angineuuka Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 [quote name='magdabroy']Ale nadal nie wiesz jak ma naprawdę na imię :eviltong:[/QUOTE] średnio mnie to obchodzi :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='dOgLoV']:diabloti: hehehehehe chyba na babcie jeszcze nie wyglądasz :eviltong: Ale pierwsze imię masz ładne , dlaczego akurat jego nie użyłaś w nicku ? :razz:[/QUOTE] jakoś tak zawsze używałam drugiego imienia w loginach;) na dogo zarejestrowałam się jak miałam problem z Luną i nie sądziłam ,że jednak tu zostanę(na zawsze:diabloti:) Quote
Guest wolfheart Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='Angi']myślałam, że masz marta na imię :p[/QUOTE] nie:diabloti: na imię mam Sylwia;) Quote
angineuuka Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 [quote name='marta.k9080']nie:diabloti: na imię mam Sylwia;)[/QUOTE] A ja Nicola :D Quote
Guest wolfheart Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='Angi']A ja Nicola :D[/QUOTE] a ja sądziłam ,że Angelika:diabloti: Quote
angineuuka Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 [quote name='marta.k9080']a ja sądziłam ,że Angelika:diabloti:[/QUOTE] Nicola mam na drugie :diabloti: badum tss! :D Quote
Guest wolfheart Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='Angi']Nicola mam na drugie :diabloti: badum tss! :D[/QUOTE] ahahahaa jakie zawijasy z imionami:evil_lol: na przyszłość będę logować się najprościej jak się da:evil_lol: Quote
angineuuka Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 czyli jak? 123456? :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='Angi']czyli jak? 123456? :evil_lol:[/QUOTE] czemu nie:diabloti: abcdefgh.... Quote
angineuuka Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 [quote name='marta.k9080']czemu nie:diabloti: abcdefgh....[/QUOTE] qwerty :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='Angi']qwerty :diabloti:[/QUOTE] idąc przykładem Agi... "cześć,jestem qwerty":diabloti: Quote
łamAga Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 No co jak ja sie przedstawiłam jako Doglov to Iza pizgała :diabloti: Quote
angineuuka Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 [quote name='dOgLoV']No co jak ja sie przedstawiłam jako Doglov to Iza pizgała :diabloti:[/QUOTE] nie dziwię się :D Quote
łamAga Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='Angi']nie dziwię się :D[/QUOTE] Ja też :eviltong: [quote name='Angi']miłej pracy Aga :diabloti:[/QUOTE] Dziekuje na bank będzie miła :eviltong: Quote
angineuuka Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 ja wiem :D przygotowania do wakacyjnego dogo wypadu powoli czas zacząć :loveu: Mam rozkminę co d kagańca... Czy brać chopo, czy inny metalowy... bo jest możliwość, ze bedze musia lazic w kagańcu :D Quote
kalyna Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='marta.k9080']nie:diabloti: na imię mam Sylwia;)[/QUOTE] :crazyeye: toś mnie teraz zaskoczyła Sylwio :evil_lol: co do kagańca to polecam chopo, są o wiele lżejsze niż metalowe, no i wg mnie ładniejsze :oops: Quote
angineuuka Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 l[quote name='kalyna']:crazyeye: toś mnie teraz zaskoczyła Sylwio :evil_lol: co do kagańca to polecam chopo, są o wiele lżejsze niż metalowe, no i wg mnie ładniejsze :oops:[/QUOTE] ładniejsze, czy nie.. nie chodzi o to. Chodzi mi o wygodę :p i możliwość otwarcia pyska. Muszę go wcześniej kupić, bo Misia nie toleruje kagańców... a jeszcze będę chciała ją zabrać do Wawki. Pociągiem :lol: Quote
Izabela124. Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='dOgLoV']No co jak ja sie przedstawiłam jako Doglov to Iza pizgała :diabloti:[/QUOTE] Na początku sobie pomyślałam kim Ty jesteś ha ha Ale potem mnie olśniło :D Quote
kalyna Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='Angi']l ładniejsze, czy nie.. nie chodzi o to. Chodzi mi o wygodę :p i możliwość otwarcia pyska. Muszę go wcześniej kupić, bo Misia nie toleruje kagańców... a jeszcze będę chciała ją zabrać do Wawki. Pociągiem :lol:[/QUOTE] no to jak nie toleruje to właśnie fizjologi są najmniej upierdliwe... Metalowym S. cała drogę tarła mordą o ulicę, w skórzanym robiła fikołki, a fizjologa od razu zaakceptowała... ;) Quote
angineuuka Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 [quote name='Izabela124.']Na początku sobie pomyślałam kim Ty jesteś ha ha Ale potem mnie olśniło :D[/QUOTE] ahahahaha, pomyślałaś. a bostona nie pomyliłaś?:diabloti: Quote
Izabela124. Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='Angi']ahahahaha, pomyślałaś. a bostona nie pomyliłaś?:diabloti:[/QUOTE]Ja nic nie pomyliłam, to Iwoneł :eviltong: Quote
angineuuka Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 [quote name='kalyna']no to jak nie toleruje to właśnie fizjologi są najmniej upierdliwe... Metalowym S. cała drogę tarła mordą o ulicę, w skórzanym robiła fikołki, a fizjologa od razu zaakceptowała... ;)[/QUOTE] 45 złotych :mdleje: szkoda, że w zoologach go nie widziałam.. bo boję się trochę tak brac w ciemno :/ [quote name='Izabela124.']Ja nic nie pomyliłam, to Iwoneł :eviltong:[/QUOTE] wiem Quote
Buńka Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 Ej proszę tego po galeriach nie roztrząsać :evil_lol: :eviltong: Quote
Recommended Posts