angineuuka Posted May 7, 2015 Author Posted May 7, 2015 No zależy mi na szybkiej wysyłce XX No trochę lewo z tym szpitalem, ale istnieje możliwość ze mnie cofną bo moje gardło płacze :p Quote
angineuuka Posted May 7, 2015 Author Posted May 7, 2015 No ale nie wiem czy mogą dać znieczulenie jak okaże się że jestem chora ;) bo zdania jestem tego samego xd Quote
angineuuka Posted May 7, 2015 Author Posted May 7, 2015 Wole juz się zgodzić na pełną narkoze :p Quote
łamAga Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Lepiej tylko miejscowe znieczulenie :P sama nie wiem jak to jest z tym jak sie jest chorym ;) Quote
marta1624 Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Mnie odłożyli operację (ale w narkozie) bo byłam przeziębiona, a koleżance bo okres miała. Ale z innym znieczuleniem to nie wiem ;) Quote
angineuuka Posted May 7, 2015 Author Posted May 7, 2015 Węzły chłonne mogą być powiększone przez.. angine? Wtf, boże nie wiem czego się spodziewać. Zacznie się ciężkie 2 tyg w oczekiwaniu na wyniki :p Quote
marta1624 Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 To przez ten nick :p Nie smutaj, na pewno będzie wszystko ok :) Quote
kalyna Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Tak mi się przypomniało.. mega w czas... ja miałam powiększone węzły chłonne, wyglądałam okropnie... i okazało się, że mam początku reumatyzmu, że to może być rodzinne itp. Także głowa go góry, to nie musi być nic złego.. a wyszło to u mnie chyba w gimnazjum. Quote
angineuuka Posted May 9, 2015 Author Posted May 9, 2015 Za 10 dni wyniki. Ogólnie nie było by tak źle gdyby nie wyciskanie tego węzła :P te paluchy w środku bolały nieziemsko, że heheszkowaci lekarze nawet nie pomagali. ; ) zakleili mnie tak dziwnie, że nie umiem mieć głowy w inną stronę niż lewo :P bo jak się próbuje wyprostować to ciągnie mi skórę :lol: oczywiście będąc w szpitalu oglądałam na sygnale i szpital. XD powiedziałam babce ze nie chce kolejnej kroplowki to odrzekła ze nie :D trochę mnie też ciągnie jak próbuje się położyć czy usiąść ale to taki chwilowy ból : p i podwójny przy przełykaniu i gryźć średnio na razie mi idzie :P a i Misia mnie broniła ;) nawet przed mama :p niestety na noc wolałam ja wyrzucić :p zasnęłam o 19 :lol: Quote
Baton Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Wow Anigna :O Nigdy chyba nie widziałam, żebyś ty tyle napisała o.O Quote
łamAga Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Nie fajny ten zabieg :/ Vege a jak stosujesz tą wcierkę ? na suche włosy ? i jak One wyglądają na drugi dzien jak sie nie umyje , są tłuste ? Quote
Recommended Posts