vege* Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 Trzymam kciuki za dzisiejszą maturę ;) Tytuł galerii świetny :D Ktoś mi powie jak zmienić tytuł? Bo nie ogarniam, a chciałam zmienić u siebie :P Quote
angineuuka Posted May 4, 2015 Author Posted May 4, 2015 Tez nie ogarniam, tak samo jak tej pogody i tego ze w przychodni sa dwa lekarze i zodyn mi nie moze wypisac skierowania. ZODYN QWA Quote
łamAga Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 Bo dla Anginy już nie ma ratunku :P ehhh tak mi przykro ;( :P Quote
angineuuka Posted May 4, 2015 Author Posted May 4, 2015 Bo ich nie bylo akurat o tej godzinie co ja moglam :p Mamy jajuszka :D ! Inkubuje je chybA zaraz Quote
Guest TyŚka Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 Jakie jajuszka? :D Weeź, przez chwilę myślałam, że wlazłam do swojej galerii xd Quote
Guest TyŚka Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 Hahaha, to się nazywa dziwne zainteresowania xd Dla mnie ślimaki to tylko slimaki, nie wywołują pozytywnych uczuć. Quote
Baton Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 Weeź, przez chwilę myślałam, że wlazłam do swojej galerii xd Skoro nawet ty się mylisz to ja się już nawet nie dziwię :P Angina - nazwa boska, ale weź zmień na Ciote i Gamonia :P Quote
angineuuka Posted May 4, 2015 Author Posted May 4, 2015 Fajne są ;) lubię je głaskać. Zobaczymy czy coś wyjdzie z jajek:D Quote
angineuuka Posted May 4, 2015 Author Posted May 4, 2015 Skoro nawet ty się mylisz to ja się już nawet nie dziwię :P Angina - nazwa boska, ale weź zmień na Ciote i Gamonia :P wal się, nie chce mi się :D Quote
Guest TyŚka Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 Nic do nich nie mam, o ile nie pokazują mi się w śpiworze... Quote
angineuuka Posted May 4, 2015 Author Posted May 4, 2015 Myślę jeszcze o innym obrzydliwszym zwierzu :p ale to kiedyś... One nie są obrzydliwe. Serio. Są gorsze rzeczy Quote
angineuuka Posted May 4, 2015 Author Posted May 4, 2015 Nadal mam rozkmine czy wziąść haft z napisem Ciota czy Gamoń :P Quote
Recommended Posts