kalyna Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 No mi też... obecnie mam zawaloną stronę kilkoma miotami i to same owczarki... i weź tu się człowieku trzymaj... :lol: Quote
Guest TyŚka Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Na szczęście ja mam tylko dwie upatrzone hodowle i zawsze jest "Justyna, nie patrz, bo u nas są teraz mioty" :D Quote
angineuuka Posted June 2, 2015 Author Posted June 2, 2015 Po wystawie w Katowicach miałam fazę Na pewna grzywkę pp, z charakteru cudo ♡ na szczęście znalazła dom u rodziców jednej znajomej. Pewnie kiedyś ja spotkam. :D Quote
maxishine. Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Widzę, że nie tylko ja przeglądam mioty. :D Ostatnio przeglądałam strony z bc :D Ktoś podeśle od kelpików dobre hodowle? :P Quote
angineuuka Posted June 3, 2015 Author Posted June 3, 2015 Nie moja bajka. Znowu musze psy wykąpać :lol: Quote
maxishine. Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Ja dziś idę z czterema psami nad zalew, i z aparatem. Mam nadzieję, że braciszek pójdzie ze mną, to i foty będą :D Quote
angineuuka Posted June 3, 2015 Author Posted June 3, 2015 Z czterema fajnie się chodzi, nie mogę się doczekać jak będę chociaż z 3 chodzić ahah Quote
maxishine. Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Taaa, dwa ciągnące, jeden czasem panikujący i nie znający życia i jeden luzem. :D Quote
angineuuka Posted June 3, 2015 Author Posted June 3, 2015 Taaa.. z mojej rany sączy się krew z ropą. O zgrozo dzięki temu sine zeszło o.O wykończe się. Quote
angineuuka Posted June 3, 2015 Author Posted June 3, 2015 Nic. To rana po zabiegu. Idę krew oddać do badań i do przychodni, w potem chyba wykapie psy :D na dworze, o Quote
angineuuka Posted June 3, 2015 Author Posted June 3, 2015 Tak:P ciepłą wodą je wymyje, zobaczymy jaka pogoda będzie jak wrócę :p Quote
*Magda* Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Ja bym chciała choć 2 wyprowadzić :P Taaa.. z mojej rany sączy się krew z ropą. O zgrozo dzięki temu sine zeszło o.O wykończe się. Nie dobrze :/ Quote
angineuuka Posted June 3, 2015 Author Posted June 3, 2015 Mogę ci pożyczyć psa :D No wiem ze nie dobrze właśnie, aktualnie siedzę w przychodni w innej sprawie,ale po drodze się zapytam. ;) Quote
kalyna Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Ja sama z mą trójcą nie chodzę na spacery. Bo zestaw Sonia+Ciap tak mnie wkur*** i doprowadzają do czerwoności jak tylko przekroczymy próg, że już mam dość :lol: Mam tylko nadzieję, że trzeci owczar będzie mieć dobrze po kopułą i wtedy albo 3 owczary razem, albo Panowie razem i Panie razem... i żeby nie było ja już się mentalnie przygotowuję do papisia, który będzie za jakieś 4 lata :lol: Quote
angineuuka Posted June 3, 2015 Author Posted June 3, 2015 Najbolesniejsze pobieranie krwi w życiu :P Quote
maxishine. Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Aż tak źle? Ja tam byłam w listopadzie i tak źle nie było. :P Quote
angineuuka Posted June 3, 2015 Author Posted June 3, 2015 No moje 4 pobieranie w tym roku. piereszy Raz takie bolesne :lol: w boskiej przychodni bolało, ale teraz bolało mocniej xD za to w szpitalu było bezbolesne, ale nie wiem czy to nie wina pana robiacego ahahaha Quote
Recommended Posts