angineuuka Posted December 18, 2014 Author Posted December 18, 2014 Coma to ogólnie prawie wszystko zezre, w ogromnych ilościach. Marchewkę tez jadła wcześnie.. pierwszy raz spowodowała takie akcje :P a pogryzla ładne :p Quote
angineuuka Posted December 19, 2014 Author Posted December 19, 2014 Porządek to zapewnie do pierwszego spaceru :D :lol: Quote
marta1624 Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Eee tam, mało :D Musisz dokupić :evil_lol: Quote
angineuuka Posted December 19, 2014 Author Posted December 19, 2014 Większość do brudzenia, niektóre juz brudne i nie do domycia.. Quote
marta1624 Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Czyli musisz dokupić :p Misia i Coma nieszczęśliwe z takiej ilości :evil_lol: Quote
angineuuka Posted December 19, 2014 Author Posted December 19, 2014 Konkurs pod tytułem "co zjadła Coma? " przewiduje nagrodę jak ktoś zgadnie :p Quote
kalyna Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Wow :o jaka kolekcja :lol: A ja dygam się nad zestawem dla Soniuli. Bo przecież ma jeden i jej wystarcza :evil_lol: Quote
angineuuka Posted December 19, 2014 Author Posted December 19, 2014 Marzą mi się jeszcze hurtta, ale to raczej obroze-szelki na bank nie wymiarowe :P ale to marzenia ścietej głowy. Teraz ma zamiar kupić kongi, albo kongo podobne ale to Już po nowym roku ;) Quote
kalyna Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Marzą mi się jeszcze hurtta, ale to raczej obroze-szelki na bank nie wymiarowe :P ale to marzenia ścietej głowy. Teraz ma zamiar kupić kongi, albo kongo podobne ale to Już po nowym roku ;) ooo to to to też mi sie marzy. Ale tylko ze względu na podszycia, mega fajne kolorki mają. I na tym mój zachwyt się kończy :lol: Mi już tylko zostały 3 zabawki co chodzą mi po głowie, ale to pewnie dopiero za minimum pół roku będę o nich myśleć poważnie ;) No i ten różowiutki zestaw dla Soniuli... obrożę, szelki i smycz :grins: Ale moje ogólnie mają wszystkiego tyle, że to nie jest nam potrzebne, nieee na pewno :D Quote
xxxkaluniaxxx Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Konkurs pod tytułem "co zjadła Coma? " przewiduje nagrodę jak ktoś zgadnie :P Bombkę :siara: Quote
rashelek Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Fajniasty ten kalendarz, pokaż go więcej :D Podziwiam trzymania psich klamotów w kartonie, swego czasu próbowałam i był w częściach po może 2tyg. O wiele lepiej się sprawdza plastikowe pudło i kosz :D No i wcaaaale nie macie tego aż tak dużo, możesz jeszcze kupowac :P Quote
angineuuka Posted December 19, 2014 Author Posted December 19, 2014 Nie, to nie bombka xD było by to za łatwe :p ten karton juz trwa kilka miesięcy, wcześniej był inny. Składany długo nie wytrwal. Ale czaje się na plastikowe pudło z przykrywką :lol: mam 10,5 obroży na psa :p ii 4 sztuk szelek - 3 Misi a jedna Comy. Mam 1 step iny, Norwegii i guardy jak widać. Pierwsze guardy os Comy wywaliłam :p Quote
rashelek Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Takie pudła z pokrywką można dostać w marketach, jak trafisz na wyprzedaż to kupisz za grosze. Ja za swoje dałam chyba 10zł, przecenione z 40, bo było ostatnie z księżniczkami ;) To nie widać w tym pudle aż tylu obroży, coś tu oszukujesz :P Quote
angineuuka Posted December 19, 2014 Author Posted December 19, 2014 Sama się dziwię ze jakos jest ich 21, nie możliwe to :lol: Quote
marta1624 Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Ja mam też pudło z curvera, ale na zabawki. Na akcesoria muszę kupić drugie :D Quote
angineuuka Posted December 19, 2014 Author Posted December 19, 2014 Pudła z curvy są fajne podobno, ale póki żyje ten karton to nie myślę o innym :p Quote
rashelek Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Pokaż całą kolekcję tych rzeczy, żeby je było lepiej widać ;) Ja mam pudełka z curvera na drobnicę i faktycznie są fajne, bardzo trwałe na pewno. A te duże na psie rzeczy to mam jakieś noname i rozkładany kosz w szafie. Quote
marta1624 Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Mnie przekonał wygląd tych pudeł :D i wielkość spasowała idealnie ;) Ale ogólnie tajne są, nie mogę się przyczepić ;) Quote
Recommended Posts