Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='marta1624']Ja z czasem też pewnie :) Magda wygodnicka :eviltong:[/QUOTE]

Jakbym była wygodnicka, to bym nie wchodziła na dogo :eviltong: To cholerstwo mi tyle czasu zabiera :mad:
Ja po prostu, jestem na tyle mądra, żeby nie dodawać sobie jeszcze jednego złodzieja czasu, jakim jest fejsbuczek :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Jakbym była wygodnicka, to bym nie wchodziła na dogo :eviltong: To cholerstwo mi tyle czasu zabiera :mad:
Ja po prostu, jestem na tyle mądra, żeby nie dodawać sobie jeszcze jednego złodzieja czasu, jakim jest fejsbuczek :eviltong:[/QUOTE]

Fakt, to mądre posunięcie :lol:

[QUOTE] [COLOR=#000000]nie nagadywac mi tu tyle [/COLOR]:-P[/QUOTE]

Kiedy my lubimy nagadywać :evil_lol:

Posted

mimo, ze spotkałam się wczoraj z dość niemiłym komentarzem ws śmierci królika, to chyba za jakiś czas znów się dokrolicze. :p jednak nie będzie to kic z adopcji, tego jestem już pewna ;]

Posted

[quote name='Angi']mimo, ze spotkałam się wczoraj z dość niemiłym komentarzem ws śmierci królika, to chyba za jakiś czas znów się dokrolicze. :p jednak nie będzie to kic z adopcji, tego jestem już pewna ;][/QUOTE]

A jaki komentarz dostałaś? I czemu nie adopcja?

Posted

[quote name='dOgLoV']też chciałam ale mi się odechciało jak tylko dostałam męża barana :eviltong:[/QUOTE]:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Ja też mam męża barana, tzn. spod znaku barana, ale idealnie mu pasuje :diabloti:[/QUOTE]

widzisz , chciałyśmy mężów a mamy barany :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']widzisz , chciałyśmy mężów a mamy barany :evil_lol:[/QUOTE]

Kiedyś nawet dostał ode mnie kartkę urodzinową: czarne tło, na niej baran i tekst "[I]Gdzie jesteś mój baranie[/I]" :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Kiedyś nawet dostał ode mnie kartkę urodzinową: czarne tło, na niej baran i tekst "[I]Gdzie jesteś mój baranie[/I]" :evil_lol:[/QUOTE]

buahaahahahahaha na pewno sie zniej ucieszył ehehe :eviltong:

Posted

[quote name='Angi']Ale ja kce takiego ;p [IMG]http://img11.tablica.pl/images_tablicapl/113453953_1_644x461_krolik-kroliczek-miniaturka-baranek-wyjatkowa-samiczka-turek.jpg[/IMG][/QUOTE]

Ale słodziak :loveu: Ja miałam angorę, i zwykłe, duuuuuże