angineuuka Posted July 1, 2014 Author Posted July 1, 2014 :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
angineuuka Posted July 1, 2014 Author Posted July 1, 2014 (edited) [URL]http://www.sklep.petsmile.pl/produkt/546/produkty-dla-psow-trixie-kaganiec-plastikowy-wygodny-i-lekki-1-7.html[/URL] \ te 17 cm to co to? długość, obwód? szerokość ;p Edited July 1, 2014 by Angi Quote
angineuuka Posted July 1, 2014 Author Posted July 1, 2014 mhm, chyba jednak wystukam mejla ;) i wezmę Miś do CH :P Wyprawkę wyjazdową czas zacząć 8) Quote
Baski_Kropka Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 Nam sie plastikowy kaganiec mega zdefasonował nie wiem jak to możliwe :/ Za to metalowy zniesie orkę Dextera :D Gdzie jedzieciena wakacje? W TescoExtra podobno fajne klatki materiałowe są :) i nie drogie Quote
angineuuka Posted July 1, 2014 Author Posted July 1, 2014 nie opłaca mi się kupować klatki na 10 dni, tym bardziej ze nie mam pewności czy ją użyje. No i czy Miś pojedzie, bo może zacieczkować. Coma własnie zaczęła 8) Ale kaganiec obowiązkowo, tyle obcych psów na raz :lol: no do tych Gliwic z dogo ekipą :) ( jakieś ciulstwa na komary trzeba nakupić :evil_lol: ) Quote
Sonka95 Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 Ja się właśnie boje , że moja dostanie cieczki akurat kiedy trzeba będzie wyjechać :diabloti: :crazyeye: nad klatką materiałową się zastanawiałam ale jednak szkoda kasy jak i tak z niej korzystać w domu nie będę :D Quote
angineuuka Posted July 1, 2014 Author Posted July 1, 2014 byłby to zakup bezsensu :p worki na qpy muszę jeszcze dokupić :mdleje: Quote
angineuuka Posted July 2, 2014 Author Posted July 2, 2014 Czesto ruszam z psem na miasto, wiec jako przyklad zajebistego wlasciciela psa :grins: sprzatam qpe w rozowe worki :p Quote
łamAga Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 [quote name='Angi']Czesto ruszam z psem na miasto, wiec jako przyklad zajebistego wlasciciela psa :grins: sprzatam qpe w rozowe worki :p[/QUOTE] Tylko ciekawe czy masz gdzie to później wywalić :eviltong: Quote
angineuuka Posted July 2, 2014 Author Posted July 2, 2014 wrzucam do normalnego kosza :eviltong: bo jezeli znajdziesz normalny kosz na qpy to czesto pelny :roll: smieciami zapelniony, nie qpami :p Quote
łamAga Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 [quote name='Angi']wrzucam do normalnego kosza :eviltong: bo jezeli znajdziesz normalny kosz na qpy to czesto pelny :roll: smieciami zapelniony, nie qpami :p[/QUOTE] no własnie a do normalnego nie powinno sie wrzucac bo sanepid ma prawo sie dojepać , więc bądz mądry i pisz wiersze :eviltong: Quote
angineuuka Posted July 2, 2014 Author Posted July 2, 2014 w dopie to mam :grins: zawsze moge nie sprzatac :eviltong: Quote
łamAga Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Ja nie chodze w miejsca publiczne z psami więc nie sprzątam , na blokach sprzątałam bo raz zapłaciłam 50 zł mandatu za nie posprzatanie :evil_lol: ale jak bym kiedyś szła to celowo poczekała bym na straż miejską , kazała ( jak by to było możliwe ) psu się ucaplić , zrobić co swoje , ładnie bym posprzatała i podeszła do nich mówiąc " dzień dobry ! jak miło was widzieć ( wręczajac im owy pakunek ) proszę bardzo bo ja nie wiem co z tym zrobić ! Moja teściowa była w tej sprawie w urzędzie , mówili ze sie tym zajmą , a co zrobili ? na cały Ostrów est jeden psi śmietnik i to koło weterynarza bo weterynarz sam za własne pieniądze go postawił .... Quote
angineuuka Posted July 2, 2014 Author Posted July 2, 2014 gówniana sprawa :diabloti: chciałam zamówić sobie telefon w pleju, ale nie wiem czy dobrze wybiorę. help:cool1::cool3::lol: Quote
łamAga Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 [quote name='Angi']gówniana sprawa :diabloti: chciałam zamówić sobie telefon w pleju, ale nie wiem czy dobrze wybiorę. help:cool1::cool3::lol:[/QUOTE] Mój brat dwa dni temu wlasnie kupil , ale nie bral przez neta bo mu shit wciskali :shake: On wziął jakiegoś LG mini 2 ;) fajny nawet ;) Quote
angineuuka Posted July 2, 2014 Author Posted July 2, 2014 [quote name='Naklejka']Angi, te kagance sa w simply ;)[/QUOTE] dzięki ;) tylko, ze ja na umowę chcę, dokładniej na doładowania ;) [SIZE=2]tylko, ze wciskają mi Alcatel onetouch Pop C3[/SIZE], nie wiem czy go brać.. bo chciałam na 30 zł/ms.. :roll: Quote
łamAga Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 [quote name='Angi']dzięki ;) tylko, ze ja na umowę chcę, dokładniej na doładowania ;) [SIZE=2]tylko, ze wciskają mi Alcatel onetouch Pop C3[/SIZE], nie wiem czy go brać.. bo chciałam na 30 zł/ms.. :roll:[/QUOTE] Ale to nie istotne na co chcesz , mój brat poprzednią umowe zawierał wlasnie przez internet , na abonament , teraz mu sie skonczyła umowa i przedłużał ale normanie poszedł do salonu bo to bez różnicy jest czy telefonicznie czy w salonie weźmiesz z ta różnicą że telefonicznie mają "za zadanie" wypchnąć telefony jakich na magazynie maja najwiecej i nie schodzą , bo klient nie dotknie nie pooglada , dopiero zobaczy jak mu przyśla , a w salonie zaproponują Ci ich więcej i każdego Ci włączą i pokażą , tych Alcateli onetouch Pop C3 akurat nie znam ale mój szwagier wziął w Playu przez internet alcatela one touch idol mini 2 i jest fajny , nie za duzy płaski , dobrze w ręce sie trzyma i opcje tez ma wypasione ;) Quote
angineuuka Posted July 2, 2014 Author Posted July 2, 2014 [B][SIZE=2]Aga, ty mi kiedyś polecałaś [/SIZE][/B][B][SIZE=2]Samsung Galaxy Trend Plus ?[/SIZE][/B] Quote
łamAga Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 [quote name='Angi'][B][SIZE=2]Aga, ty mi kiedyś polecałaś [/SIZE][/B][B][SIZE=2]Samsung Galaxy Trend Plus ?[/SIZE][/B][/QUOTE] hmmmm nie wiem , nie pamietam , wiem ze moja siostra go miała ale sie go pozbyła , zamieniła na Lg 7demke bo jej się nie podobał :shake: Quote
Recommended Posts