angineuuka Posted April 2, 2015 Author Posted April 2, 2015 Nowe odkrycie, Czego Coma bardzo sie boi? Coma boi sie parasola. :p Quote
Guest TyŚka Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 To Cię z kimś pomyliłam :p łał, fotki rewelacyjne są! Takie klimatyczne :D Quote
*Magda* Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 U mnie 12'C, a słońce jest ale czasem się chowa za chmurami :) Podwórko pozamiatane i wymieniłam piasek w piaskownicy :D Dobrze, bo od tygodnia non stop padał deszcz :/ Quote
angineuuka Posted April 3, 2015 Author Posted April 3, 2015 Pani Pogoda musi zmienic dilera. Zdecydowanie. Quote
łamAga Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Magda Tobie to jak zwykle tylko jajka w głowie :P Quote
*Magda* Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Magda Tobie to jak zwykle tylko jajka w głowie :P Komu w głowie, temu w głowie :P Mi się po prostu podoba takie świąteczne ozdabianie drzewek :/ Quote
Recommended Posts