Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']Mnie Onek nie ale taki mały mieszaniec i [B]ratlerek[/B] też mnie kiedyś pogryzły :lol:[/QUOTE]

to chyba komar mocniej gryzie :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']boleć nie bolało to fakt :evil_lol: ale szczękę miałam na udzie odbitą :evil_lol:[/QUOTE]

:evil_lol:

Posted

[quote name='Angi']dziabnięcie z małego psa też boli, info niestety potwierdzone :evil_lol:[/QUOTE]

ja w szoku byłam wiec nie czulam :evil_lol: wchodziłam do klatki schodowej a z niej wyskoczył ratlerek i uwiesił mi się na nodze , mało tego to był pies policjanta który w szoku sam nie wiedział co zrobić :evil_lol:

Posted

czuję się bardzo niepewnie gdy widzę onka luzem.:roll:
chyba zaczynam się ich bać:roll:

[url]https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/10383557_10152299229608613_6161332245695462135_n.jpg?oh=8f50f4528b655dae45e6f386eb51c6a5&oe=544DCED9[/url]

kupcie mi :lol:

Posted

Mnie też "wilczur" zaatakował, mam szramę na ręce :roll: Ale największą zrobił mi królik jak się na mnie rzucił, mam bliznę jakbyś się cieła. Ale wtedy było poważnie :roll:

Posted

[quote name='Angi']nienawidze sie szykowac na wyjazdy :p[/QUOTE]

co Ty gadasz , szykowanie do wyjazdu jest super :multi: a najlepsze jest jak na miejscu okazuje sie ze połowy się nie wzięło :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']co Ty gadasz , szykowanie do wyjazdu jest super :multi: a najlepsze jest jak na [B]miejscu okazuje sie ze połowy się nie wzięło[/B] :evil_lol:[/QUOTE]

na bank :multi::multi:

tym bardziej, że jedziemy we dwójkę :p

Posted

[quote name='Angi']si ;)[/QUOTE]

ale macie fajnie :loveu: ja w tym roku co jedynie moge sobie pojechac na Rodos :lol: rodzinne osiedlowe działki otoczone siatką :roll:

Posted

[quote name='Angi']
[URL]https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/10383557_10152299229608613_6161332245695462135_n.jpg?oh=8f50f4528b655dae45e6f386eb51c6a5&oe=544DCED9[/URL]

kupcie mi :lol:[/QUOTE]

Fajny :p