Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest TyŚka
Posted

Mnie kiedyś jarały tatuaże i kolczyki. Teraz tatuaże - tak, ale u kogoś i pod warunkiem, że są świetnie dopracowane, z kolei kolczyki mi się nie podobają ;).

Posted

Dla mnie tatuaże są neutralne, ktoś ma ok niech ma, zwracają moją uwagę tylko wtedy kiedy są super zrobione :) Sama bym nie chciała bo mi się takie rzeczy zwyczajnie nudzą, a z usunięciem jest trochę trudniej jak z wyjęciem kolczyka ;) Kolczyki podobają mi się tylko w uszach :P

Posted

No właśnie tu jest pies pogrzebany, bo wiem ze może mnie tatuaż znudzić. Jeszcze z początku roku byłam pewna, teraz już nie. Ale na karku mogłabym mieć ale na razie nie teraz. Teraz to zdrowie.

Posted

Powiem wam że z usuniąciem tatuażu to nie jest tak prosto , moja siostra zrobiła sobie tatuaż mimo ze jej odradzałam bo wiedziałam na 100% że bedzie żałowala no i sie nie pomysliłam , za tatuaż nie zapłacila nic a za usunięcie zapłaciła 380 zł a i tak ma blizne ....

Posted

No właśnie :D ale łapkę/grzywacza na karku mogłabym mieć :D szkoda ze nie wpadłam na to wcześniej :P

Nic straconego , po badaniach możesz zrobi sobie ;)

Guest TyŚka
Posted

Mnie też kolorowe się nie podobają :D