Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

w piątek chyba jestem w Krakowie, a jeśli nie to na ćwiczeniach(wykłady to se omijać mogę, ale ćwiczenia niet). Miałam z Olą się zabrać, ale przecież też ma szkołę. 

Posted

Otrivin tez mam :D

a pomagają Ci te krople co alergolog przepisuje ? bo ja 3 razy wykupiłam 3 różne rodzaje kropli jakie mi przepisała za każde dałam 50 zł i qurwa nic nie pomogły , po 3cim rodzaju dałam sobie spokój i używam tylko otrivin :D

Posted

Te tabsy musze brać na czczo, będzie lipnie jak zapomnę :P
Ja ogólnie brała bym je od wtorku, bo we wtorek idę na ta morfologie a pisze ze może oszukać wyniki :P rzadko bo rzadko, no ale ja mam szczęście:-)

Posted

No te krople na alergię są dziwne a są tez otrivin alergy i są "smaczne" :D

tyle wytrzymałaś to i do wtorku wytrzymasz , każdy lek może przekłamać wynik więc nie ma co ryzykować , ja dzisiaj byłam sie zarejestrować do alergologa i oczywiwscie jak ostatnio byłam to nie zauwazylam ze rejestracja do niej jest tylko w srody miedzy 12sta a 18sta hehe

Posted

Mojemu tacie też tylko otrivin pomaga, miał tyle innych i do kitu wszystkie ;)

coś musi w nich być , jak byłam w ciazy i nie moglam uzywac kropli to kupowalam te dla dzieci otrivin i mimo iż są słabiutkie to i tak mi pomagały jak by je wycofali to leżę i kwicze :P