maxishine. Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Czekamy na powalające ciekawostki :D Magda, czemu cię denerwuje od jakiegoś czasu? Co wyprawia? Quote
*Magda* Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Magda, czemu cię denerwuje od jakiegoś czasu? Co wyprawia? Przez ostatnie 3 tyg. zjadła tyle co powinna w tydzień :/ Wszystko jest beeeeeeee :mad: Kurczak, indyk, wołowina, wieprzowina... Jak ją kopnę w dupsko, to się opamięta :D:P Wszędzie, byleby nie do szpitala :P Będzie dobrze ;) Quote
kalyna Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Kocham, ale od ponad 3 tyg. mnie wk*rwia :mad: A skoro Alinka ma Gandzika i Sonię, co ją denerwują, to jeden pies więcej, nie zrobi jej różnicy :D A dawaj ją do mnie ;) a co :D mówisz, że już jej się nie pogorszy? :lol: I Ciap, Ciap też mnie wk*** :D A co ona wyprawia? biedna Toreczka, ona przecież jest taka grzeczna :P Quote
*Magda* Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 A dawaj ją do mnie ;) a co :D mówisz, że już jej się nie pogorszy? :lol: I Ciap, Ciap też mnie wk*** :D A co ona wyprawia? biedna Toreczka, ona przecież jest taka grzeczna :P Napisałam wyżej, co wyprawia :P Nie chce to niech nie je :D Dlatego dostaje ciągle jedną i tą samą porcję jedzenia, dopóki jej nie zje :D I wychodzi na to, że jada raz na 3 dni, bo w końcu się poddaje i zjada ;) Quote
kalyna Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Hahahahaha i to jest ten problem? powinnaś się cieszyć, że zaoszczędzisz :P Quote
angineuuka Posted June 2, 2015 Author Posted June 2, 2015 Taki problem to nie problem :lol: Kurde, bralabym juz te hurtty a brakuje mi trochę funduszyy.. i waham się nad kolorem, ale wiem ze nie będzie to z "bladej" serii :D Quote
*Magda* Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Hahahahaha i to jest ten problem? powinnaś się cieszyć, że zaoszczędzisz :P Ano problem :P Jak ją pizdnę w łeb, to doleci do Ciebie :D Taki problem to nie problem :lol: Kurde, bralabym juz te hurtty a brakuje mi trochę funduszyy.. i waham się nad kolorem, ale wiem ze nie będzie to z "bladej" serii :D Pożycz od rodziców ;) Quote
marta1624 Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Oj żeby moja tak jeść nie chciała jak chce... Madzia może wymienimy się? :lol: Quote
kalyna Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Ano problem :P Jak ją pizdnę w łeb, to doleci do Ciebie :D Spoko, dawaj ją do mnie ;) bardzo szybko nauczy się wsio zjadać :lol: zwłaszcza przy Soni, wtedy to nawet Ciap wpierdziulał warzywka, których nienawidzi :P Hahahah znowu na hurtty Cię wzięło? Quote
*Magda* Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Spoko, dawaj ją do mnie ;) bardzo szybko nauczy się wsio zjadać :lol: zwłaszcza przy Soni, wtedy to nawet Ciap wpierdziulał warzywka, których nienawidzi :P Właśnie dorwałam pindę na gorącym uczynku, jak próbowała wpierdzielić kocią kupę z kuwety GRRRRRRRRRRRRRRR Zdążyła tylko ubabrać sobie nos w piasku :P Nosz kuźwa, ostatnio mam ochotę ją zamordować! Quote
kalyna Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Właśnie dorwałam pindę na gorącym uczynku, jak próbowała wpierdzielić kocią kupę z kuwety GRRRRRRRRRRRRRRR Zdążyła tylko ubabrać sobie nos w piasku :P Nosz kuźwa, ostatnio mam ochotę ją zamordować! no mówię, dawaj ją do mnie, nauczy się jak ma się zachowywać :P Hahaha nie przechodzi jakiegoś kryzysu czy cieczka czy coś? Quote
*Magda* Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 No właśnie czekamy na cieczkę obie :D Z tym, że ja żyję nadzieją na jej brak ;) Quote
marta1624 Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 A Torze może się udziela i też nie chce cieczki :p Quote
angineuuka Posted June 2, 2015 Author Posted June 2, 2015 Gruzlica węzłów chłonnych potwierdzona- jak z wątroba będzie wsio ok to od przyszłego tygodnia zaczynam wdupianie tabletek. Zero alkoholu, a tak liczyłam na picie na wyjedzie ;C 4 dupne tabsy przez bodajże pół roku. A w ranie pp operacji bodajże zapalenie. Quote
angineuuka Posted June 2, 2015 Author Posted June 2, 2015 Skutek uboczny albo na wątrobie albo w uchu Quote
Guest TyŚka Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Współczuję, szybkiego powrotu do zdrowia ;) Co do niejedzenia Tory, eee Magda, przesadzasz. Gdyby to był paps, to bym się przejmowała, ale by się dorosłym, zdrowym psem przejmować, że nie... Północniaki robią sobie min. raz w miesiącu głodówkę, minimum dobową (w lecie bywa że dłuższą) i żyją ;) Quote
Recommended Posts