maxishine. Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 [quote name='magdabroy']Z tego co kojarzę, to dadzą Ci zastrzyk (coś jak szczepionka) i po kilku dniach sprawdza się czy coś jest na skórze w miejscu podania zastrzyku ;)[/QUOTE] Łeee, myślałam że to coś poważniejszego. :evil_lol: Quote
*Magda* Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 [quote name='Angi']gruźlica jest poważna :p[/QUOTE] Gruźlica jako choroba tak, ale sama próba jest bezpieczna ;) A czemu musisz mieć robioną próbę? Ktoś u Ciebie miał/ma gruźlicę? Quote
angineuuka Posted May 5, 2014 Author Posted May 5, 2014 kiedyś w rodzinie miałam gruźlicę, więc niestety wiem z czym to się je :roll: ale czytałam, ze ogólnie robi się te badania u młodzieży. ;) kartkę mi wysłali, ze mam się wstawić na szczepienia + próbę. Ale najpierw trza ozdrowieć :grins: jutro pójdę do lekarza, bo i tak powinnam iść skonsultować wyniki badań i poprosić o receptę ;) Quote
*Magda* Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 [quote name='Angi']Angineu ma anginę :grins:[/QUOTE] Pasuje do Ciebie :diabloti: Zdrówka ;) Quote
marta1624 Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 Zdrówka (ale fakt angina i Angi to prawie jedność :lol:) Quote
Guest wolfheart Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 to i ja zdrówka życzę:p Zanim wycieli mi migdałki,to chorowałam na anginę co 3 miesiące,okropne to było:shake: Quote
Guest wolfheart Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 [quote name='marta1624']A ja jeszcze nie miałam nigdy ;)[/QUOTE] ciesz się,serio:lol: Quote
angineuuka Posted May 6, 2014 Author Posted May 6, 2014 wczoraj cały dzień byłam na przeciw bólowych :loveu: a teraz antybiotyk :roll: Quote
marta1624 Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 [quote name='Angi']wczoraj cały dzień byłam na przeciw bólowych :loveu: a teraz antybiotyk :roll:[/QUOTE] Zaczynam się cieszyć ;) Quote
*Magda* Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 [quote name='marta.k9080'] Zanim wycieli mi migdałki,to chorowałam na anginę co 3 miesiące,okropne to było:shake:[/QUOTE] U mnie tak samo było za dziecka. Ledwo wyzdrowiałam, a tu za kilka tygodni znowu angina :roll: Jak miałam 8 lat, to wycieli mi wszystkie migdałki i od tamtej pory już na anginę nie chorowałam :p Quote
*Magda* Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 [quote name='Angi']Miałas 3 :D ?[/QUOTE] Tak ;) Najpierw wycieli mi ten środkowy, a kilka dni później dwa boczne ;) Quote
Recommended Posts