Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest TyŚka
Posted

A ja właśnie się waham czy już się zapisywać czy nie... ale jak się nie zapiszę teraz to prawka chyba nigdy nie zrobię :p

Posted

Zapisywać jak masz możliwość ;) nawet jeżeli byś sporadycznie jeździła. Bo mi się prawko bardzo przyda. Czy to na zakupy jak taty nie ma, czy do lekarza, albo na spacer. Bo polane będą za jakiś czas robić, będzie wybieg dla psów ♡ juz go widzę xD

Posted

Nie prawda :P

Mój brat ma czarny, ja kolorowy. Taka sama wielkość, to samo miejsce na ciele, ten sam dzień robienia, ten sam salon tatuaży. Cena identycznie taka sama ;)

No u nas są duzo wieksze ceny kolorowych tatuaży ;)

Posted

Zapisywać jak masz możliwość ;) nawet jeżeli byś sporadycznie jeździła. Bo mi się prawko bardzo przyda. Czy to na zakupy jak taty nie ma, czy do lekarza, albo na spacer. Bo polane będą za jakiś czas robić, będzie wybieg dla psów ♡ juz go widzę xD

Posted

Mnie to przemlemlanie nie brzydzi ;)

Jutro po lekarzu i innych sprawach zajmę się nią jak przeżyje.

Boże jak ja będę koszmarnie wyglądać na jutrzejszych zdjęciach ; p

Posted

Jezu, ja chyba nawet strzykawki nie mam D:

No do prawka, weszło takie prawo ze przed zapisaniem się na kurs trzeba iść ze zdjęciem i zaświadczeniem od lekarza do urzędu założyć profil kierowcy. A że ja chcę iść na ten kurs od 8 czerwca, to muszę to zrobić to teraz. A nie wyglądam świetnie no i ryj znowu popuchl