angineuuka Posted February 7, 2015 Author Posted February 7, 2015 Staram się nie brać pprzeciwbólowych przy takich bólach; ) Quote
łamAga Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 ja staram sie nigdy nie brac przeciwbólowych , głowa mnie boli raz na poł roku wiec daje rade chyba ze mnie brzuch napierdziela to wezme ;) Quote
*Monia* Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Panno Angino wyślij adres do taks bo obróżek za karę nie dostaniesz :P A tak w ogóle to się przywitam - jak wszyscy to wszyscy i ja też :D Quote
angineuuka Posted February 7, 2015 Author Posted February 7, 2015 Nie umiem zasnąć. :P panna Angina wyślę adres jak wyślę pieniądze :P pisałam jej ze email dotarł.. Quote
*Monia* Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 To sobie wypij coś na sen - mleko, meliskę, pół litra, czy co tam lubisz :P Byłaś wyszczególniona w brakujących adresach to dałam Ci znać ;) Quote
angineuuka Posted February 7, 2015 Author Posted February 7, 2015 Widziałam! :D w końcu ktoś mnie wyróżnił ahahaha. Nie no, jutro mam zamiar wrócić do domu to w poniedziałek podejmę u wyślę hajsy. Wczoraj leżałam w łóżku, nagle zaczęło okno się ruszać, a po chwili łóżko.. wiem mniej więcej jak się czują gdy jest trzęsienie ziemi :D Quote
angineuuka Posted February 8, 2015 Author Posted February 8, 2015 To było z kopalni :P u HEJ dla wszystkich pierwszy o ostatni raz xd Quote
angineuuka Posted February 8, 2015 Author Posted February 8, 2015 Dziś na padało świeża porcja śniegu :D w Zabrzu chyba też. Quote
angineuuka Posted February 8, 2015 Author Posted February 8, 2015 To jutro pewnie pójdę na spacer :D i tak musze iść pieniądze wysłać tak właściwie. :P Quote
angineuuka Posted February 8, 2015 Author Posted February 8, 2015 Bo bystrzaku nie ma mnie w domu? Quote
angineuuka Posted February 8, 2015 Author Posted February 8, 2015 Aga, nie wqrwiaj przy niedzieli. ;] Quote
angineuuka Posted February 8, 2015 Author Posted February 8, 2015 Oesu, jaką Misia jest czarnaa :mdleje: jak ja z nią jutro pójdę na spacer? :/ i w końcu zobaczyłam klatkę :D. Wyszło tak ze nie mam gdzie jej postawić :P Quote
Recommended Posts