Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marzą mi się jeszcze hurtta, ale to raczej obroze-szelki na bank nie wymiarowe :P ale to marzenia ścietej głowy. Teraz ma zamiar kupić kongi, albo kongo podobne ale to Już po nowym roku ;)

Posted

Marzą mi się jeszcze hurtta, ale to raczej obroze-szelki na bank nie wymiarowe :P ale to marzenia ścietej głowy. Teraz ma zamiar kupić kongi, albo kongo podobne ale to Już po nowym roku ;)

ooo to to to też mi sie marzy. Ale tylko ze względu na podszycia, mega fajne kolorki mają. I na tym mój zachwyt się kończy :lol:

Mi już tylko zostały 3 zabawki co chodzą mi po głowie, ale to pewnie dopiero za minimum pół roku będę o nich myśleć poważnie ;)

No i ten różowiutki zestaw dla Soniuli... obrożę, szelki i smycz :grins: Ale moje ogólnie mają wszystkiego tyle, że to nie jest nam potrzebne, nieee na pewno :D

Posted

Fajniasty ten kalendarz, pokaż go więcej :D

Podziwiam trzymania psich klamotów w kartonie, swego czasu próbowałam i był w częściach po może 2tyg. O wiele lepiej się sprawdza plastikowe pudło i kosz :D No i wcaaaale nie macie tego aż tak dużo, możesz jeszcze kupowac :P

Posted

Nie, to nie bombka xD było by to za łatwe :p ten karton juz trwa kilka miesięcy, wcześniej był inny. Składany długo nie wytrwal. Ale czaje się na plastikowe pudło z przykrywką :lol: mam 10,5 obroży na psa :p ii 4 sztuk szelek - 3 Misi a jedna Comy. Mam 1 step iny, Norwegii i guardy jak widać. Pierwsze guardy os Comy wywaliłam :p

Posted

Takie pudła z pokrywką można dostać w marketach, jak trafisz na wyprzedaż to kupisz za grosze. Ja za swoje dałam chyba 10zł, przecenione z 40, bo było ostatnie z księżniczkami ;)

To nie widać w tym pudle aż tylu obroży, coś tu oszukujesz :P

Posted

Pokaż całą kolekcję tych rzeczy, żeby je było lepiej widać ;)

Ja mam pudełka z curvera na drobnicę i faktycznie są fajne, bardzo trwałe na pewno. A te duże na psie rzeczy to mam jakieś noname i rozkładany kosz w szafie.