Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak,ale do cholery ludzie narzekają na segregowane śmieci a potem wychodzą ze swoim psem na kolcach i flexi, gdzie ten sra gdzie popadnie i nie sprzątają. Nosz qrwa, to chore. Chcą zmieniać nasze osiedle a po psie nie potrafią posprzątać. Ja do cholery mam dość sprzątania pod domem gowien od obcych psów. Qrwa ja to biegunkę wczoraj zbieralam spod czyjegoś domu, prawie bym pawia puściła a ludzie normalnie wyglądającego gówna nie potrafią posprzątać. Qrwica mnie bierze, jak tylko przylapie kogoś to zapakuje te gowno i przyjdę i mu wrecze normalnie. Aaggreh

Posted

Frontline combo? Bo na tym chce się skupić ;)

Combo używałam do zeszłego roku. Jakoś ponad rok temu kupiłam normalnego FrontLina i już tak przy nim zostałam ;)

Posted

Combo używałam do zeszłego roku. Jakoś ponad rok temu kupiłam normalnego FrontLina i już tak przy nim zostałam ;)

dzięki :D , chyba się zdecyduje na frontline, ale to psy jeszcze opitolic by był sens
Guest TyŚka
Posted

My na razie jedziemy na fiprixie, ale zwiększyłam częsotliwość podawania i jest ok :p

Ale bravecto i tak spróbujemy.

Posted

To Twoja wina, przez Ciebie oglądam szelki hurtty, a ja ich przecież nie potrzebuję...
jak się skuszę na jakieś to będzie to Twoja wina :lol:

Kup, one cie chcą :D
Ja się zdecydowalam na czerwone norwegi, mega fajna cena a niby raz zalozone :D
Posted

Kup, one cie chcą :D
Ja się zdecydowalam na czerwone norwegi, mega fajna cena a niby raz zalozone :D

ile dałaś za nie?

a mych obliczeń wyszło, że Ciap powinien w 55 śmigać :o

Posted

W 55 norwegach? W norwegach patrz na długość paska, nie na obwód. ;) obwód podobno nieskończony :D dla Comy w sierpniu tez wezmę norwegi, 70.

80 zł, ale czekam jeszcze potwierdzenie długości paska. Bo na dogo znalazłam.

Posted

W 55 norwegach? W norwegach patrz na długość paska, nie na obwód. ;) obwód podobno nieskończony :D dla Comy w sierpniu tez wezmę norwegi, 70.

80 zł, ale czekam jeszcze potwierdzenie długości paska. Bo na dogo znalazłam.

Nieee mi norwegi wcale nie leżą :P

jak już to tylko Y, bo w typie norwegów mamy juliusy :P

ooo to całkiem, całkiem ;)

na FB pełno hurtty sprzedają, ale ceny też piękne :)

Posted

A to fakt, jak Y to może tak. Bo dla Misi Y to tez 55 ;) ale Y 55 tylko na prodogu. Ale do sierpnia mam czas, może Comie wezmę Y. Kto wie :D

Mi jak na razie tylko jedne się podobają...

no ale patrząc na cenę to mogłabym kupić coś innego i może bardziej potrzebnego :lol:

Posted

ile dałaś za nie?

a mych obliczeń wyszło, że Ciap powinien w 55 śmigać :o

Nie wiem ile Ciap ma, na zdjęciach porównując do owczarów większy się wydaje. Mój jamnik ma 60 i jest idealnie (10kg psa, chudzielec) ;)
Posted

Nie wiem ile Ciap ma, na zdjęciach porównując do owczarów większy się wydaje. Mój jamnik ma 60 i jest idealnie (10kg psa, chudzielec) ;)

Ciap ma w kłębie 29cm, więc malutki jest :D

w klacie ma ok. 50cm ;)

Posted

Ja cichutko się rozglądam u sowinki, kudłaty i gadzeciaków :D

kudlatego polecam, tym bardziej ze haft podobno lepszy niż od G. Sowinka kiedyś zabiła mnie cena ;)
Od G jedynie mam adresowki.

Wgl tak właściwie coma nie nadaje się do szelek. :p
Posted

Tylko że w sumie to po co , nie ma śmietników dostosowanych do tego typu "odpadów" takie śmietniki są zazwyczaj koło ławek , i usiadz teraz koło takiego śmietnika jak jest gorąco i takie "zapachy" się wydobywają :/ już pomijając fakt że idziesz ulicą i na odcinku od nas do miasta gdzie mamy bardzo dużo km jest jeden śmietnik !