Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja sama z mą trójcą nie chodzę na spacery. Bo zestaw Sonia+Ciap tak mnie wkur*** i doprowadzają do czerwoności jak tylko przekroczymy próg, że już mam dość :lol:

Mam tylko nadzieję, że trzeci owczar będzie mieć dobrze po kopułą i wtedy albo 3 owczary razem, albo Panowie razem i Panie razem... i żeby nie było ja już się mentalnie przygotowuję do papisia, który będzie za jakieś 4 lata :lol:

Czyli będzie sucz :D

Posted

Angi prowadzi dziennik życia na dogo :D

ja jak mam iść do pobrania krwi to zawsze panikuję i słabo mi się robi i takie tam... zawsze blada wychodzę z gabinetu i z miną rodem z horrorów :D

Czyli będzie sucz :D

na 99% ;)

Łudzę się, że tylko Sonia jest wredną suką, jedną na milion :lol:

Posted

Nie no w obecnym stanie lepiej babę brać do stada niż faceta, ot zdrowy rozsądek... oby tylko czkawką mi się nie odbił ten mój rozsądek...

Ale spoko samca też mam w planach, bardzo odległych... :P

Ja mam wsio zaplanowane...

Na Poczwara to coś około 100-120tak słyszałam...

Posted

Teraz na nie nie działa nic, dlatego szukam. Obroz nie chce za bardzo. Wcześniej był sabunol - działał. Ale już nie działa jednak podobno i tak wycofany. Waham się między tabsami bravecto a frontline combo. Chyba xx coś innego proponujecie?

Posted

Teraz na nie nie działa nic, dlatego szukam. Obroz nie chce za bardzo. Wcześniej był sabunol - działał. Ale już nie działa jednak podobno i tak wycofany. Waham się między tabsami bravecto a frontline combo. Chyba xx coś innego proponujecie?

U mnie też Sabunol zawsze działałam, w tym roku już pies złapał 2 kleszcze...

kiltix i kleszcz, foresto ani jednego (tfu, tfu)

Ale obroże mają mega wadę, co jakiś czas trzeba poprawiać, bo u nas się luzuje.. i jedna i druga...

Posted

Jeszcze mam rozdarte serce co do hurty, szukam szelek na wyjazd. Chciałam zamówić te hurty z The Walking Dog - polecam tak w ogóle, kontakt super. Tylko problem tkwi w rozmiarze :( Pisza mi uparcie, że hurtta ma tylko pełne rozmiary - 60, 50 itp... :/ 60 comie powinna pasować, jednakże w pierwszej kolejności chciałam kupić Misi, właśnie z powodu wyjazdu. Zapytacie pewnie - dlaczego nie z prodoga, jeżeli mają rozmiar. Ano dlatego,że nie mają na magazynie i musiałabym czekać ze miesiąc. Nie zdąży na wyjazd. Poza tym TWD będzie mieć w sierpniu limitki. I nie wiem co robić :( czy na razie odpuścić i kupić inne szelki? Czy brać te 60 i potem czekać na 55 a limitki olać? Help me,plz ah te psie problemy xD jakie cudo na kleszcze, jakie szelki xD takie psie problemy to mega odskocznia dla mnie, wiem dziwna jestem. Ale serio, nie myślę wtedy o swoich problemach. Czasem jak mam doła to oglądam internetowe zoologi, jak nie pomaga to znaczy ze mega źle jest.