląta sie jakas pijaczyna miejscowa i jest rozróba :D Quote
angineuuka Posted August 1, 2015 Author Posted August 1, 2015 ^_^ na razie jestem na etapie wybierania kosmetyków, niech moja twarz jakoś wygląda, gdy włosy nie nadrobią ahah. zamawiał ktoś przez neta? Quote
łamAga Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 lepiej chyba isc do sklepu i popatrzec testerami jaki kolor Ci odpowiada .... Quote
angineuuka Posted August 1, 2015 Author Posted August 1, 2015 niby tak, ale nie wiem czy znajdę wszystko w rossmanie albo naturze .. Quote
łamAga Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 i w rossmanie i w naturze jest mega duży wybór wiec na pewno coś znajdziesz , jak zaczelas pisac o kosmetykach to akurat przeglądałam neta i allegro w tym temacie buahaha wczoraj koleżanki mi mowily ze sa kosmetyki z AA dla alergików a ja ....uja widze takiego .... Quote
angineuuka Posted August 1, 2015 Author Posted August 1, 2015 bo są podobno.. Może i dostanę, ale nie chce mi się jeżdzić i szukać :lol: I tak muszę jechać, bo obiecałam babci turkusowy lakier kupić :P Quote
łamAga Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 Nooo widzisz i atk musisz jechać :P fajne pastelowe kolorki lakierów sa w biedronce ;) Quote
angineuuka Posted August 1, 2015 Author Posted August 1, 2015 ja chce do golden rose jechać :D i sobie moze cos kupie. Quote
łamAga Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 NO u mnie takiego sklepu nie ma , ale jutro wybieram sie do rossmana wyfrukowac sobie kilka zdjęć młodego i lukne na kosmetyki :D Quote
angineuuka Posted August 1, 2015 Author Posted August 1, 2015 to luknij jak mozesz :D mogę ci listę zrobić co potrzebuje ahahah Quote
łamAga Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 Lukne lukne :D sporządz mi liste porobie Ci foty :P Quote
angineuuka Posted August 1, 2015 Author Posted August 1, 2015 korektor maskujący cienie pod okami, podkład i fluid o neutralnych kolorach, eye liner w pędzelku, pędzelki, cienie do powiek - jasny i ciemny, tusz do rzęs, rozjaśniacz, mgiełka do ciała, korektor maskujący niedoskonałości.. o i chyba tyle jak na razie :lol: Quote
łamAga Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 fotke zrobiłam co Ci potrzeba i jutro bede działac :D elyner to tylko do kreski na górze powieki jest nie ? Quote
Aleksa. Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 Ja nie malowałam paznokci bardzo dlugoo, ale teraz mają kolorki pastelowe <3 nie wiem, czy na fotce bedzie dobrze widać Quote
angineuuka Posted August 1, 2015 Author Posted August 1, 2015 widać :D moja babcia chce ten lakier, bo na wesele jedzie i będzie jej pasował :lol: Quote
Ania :) Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 Jest jakaś strona kosmetykizameryki jakos tak. Ponoc ceny mają spoko jak i kosmetyki :) Quote
angineuuka Posted August 2, 2015 Author Posted August 2, 2015 Doszlas do wniosku, ze w niedziele nie pojedziesz?:P Quote
Recommended Posts