Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ahahaha a ja jeszcze mam 2 paczki tych smaczków, choć moje za często nie dostają, mam teraz nowy patent...
Marta a jaką zabawkę? ja właśnie zrezygnowałam z psiebudy, teraz jeszcze rezygnacja z karuska i kasa zaoszczędzona.. :lol:

Ogólnie wzięłam frutisy mango i jabłko, piłkę chuckit ultra ball, hoko funny i JW pets z pluszem :) A jutro dadzą mi znać czy zostały jeszcze frutisy to wezmę banan albo rokitnik :)
Posted

Działa wam fera.pl?

mi działa ;)

i tak, nic dzisiaj nie kupuję :lol:

no ja chciałam piłkę z chuckit, ale rozmyśliłam się, tak samo jak z innymi rzeczami :P

Posted

Dobra, przed wyjazdem zrobię zamówienie :P czy papi może latać za piłką taka sum plastowa? Boże, podjaralam się tym papikiem ahaha a nie wiadomo czy będzie ahaha

Posted

Dobra, przed wyjazdem zrobię zamówienie :P czy papi może latać za piłką taka sum plastowa? Boże, podjaralam się tym papikiem ahaha a nie wiadomo czy będzie ahaha

Może :D

choć ja preferuję piłkę na sznurku :D także zrób dziurkę i przewlec sznurek :D tylko sumplasty są twarde, ale może da radę :lol:

też jarałabym się, ahhh będą fotki? poooowiedz, że będą :D

Posted

Dużo nie kupię, bo jakby nie patrzeć to tylko 2 miesiące ;) ah i socjal by wypadało jakiś malutki, by nie było zeschizowane za bardzo ahaha :D będę się z tym chyba jak z jajem obchodzić, w końcu to nie moje będzie ;)

Posted

Angi jaki masz aparat i obiektyw ? Powoli zaczynamy zbierać na jakąś lustrzanke. Oczywiście nie jakąś hiper super dobra :p bo na taka bym musiala 10lat zbierac xd ale taka przyzwoitą, dość łatwa w obsludze. Chodzi mi w zasadzie o robienie psom zdjęć tylko. A kompletnie sie na tym nie znam... zerowe pojecie :p :p