Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[URL]http://www.sklep.petsmile.pl/produkt/546/produkty-dla-psow-trixie-kaganiec-plastikowy-wygodny-i-lekki-1-7.html[/URL]
\

te 17 cm to co to? długość, obwód? szerokość ;p

Edited by Angi
Posted

Nam sie plastikowy kaganiec mega zdefasonował nie wiem jak to możliwe :/
Za to metalowy zniesie orkę Dextera :D

Gdzie jedzieciena wakacje?
W TescoExtra podobno fajne klatki materiałowe są :) i nie drogie

Posted

nie opłaca mi się kupować klatki na 10 dni, tym bardziej ze nie mam pewności czy ją użyje. No i czy Miś pojedzie, bo może zacieczkować. Coma własnie zaczęła 8) Ale kaganiec obowiązkowo, tyle obcych psów na raz :lol:
no do tych Gliwic z dogo ekipą :)
( jakieś ciulstwa na komary trzeba nakupić :evil_lol: )

Posted

Ja się właśnie boje , że moja dostanie cieczki akurat kiedy trzeba będzie wyjechać :diabloti: :crazyeye: nad klatką materiałową się zastanawiałam ale jednak szkoda kasy jak i tak z niej korzystać w domu nie będę :D

Posted

[quote name='Angi']Czesto ruszam z psem na miasto, wiec jako przyklad zajebistego wlasciciela psa :grins: sprzatam qpe w rozowe worki :p[/QUOTE]

Tylko ciekawe czy masz gdzie to później wywalić :eviltong:

Posted

[quote name='Angi']wrzucam do normalnego kosza :eviltong:
bo jezeli znajdziesz normalny kosz na qpy to czesto pelny :roll: smieciami zapelniony, nie qpami :p[/QUOTE]

no własnie a do normalnego nie powinno sie wrzucac bo sanepid ma prawo sie dojepać , więc bądz mądry i pisz wiersze :eviltong:

Posted

Ja nie chodze w miejsca publiczne z psami więc nie sprzątam , na blokach sprzątałam bo raz zapłaciłam 50 zł mandatu za nie posprzatanie :evil_lol: ale jak bym kiedyś szła to celowo poczekała bym na straż miejską , kazała ( jak by to było możliwe ) psu się ucaplić , zrobić co swoje , ładnie bym posprzatała i podeszła do nich mówiąc " dzień dobry ! jak miło was widzieć ( wręczajac im owy pakunek ) proszę bardzo bo ja nie wiem co z tym zrobić !
Moja teściowa była w tej sprawie w urzędzie , mówili ze sie tym zajmą , a co zrobili ? na cały Ostrów est jeden psi śmietnik i to koło weterynarza bo weterynarz sam za własne pieniądze go postawił ....

Posted

[quote name='Angi']gówniana sprawa :diabloti:

chciałam zamówić sobie telefon w pleju, ale nie wiem czy dobrze wybiorę. help:cool1::cool3::lol:[/QUOTE]

Mój brat dwa dni temu wlasnie kupil , ale nie bral przez neta bo mu shit wciskali :shake:

On wziął jakiegoś LG mini 2 ;) fajny nawet ;)

Posted

[quote name='Naklejka']Angi, te kagance sa w simply ;)[/QUOTE]

dzięki ;)

tylko, ze ja na umowę chcę, dokładniej na doładowania ;) [SIZE=2]tylko, ze wciskają mi Alcatel onetouch Pop C3[/SIZE], nie wiem czy go brać.. bo chciałam na 30 zł/ms.. :roll:

Posted

[quote name='Angi']dzięki ;)

tylko, ze ja na umowę chcę, dokładniej na doładowania ;) [SIZE=2]tylko, ze wciskają mi Alcatel onetouch Pop C3[/SIZE], nie wiem czy go brać.. bo chciałam na 30 zł/ms.. :roll:[/QUOTE]

Ale to nie istotne na co chcesz , mój brat poprzednią umowe zawierał wlasnie przez internet , na abonament , teraz mu sie skonczyła umowa i przedłużał ale normanie poszedł do salonu bo to bez różnicy jest czy telefonicznie czy w salonie weźmiesz z ta różnicą że telefonicznie mają "za zadanie" wypchnąć telefony jakich na magazynie maja najwiecej i nie schodzą , bo klient nie dotknie nie pooglada , dopiero zobaczy jak mu przyśla , a w salonie zaproponują Ci ich więcej i każdego Ci włączą i pokażą , tych Alcateli onetouch Pop C3 akurat nie znam ale mój szwagier wziął w Playu przez internet alcatela one touch idol mini 2 i jest fajny , nie za duzy płaski , dobrze w ręce sie trzyma i opcje tez ma wypasione ;)

Posted

[quote name='Angi'][B][SIZE=2]Aga, ty mi kiedyś polecałaś [/SIZE][/B][B][SIZE=2]Samsung Galaxy Trend Plus ?[/SIZE][/B][/QUOTE]

hmmmm nie wiem , nie pamietam , wiem ze moja siostra go miała ale sie go pozbyła , zamieniła na Lg 7demke bo jej się nie podobał :shake: