angineuuka Posted June 4, 2015 Author Posted June 4, 2015 Jakich ja mam debili na osiedlu, qzwa po własnych psach nie potrafią posprzątać Quote
angineuuka Posted June 4, 2015 Author Posted June 4, 2015 Tak,ale do cholery ludzie narzekają na segregowane śmieci a potem wychodzą ze swoim psem na kolcach i flexi, gdzie ten sra gdzie popadnie i nie sprzątają. Nosz qrwa, to chore. Chcą zmieniać nasze osiedle a po psie nie potrafią posprzątać. Ja do cholery mam dość sprzątania pod domem gowien od obcych psów. Qrwa ja to biegunkę wczoraj zbieralam spod czyjegoś domu, prawie bym pawia puściła a ludzie normalnie wyglądającego gówna nie potrafią posprzątać. Qrwica mnie bierze, jak tylko przylapie kogoś to zapakuje te gowno i przyjdę i mu wrecze normalnie. Aaggreh Quote
*Magda* Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Frontline combo? Bo na tym chce się skupić ;) Combo używałam do zeszłego roku. Jakoś ponad rok temu kupiłam normalnego FrontLina i już tak przy nim zostałam ;) Quote
angineuuka Posted June 4, 2015 Author Posted June 4, 2015 Combo używałam do zeszłego roku. Jakoś ponad rok temu kupiłam normalnego FrontLina i już tak przy nim zostałam ;) dzięki :D , chyba się zdecyduje na frontline, ale to psy jeszcze opitolic by był sens Quote
Guest TyŚka Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 My na razie jedziemy na fiprixie, ale zwiększyłam częsotliwość podawania i jest ok :p Ale bravecto i tak spróbujemy. Quote
kalyna Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 To Twoja wina, przez Ciebie oglądam szelki hurtty, a ja ich przecież nie potrzebuję... jak się skuszę na jakieś to będzie to Twoja wina :lol: Quote
angineuuka Posted June 4, 2015 Author Posted June 4, 2015 Zobaczymy. U mnie znowu szał zakupowy hahah Quote
angineuuka Posted June 4, 2015 Author Posted June 4, 2015 To Twoja wina, przez Ciebie oglądam szelki hurtty, a ja ich przecież nie potrzebuję... jak się skuszę na jakieś to będzie to Twoja wina :lol: Kup, one cie chcą :D Ja się zdecydowalam na czerwone norwegi, mega fajna cena a niby raz zalozone :D Quote
kalyna Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Kup, one cie chcą :D Ja się zdecydowalam na czerwone norwegi, mega fajna cena a niby raz zalozone :D ile dałaś za nie? a mych obliczeń wyszło, że Ciap powinien w 55 śmigać :o Quote
angineuuka Posted June 4, 2015 Author Posted June 4, 2015 W 55 norwegach? W norwegach patrz na długość paska, nie na obwód. ;) obwód podobno nieskończony :D dla Comy w sierpniu tez wezmę norwegi, 70. 80 zł, ale czekam jeszcze potwierdzenie długości paska. Bo na dogo znalazłam. Quote
kalyna Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 W 55 norwegach? W norwegach patrz na długość paska, nie na obwód. ;) obwód podobno nieskończony :D dla Comy w sierpniu tez wezmę norwegi, 70. 80 zł, ale czekam jeszcze potwierdzenie długości paska. Bo na dogo znalazłam. Nieee mi norwegi wcale nie leżą :P jak już to tylko Y, bo w typie norwegów mamy juliusy :P ooo to całkiem, całkiem ;) na FB pełno hurtty sprzedają, ale ceny też piękne :) Quote
angineuuka Posted June 4, 2015 Author Posted June 4, 2015 A to fakt, jak Y to może tak. Bo dla Misi Y to tez 55 ;) ale Y 55 tylko na prodogu. Ale do sierpnia mam czas, może Comie wezmę Y. Kto wie :D Quote
kalyna Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 A to fakt, jak Y to może tak. Bo dla Misi Y to tez 55 ;) ale Y 55 tylko na prodogu. Ale do sierpnia mam czas, może Comie wezmę Y. Kto wie :D Mi jak na razie tylko jedne się podobają... no ale patrząc na cenę to mogłabym kupić coś innego i może bardziej potrzebnego :lol: Quote
maxishine. Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Ja cichutko się rozglądam u sowinki, kudłaty i gadzeciaków :D Quote
marta1624 Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 ile dałaś za nie? a mych obliczeń wyszło, że Ciap powinien w 55 śmigać :o Nie wiem ile Ciap ma, na zdjęciach porównując do owczarów większy się wydaje. Mój jamnik ma 60 i jest idealnie (10kg psa, chudzielec) ;) Quote
kalyna Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Nie wiem ile Ciap ma, na zdjęciach porównując do owczarów większy się wydaje. Mój jamnik ma 60 i jest idealnie (10kg psa, chudzielec) ;) Ciap ma w kłębie 29cm, więc malutki jest :D w klacie ma ok. 50cm ;) Quote
angineuuka Posted June 4, 2015 Author Posted June 4, 2015 Ja cichutko się rozglądam u sowinki, kudłaty i gadzeciaków :D kudlatego polecam, tym bardziej ze haft podobno lepszy niż od G. Sowinka kiedyś zabiła mnie cena ;) Od G jedynie mam adresowki. Wgl tak właściwie coma nie nadaje się do szelek. :p Quote
angineuuka Posted June 4, 2015 Author Posted June 4, 2015 Ale po mnie ludzie ryja wydzierali, wiec jak się nie denerwować? Quote
łamAga Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 wszedzie tak jest , chociaż musze przyznać że u nas czesto teraz juz widac jak ludzie jednak sprzątają po psach ;) Quote
angineuuka Posted June 4, 2015 Author Posted June 4, 2015 Na mieście tez widzę, że coraz więcej osób sprząta Quote
łamAga Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Tylko że w sumie to po co , nie ma śmietników dostosowanych do tego typu "odpadów" takie śmietniki są zazwyczaj koło ławek , i usiadz teraz koło takiego śmietnika jak jest gorąco i takie "zapachy" się wydobywają :/ już pomijając fakt że idziesz ulicą i na odcinku od nas do miasta gdzie mamy bardzo dużo km jest jeden śmietnik ! Quote
Recommended Posts